|
![]() |
#3421 |
Pajcek
Datum registracije: Jun 2012
|
Login normalno prolazi, al ja imam 2FA poštelan. To sa SMSovima je svako malo znalo štekat i ne dolazit po par dana (možda ima veze sa operaterom čak, al nisam nikad uspio neki uzorak dobit). Probaj sutra je najbolje kaj mogu sugerirat i dal si ziher da ti je na trenutnom broju moba registriran acc? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3422 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3423 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Meni radi normlano, prije nekog vremena su sve vise trazili/forsirali da se postavi 2FA i od onda mi radi normalno sa otiskom prsta..
![]() |
#3424 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Meni ne radi passkey, ne radi user/pass, ne radi nijedna metoda. Zadnji put kad sam ih zvao sam potrosio dan i pol na njihovu korisnicku sluzbu, ovaj puta mi se stvarno neda vise, i to radi jednog servisa koji koristim svakih 90 dana ![]()
![]() |
#3425 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
to sa SMS-om je stara boljka. imao sam taj problem. napravio google auth i od onda je radilo stime da koristim paypal mozda jednom u pol godine otkad koristim ali umjesto baje. Paypall je goli k postao i bolje da propadnu sto prije i naprave mjesta.
![]() |
#3426 |
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
Trenutno je poznati problem u Cro sa paypal smsovima, guglajte reddit paypal croatia sms... imate par tema, i imate neki slovenski support broj u nekoj od njih pa zovite Ja san jucer uspia se nekako logirat nakon 10 dana pokusavanja,maka san broj i stavia google auth, sad sve radi |
![]() |
![]() |
![]() |
#3427 |
Premium
|
ma to traje vec jako dugo, nije to novo. ali inace sa tim SMS verifikacijama i brojevima zna bit problem. imam tel br 095 od prvoga dana nastanka teletine. nekad davno je bio na pretplatu. pred par g presao na bon bon. nigdje nemogu taj br koristiti za gmail verifikacije jer odbija iako je br aktivan i koristi se svakodnevno. stari gmail imam na njega uredno verificiran (odradeno pred x godina). iz nekog razloga oni brojeve stavljaju na blackliste or vatever i mos se j. a u ovom slucaju se ne radi o broju koji je refurbished jer ga imam od prvog dana daklem...
![]() |
#3429 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Bome ni meni ne dolazi, a sad mi pokazuje i neku grešku, valjda sam previše puta kliknuo slanje SMS-a. Pokušavam preko browsera na PC-u, nemam aplikaciju na mobu uopće. Prekrasno ![]() Need some help?" |
![]() |
![]() |
![]() |
#3430 |
Premium
|
Pričekaj 24h. Mislim da to pomogne.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3431 | |
mag.math.
Datum registracije: Dec 2021
|
Kolege, imao sam iste probleme kao i vi no uspio sam riješiti problem. Dio problema snosio je moj davatelj usluga poznatiji pod imenom Hrvatski Telekom pa sam na uređaju odradio slijedeće: Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3432 |
Premium
|
nisam te bas shvatio jer meni na navedenoj opcija nema nista osim sto pise "no installed apps have requested premium sms access".
![]() |
#3433 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Nije li premium sms permission vezan samo za odlazne poruke prema brojevima s posebnom naplatom (sms parking recimo)? Nema nista premium u dolaznim porukama :/ Mene je bonbon hebao godinama jer mi nije dolazio sms za verifikaciju korporativne kreditne kartice pa je nisam mogao koristiti. I onda je jednog dana sve automagicno proradilo. Nije pomagala ni promjena moba, cak ni kad bi koristio dummy phone bez tih smart spika... Pricao sam sa ne znam koliko levela iz sluzbe za podrsku, nula bodova. Ili je problem bio u sms provideru od karticarske kuce (cudna sms ruta koja nije dolazila do bonbona) ili je bonbon s vremenom nesto fiksao.
![]() |
![]() |
#3434 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Mene je Klarna neki dan zezala, kaže kako je SMS poslan, ali ne stiže. Prebacim se sa A1 na HT, ponovno otvorim Klarna app, upišem broj moba i prođe SMS. Možda i PayPal ima neki filter...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3435 |
All-rounder
Datum registracije: Sep 2013
|
Pazite kod tih autentifikatora, ja ga nisam prenio na novi mobitel, zaboravio, i za razliku od vjerojatno svih drugih servisa na planetu, PayPal nema mogućnost da ti otključa račun i omogući da postaviš 2FA ispočetka. Kad im i pošaljem email, odgovore mi unutar sustava u koji ne mogu ući, jel... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3436 |
Premium
|
a da. backup mob imam na kojem imam backup auth sve. hebga. al ko sto kazes svako normalan ima mogucnost restora iz nekog key-a il nesto. pp nije normalan ocito i zato je vrijeme da zatvori svoja vrata. relikt proslosti, hebga.
![]() |
#3437 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Aegis auth app, mozes ga instalirati na vise mobova i paralelno koristiti iste tokene, imas cak i opciju exporta tokena u .json (kriptirani) pa ga mozes cuvati negdje ako nemas backup fon. Ako se nema za key, ovo je bolje nego recimo google auth ili, gluho bilo, authy. Barem nisi zarobljen u necijem ekosustavu/cloudu.
![]() |
![]() |
#3439 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2021
|
Ili napravite screenshot onog QR koda koji skenirate kod dodavanja u authenticator i pohranite negdje u oblak na sigurno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3441 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Lenovo LOQ 15AHP9 83DX || AMD Ryzen 5 8645HS / 16GB DDR5 / Micron M.2 2242 1TB / nVidia Geforce RTX 4050 / Windows 11 Pro Lenovo Thinkpad L15 Gen 1 || Intel Core i5 10210U / 16GB DDR4 / WD SN730 256GB / Intel UHD / FreeBSD 14.3 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3442 |
Kostolomac
Datum registracije: Jun 2006
|
Također preporuka za Aegis, koristim već godinama. Novije verzije podržavaju Android Cloud Backup iako je bolje povremeno samostalno spremiti svježi backup na još neku lokaciju kako kaže @xlr kad je već tako jednostavno za korištenje. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|