|
![]() |
#11972 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() Pa i ja volim grah više od svega, al' ovo kaj ti radiš je za Guinnesa!! Pa kaj ih ne zoveš, ak' mogu slagati kulu od čokolade za Guinnesa, možeš i ti rokat po grahu dva tjedna i evo te u sljedećem izdanju ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11973 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
večeras brzdej slavlje... mentol, dedi, kolege iz firme i bolje polovice - na meniju: ćevapz with luk, hamburgeri (ali oni pro da cure sa strane), hotdog i koja pizza... how abaut that ketering? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11974 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() |
#11975 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Rekel si da mi budeš dal malo sjemenskog bažula, ali onog uvoznog koji baš i nije tipičan za naše krajeve. Znam da si spominjal neku Poljsku sortu koja raste ko šašava. Ak buš u prilici i imal cajta daj mi pošalji na žderonje po šaku svakoga za sjeme. A za cjenu se bumo dogovorili. ![]()
![]() |
![]() |
#11976 | |
driver
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#11977 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Glasam za zelenček ![]() Danas pire-krumpač, paradajz-sos i junetina iz juhe ![]()
![]() |
#11978 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
ja ne jedem i ne spavam bas ovih dana ![]() inače, da li je netko od vas pravnik? trebam par pravnih savjeta (btw radi se o poslu, nije nista privatno, privatno je sve ok ![]()
![]() |
#11979 |
Moderator
|
![]() |
#11980 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
![]() Btw, danas sam skocio kod frenda po cevape u lepinji. Hebemu kako su dobri, lepinja socna, peceno na drvima, mmm, jos podrigujem. Inace to je mjesto gdje sam trebao AMDejca odvest, ali se plava pica predomislio pa je jeo pizze po sumnjivim mjestima. Ako netko od vas naleti u moj kraj, nek se javi da odemo na chevape. Valjda ce se i AMDejac popravit... I da, ^SU^ i Hamm smrde ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#11981 | |
Adrenaline junkie
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pa dobro jesi li ti bolestan??? Meni danas mrsko praviti ručak, pa se predomišljam sta da narucim. Pizza VS Ćevapi. I onda kontam dugo nisam jeo pizzu, i jos sam i na tebe pomislio prije naručivanja, reko "da sam pitao ninu da mi pomogne u odabiru, sigurno bi bila pizza" kad sad vidim ovo i dodje mi da ti očitam bukvicu... Čekam da mi pizza dođe na vrata. EDIT: Evo pizza stigla ![]()
![]() |
![]() |
#11982 |
driver
|
![]() |
#11983 |
Super Moderators
|
![]() |
#11984 | |||
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() ti nemaš pojma..odi farmu gledat ![]() Citiraj:
Citiraj:
![]() p.s kod cure sam jel bolonjez..i to dobar bolonjez..naravno zdinsta se luk, baci se gore mesina, ona se peče, onda paradajza, soli, papra, ljudu papričicu, šampinjoca i špeka i to sam jel u 18h..a prije toga zadnje klopanje je bilo u 10 ujutro..što je bilo stravično za mene (dobro ajde u 15h sam uzel šnicicu kruza i malo špeka da zakrpam rupu u želucu) |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#11985 |
Super Moderators
|
Ah, puno ljudi se žali na to ovih dana...ja sam spavao ko zadnji sacpra ![]() Danas juhica sa taranicom. Za ostatak se moram snaći sam, moje zlato mi je nježno priopćilo da danas nema kuhanja, citiram-"pun mi je ku**c nakuhavanja, ništa ne stignem jer moram oprat hrpetinu suđa iza lijene mrcine" Kraj citata ![]() Odrezal sam si pol boljeg komada juneće vratine pa možda hitim to na el. roštilj...
![]() |
#11986 | ||
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Citiraj:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#11987 |
Moderator
|
Odradi samnom noćnu smjenu i ujutro kad dojdeš doma spavaš stoječki i sanjaš krevet. Ajde Žderonje izborite se za svoja prava. ![]() http://forum.pcekspert.com/showpost....&postcount=986
Zadnje izmijenjeno od: Amdejac. 29.03.2008. u 13:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11988 |
Super Moderators
|
![]() |
#11989 | ||
Adrenaline junkie
|
Citiraj:
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#11991 |
Super Moderators
|
![]() |
#11994 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Mmm tor ![]() Maloprije ubio gro fashiranaca i tonu francuske ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#11995 |
prcknedl
|
Jutros sam se u sitne sate vratio iz Italije. Nazderao se pizze i lazanja, a znaju oni i napravit dobre kobase, sireve i sunke (Emilia Romagna, Toscana) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11996 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11998 |
Super Moderators
|
![]() |
#12000 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
e danas nakon sto mi je jelc rekao da tek 11.4 idemo zderat sam ja doma nabacio karmenadle na električni roštilj (ne volim ga ali bolje od tave :P),isprekao si pomfit i nasao svoj domaci ajvar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|