|
![]() |
#391 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
@Beshtya: Jedina stvar zbog koje mi je žao je da ti je toliko trebalo da bar pokušaš reći što se dogodilo... Ovako su najvjerojatnije neki usputni prolaznici na pce jednostavno prekrižili tvoj shop. Također, i ostali članovi koji su uputili niz kritika tipa "nisam nikad kupio niti neću sad sigurno" sumnjam da će odustati svi od tog mišljenja, pogotovo jer sada već rijetki zalaze na ovu kobasičastu temu... Da ja pridodam i epilog na svoj post u ovoj temi, kašnjenje i vezano uz to. Beshtya je to kompenzirao dodatnim popustom, te je zapravo jedina zamjerka na moje dijelove vodenog bila ta da sam dobio najvjerojatnije rabljeni hladnjak. Nadam se samo da ovaj shop neće propasti jer sigurno još imam u planu kupiti koji dio za vodeno hlađenje ![]()
#392 | |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
Cijeli roman se svodi na teškoće sa poslovanjem, pa malo usputne reklame itd... Nemam ništa protiv hardveraja no za sad je kupovina tamo divlji zapad, nema pravila niti standarda. |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#393 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
A rečeno je da tada nije znala. Eto, i ja pratim ovu "sapunicu"... |
![]() |
![]() |
#394 |
Banned
|
Svašta je tu rečeno, nisam kriminalist pa da sad utvđujem tko tu koga ![]() Bilo kako bilo, ovakvo poslovanje daleko je od neke normale: Narudžba-Plaćanje-Isporuka... Jednostavno je previše ovakvih slučajeva kašnjenja i ne bojim se ja da neću nešto dobit ako platim online ali za sada ako nešto kupim moram na to jednostavno zaboravit dok ne stigne što je samo djelomično i ok. ako je roba teško ili nikako nabavljiva u našim ostali shopovima. |
![]() |
![]() |
#395 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() |
#396 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() |
#397 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
pratio sam ovu temu od pocetka,ali nisam nista htio komentirat ni govoriti posto jos nikad nisam trgovao s hardverajem...Ali,vec su svi mislili da se Beshtya nece javiti,vec su se svi pozdravili s tim,ali eto,drago mi je sto je covjek dosao tu i iznio svoja misljenja i svoje razloge po pitanju svega toga ![]() to je sve sto cu reci,uzivajte...
#398 |
FORD Fix Or Repair Daily
Datum registracije: Feb 2007
|
Evo jos jednog iz sjene ![]() Necu puno pametovat nego cu se dotaci jednog "davnog" primjera: svi se sjecamo dok je HG-Spot bio 1st na CRNOJ LISTI, nekoliko godina kasnije i neke izmjene u poslovanju => HG-Spot je jedna od ponajboljih firma u ZG Cityju. ![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Ljudi prekrižuju i pokopavaju firmu (Hardveraj) koja je x puta poštenija, i bolja od Vemila, HGa ili Linksa. Osobno sam imao vrlo lijepo iskustvo sa Hardverajem (Darko se vjerovatno sječa moje naruđbe HAF-a, Mushkina i coolera V8) i vjerujem da ću u idučoj kupovini opet dotični shop odabrati. Počevši od toga što će ti Darko javiti ako nešto kasni (a u takvom shopu mora nešto kasniti jer to često nema na lagferu), da je vrlo pristupačan i lako ga se dobija na telefon, ljubazan. Druge velike firme boli qurac za kupca i za njegove reklamacije/naruđbe (kad bude-bude). PS. ovo nije nikakva reklama, niti ništa, jednostavno ću radije ostaviti novce (pa i unaprijed ovako ljubaznom trgovcu, nego megalomanima Vemilu)
#400 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Najbolje bi bilo kad bi stavio za svaki artikal ima li ili nema na lageru tj. neke indikatore, lampice statusa na lageru. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#401 |
fanATIčni AMDovac
Datum registracije: Jun 2005
|
ja sam u hardveraju uzeo slijedeće: tamo negdje oko 10mj: AMD Phenom 9850be Dfi 790fx plocu(ona "slabija" verzija) s2 silencer(za frenda) i sata kabel kutni ![]() Sve smo se dogovorili lijepo malo je bilo problema oko nalaska mjesta gdje sam ga čekao(mislim da je čovjek izgubio živce već lagano dok me našao nakon xy-tog poziva) Kasnije bilo problema sa matičnom pa sam reklamirao i to dva puta u jr 790gx i opet u istu i nakraju sve ispalo super.čovjek mi je još i poklonio sapphireovu šiltericu ![]() ![]() Kasnije sam uzeo grafu za frenda. on uplatio, čovjek mi uredno dostavio kada smo se dogovorili i sve pet... Sad sam nedavno uzeo ova dva WD6400aaks i isto se našli,solarno plaćanje i prošlo sve pet. Prvi trgovac koji je od početka kako smo poslovali mi govorio VI , baš kao i ja njemu i to se nastavilo sve do sada...Čovjek je fakat ljubazan i nisam imao loša iskustva ni sa reklamacijom(nisam morao čekati 45 dana zamjene nego mi je čovjek išao na ruku pa sam dobio drugu odmah) Fakat neznam što ste svi napuhali da će propasti ovo ono(pogotovo oni koji nemaju iskustva s njime a seruckaju tu lagano...) Kuzim AV-a i jebiga desilo se ali nemojte sad čovjeka razapinjati na križ zato što se dešavaju stvari na koje on nemože utjecati(carina,kašnjenje uvoznika,itd) btw sad sam se sjetio da sam uzeo i vendettu 2 od čovjeka i da mi ju je isto relativno brzo dostavio... Disclamier: 1.Nisam plaćen da bih ovo napisao ![]() 2.Isprika što nekad pišem dijakritičke znakove a nekad ne ![]()
