|
![]() |
#12002 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#12003 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() |
#12004 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12005 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() neg sam da velim pohane palačinke ![]() neg lepše teme pohane palačkine VRATINA, sir šunka ![]() @ fleks +, kaj nebuš više nikad jel alge kod nje ![]() KAJ PETEK?? Pas kosti delam, moram najti zamjenu da dojdem... ak najdem javim da me piše ak ne niš od mene bum delal do 01. ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12006 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() |
#12007 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
beren je zapalio za kinu a ja sam otisla u bj kod mame vec znam kaj me ceka, vratit cu se u zg sutra s jedno dve kile vise ![]() pita od jabuka se vec hladi, kuha se juha i junetina, sos paradajz, pece se pile i krumpir a stara mi se upravo vratila iz vrta s puno zdjelom matovilca ![]()
![]() |
#12008 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#12009 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
dobro nino nije loše :9 ja danas za ručak imam roštilj..NAPOKON! vratina čevapi carsko meso piletina ajvara luka juhe krumpira ....i ostalih stvarčica koje idu uz to..kao što je piva ![]() sretan sam ko djete kada dobije bombon ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12011 |
Pod naletima kopita zla
|
Jelc Daddy Fleks Hamm Hammova bolja polovica Costa MAHER Amdejac ^SuperUnknown^ Buljo eee ljudi moji kako sam se usvinjio od rostilja...idem popiti pive i podrigivat u krevet (mora da ce draga biti presretna) ![]() aaaa prekrasno Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 30.03.2008. u 13:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12012 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Ja sam se upravo najeo. Ne prežderao kao Hamm ili usvinjio kao Jelc. ![]() Jedna veća pileća šnicla na naglo premazana samo s malo senfa. Koliko može biti velika od instant picekovog batka i karabatka. Na luku dinstana riža sa šampinjonima i cikla na salatu. Sad pijem črni negazirani sokić sa nekakvim vitaminima.
![]() |
#12013 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Umlatio nevjerojatnu kolicinu musake, zalio opet litrom mlijeka i sad se dimi iz mene... ufff, a moram jos sad na posao ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#12014 |
Pod naletima kopita zla
|
![]() ![]() Jelc Daddy Fleks Hamm Costa MAHER Amdejac ^SuperUnknown^ Buljo izbacio sam svoju bolju polovicu...ona ne bu mogla ići ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12015 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ja sam danas za rucak imao grah sa suhim rebarcima, ali posto sam dobio Heineken draught keg, cijeli dan rezem domaci prsut i vadim iz frizidera sir iz mijeha, a iz kega pijem na pipu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12016 |
prcknedl
|
Bio sam konacno na vikendici pa smo pekli rostilj (picek, kajzerflajs, pecenice, pljeskavice), a za prilog pole. ![]() ![]() @Fleks: Ja bih sa svojim (ne)znanjem talijanskog rekao da je to "prosciutto con pepe", lijeno mi je otici do frizidera i pogledati kaj pise gore ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12017 |
Super Moderators
|
Pol dana se spremam instalirat Vistu...u međuvremenu sam poŽderao ostatke junetine sa hrenom i kuružnjakom i pol protvana štrudle od sira ![]()
![]() |
#12020 |
Super Moderators
|
Pih...ubio nekaj špeka na tavici i na toj masti lupio četri jajca (domaća) na oko... Vista je prolongirana za kasnije ![]()
![]() |
#12021 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Evo kuha se gulash i uz to palenta, njamiii. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#12023 |
Super Moderators
|
Maher-ako nisi znao, napisao si jubilarni 12 000 post, budu ti već dečki objasnili koja ti je dužnost na sljedećim Žderonjama ![]()
![]() |
#12024 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12025 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12027 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12029 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
sad ce se maher prepast i nece doc, a ja cu morat svoju hranu platit sam ![]() bedaci jedni umjesto da sutite i pustite da ga jelc zaskoci onak strucno; Decec imas karticu sa sobom? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12030 |
Super Moderators
|
![]() |
|
|