|
![]() |
#451 | |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Da to je cilj potpuni nadzor firme, marzi i svega, a da ne pricam kad podaci padnu u krive ruke. A od eracuna email, meni su isto poslali, to salju svima u bazi nadajuci se da ce netko kod njih preci. Sent from my SM-S931B using Tapatalk
![]() |
![]() |
#452 |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#453 | |
Premium
|
Znači situacija je sljedeća sa ovim e-mailovima . Društvo ELEKTRONIČKI RAČUNI d.o.o., oib: 42889250808 je jučer 13/10/2025 oko 15:59 na serveru porezne uprave označilo tisuće korisnika kao svoje korisnike. Pa su onda danas ujutro poslali na tisuće e-mailova kojima traže od tih istih korisnika da ih potvrde kao svoje posrednike.... Meni je apsolutna lakrdija da netko tek tako može mijenjati podatke na serveru porezne uprave. Ako imate e poreznu, sve ćete vrlo jednostavno vidjeti: crnom bojom je zatamnjen oib ime i prezime ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#454 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
To sam baš htio postati - samo što su nas označili u 15:53. Kako su to uspjeli? |
![]() |
![]() |
![]() |
#455 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#457 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#458 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Od dotične firme sam prije koji tjedan dobio phishing email da platim neki PDF račun u privitku koji veze s vezom nema. Mi im trebamo vjerovati da je ovo što sad rade legalno?!
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#460 |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Ne bih rekao da su oni ishakirali backend porezne ![]()
![]() |
#461 | |
Premium
|
Citiraj:
Govori mi čovjek upućen u problematiku da su i FINU registrirali kao svoje korisnike. Čak su i svoju konkurenciju registrirali kao svoje korisnike :D Poslano sa mog REA-NX9 koristeći Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#462 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#464 |
Uptime 99.99%
|
Nemas ih kome prijaviti kad ce od nove godine svi sve vidjeti. Kad se radi o gdpr, to se ne odnosi na drzavnu i drzavne firme. Sent from my SM-S931B using Tapatalk
![]() |
#465 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#467 |
Uptime 99.99%
|
![]() |
#469 |
Uptime 99.99%
|
Dobijes ulazni eracun i onda napravis izlazni? A svi su proizvodi kategorizirani po sifrarniku. Sent from my SM-S931B using Tapatalk
![]() |
#470 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Otvaranje firme ili obrta
Nebitno ako drzava vidi, ionako se predaje godisnja prijava. Bitno je da informacijski posrednici nemaju uvid u takve stvari jer se te stvari dijele i informacije prodaju i za novac, kao što znamo. “Izvinjavamo se, slučajno procurili podaci”. Ne znam kako bi posrednici uspjeli šifrirati svoje sustave da nemaju uvid u to osim samim korisnika. Zadnje izmijenjeno od: spawn. Danas u 00:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#471 |
Uptime 99.99%
|
Ne mozes usporedivati godisnji izvjestaj sa eracunom gdje ce svaka stavka imati svoju klasifikaciju iz sifrarnika, tocno ce u realnom vremenu moci poslati upit gdje ce im se za pojedini proizvod izlistati ulazna cijena za sve firme u hr. Tako je unistena firma jednoj poznanici, druga firma je preskocila nju i dala je cijenu nizu nego sto su njoj davali, to joj je bio najveci klijent i svih 5 radnika je otislo na burzu... A po kolicini spama ja bi rekao da podaci cure na sve strane.. Sent from my SM-S931B using Tapatalk
![]() |
#472 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
Mer je famozni e račun, tj ELEKTRONIČKI RAČUNI d.o.o. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#473 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Otvaranje firme ili obrta
Mer svim korisnicima koji su ikad primili ili poslali eracun spamaju inbox od prvog dana. Najprije su nas navlacili da surađujemo što smo odbili, pa nas zaspamali da skinemo earhiv a e-racuna kod njih tj ono što smo dobijali od drugih, pa ovih mjesec dva nas zaspamali svim i svacim dok nismo dobili ovaj mail da smo registrirani kao njihov korisnik u poreznoj ali samo treba potvrda. Vrhunac. Nikad nisam vidio tako agresivan marketing kod nijedne firme koja nudi neke usluge osim kod vanjskih fake firmi za razna ulaganja ili firmi koje stalno nude neke madrace i setove lonaca po “besplatnim” večerama. Ima i nešto firmi izvana koje svako toliko zovu za suradnju ali ako na lijep način odbiješ ne zovu bar godinu dana. Poznavajuci naš sustav , vjerojatno će biti ugroženo poslovanje na način kao što je Bono naveo, potanje je samo šta će podueznici napraviti i vezi toga. Vjerojatno ništa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#474 | |||
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() znači mail je sastavljen tako retardirano da ono, govnojedi
![]() |
![]() |
#476 | |||
Premium
|
Citiraj:
Jel da? Jedino agresivnije od njih su išli ovi koji promoviraju razno razne "investicije". Citiraj:
Ma, ja sam u prvi tren mislio da je phising/spam. Pa sam onda nakon toga pogledao mail, i zaključio da je autentičan. I niša od toga mi ne bi smetalo da gamad nije vršila promjene u sustavu porezne uprave bez mog dopuštenja. Citiraj:
![]() Ne sjećam se zadnji put kad sam vidio ovoliku količinu zgražanja i negativnog PR-a prema pojedinoj tvrtci..... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
|
|