#405 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Apsolutno se slažem! Tko radi taj i griješi... Koliko vidim iz svih ovih postova, Beshtya nije htio nikoga zeznuti i ne vidim razlog zašto ne bih kupovao u Hardveraju. U nekim drugim shopovima događaju se i puno gore stvari od čekanja hardvera... |
![]() |
![]() |
#406 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Nije, to je OK! Nek se zna i dobre i loše strane, da poslje nema nismo znali! Nema šta, čovjek je ljubazan i onakav kakav treba biti prema kupcima...no problema ima i u puno većim firmama, pošto HARDVERAJ nabavlja puno stvari koje ostali dučani nemaju ja želim sve najbolje i da se stanje popravi, a nadam se da bude! JBG. svaki početak je težak....(samo nek xigmateki stignu što prije, ![]() |
![]() |
![]() |
#407 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
Darko i Hardveraj nejdu nigdje,iskreno radije bi kod njega ostavio lovu,priceko 2tjedna i dobio artikal jeftinije i jos prigodan poklon ![]() Drago mi je da si se izjasnio i da ce sve bolje teci u buducnosti!!! ![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Premium
|
...super priča sa happy endom ali ono što bi mene zanimalo,a vlasnik Hardveraja bi bio najkompetentnija osoba da to odgovori,šta se dešava sa garancijama hardvera kupljenog u njegovom shopu ukoliko on (ne daj bože) propadne?? ..namjerno kažem ne daj bože jer čekati jednu stvar i mjesec dana uvijek je manje nego nikada je ne imati a još ako su i cijene ok,šteta bi bilo izgubiti takvu mogućnost kupovine. |
![]() |
![]() |
#411 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Ne mislim baš da se nešto drastično okrenula. Samo nikome nije u interesu sveopći kolaps, niti hardveraju, niti kupcima koju su već uzeli artikle, niti onima koji bi ponekad uzeli egzotičniju komponentu a nemaju gdje drugdje. |
![]() |
![]() |
#414 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
#416 |
našikan pravim haos
|
sad se naravno,ko u onim pricama kad svi smatraju nekog luđakom pa na kraju dođe objašnjenje da je sve zapravo istinito.... no to uopće nije bit priče..... bilo bi šteta da se jedan šop koji je imao perspektivu raspadne radi ovakvih sranja pa se nadam da će gospon gazda iz ovog izvuć pouku neku i poboljšat stvari. TAkođe,svakodnevni raport s potencijalnim kupcima je poželjan,pogotovo po forumima ako se već javlja ovdje. Ja svojim klijentima pružam neku vrst digitalne usluge i svakodnevno sam u kontaktu s njih 20ak i trpim njihove prohtjeve i nikad si nemrem dopustiti da se nejavim na telefon ili da otkažem zakazano JER....time gubim klijantelu i jačam konkurenciju....stoga se nadam da će stvari nabolje i želim sreću u dalnjem radu. BTW,nikad nsiam uzimao od hardveraja robu,sused uzima stalno i kaže da je dost zadovoljan tako da nemam nekih pretenzija za i protiv,samo sam ponudio svoje viđenje situacije na stranicama prije ![]() |
![]() |
![]() |
#418 |
fanATIčni AMDovac
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() ![]()
#419 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2008
|
Moje iskustvo , a kupil sam cjeli komp kod Darka, bilo je sasvim o.k.! ![]() Covjek se je stvarno potrudil po definitivno najboljoj cijeni, slozil konfu, clockal, istestiral, dostavil je komp u osobnom automobilu (ja sam iz okolice VŽ-a), nisam dal niti kune avansa jer smo se tak dogovorili da platim kod preuzimanja i jos me je nakon par dana nazval da li sam zadovoljan.... Je, bilo je malo razvlacenja, nekih 10-ak dana, no sad sam jako zadovoljan, i ukoliko se bude ubuduce kupovalo nekaj novog hardvera, prvo budem pogledal u Hardveraju ![]() |
![]() |
![]() |
#420 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
De se vise dogovorite, jeste zadovoljni ili ne. U prvi mah ste svi graktali na Tubija kao jato vrana, a sad svi okrenuli plocu i ljube mu guzicu kako je najbolja trgovina u cijelom svemiru ![]() Smijesno. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|