|
![]() |
#301 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#302 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
|
![]() |
![]() |
#303 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Omega-radio sam po firmama 11 godina i vjeruj mi da je to samo fikcija uvoznika (koju uspješno prodaju krajnjim kupcima) da se reklamacije ne mogu ovako rješavati ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#304 |
Premium
|
nisi me shvatio. ja uopce ne sumnjam u kvalitetan brand i pouzdanost njihovih proizvoda. problem su kranji korisnici koji se glupiraju sa hardware-om... nadam se da si svjestan da ima onih koji pokvare hw samo da dobiu novo ili nesto drugo. a ponekad se takve gluposti nemogu otkriti u roku od 24h |
![]() |
![]() |
#305 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() moram citirati đovanotija i reći: Io Penso Positivo ![]() nadajmo se takvima što manje a ako ih i bude bar ćemo u 24 sata skužiti da su sami nešto zajeb... da bi izvukli nešto drugo i tu ćemo im podmetnuti nogu ![]() jer rješavanje reklamacije u 24 sata je samo moja dobra volja-zakon dozvoljava (nažalost krajnjih kupaca ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#306 |
Premium
|
hm... da puno srece ti zelim, al po mom misljenju, nisi bas prerealan sto se toga tice al ajde... ako ciljas na specificnu grupu kupaca mozda i bude funkcioniralo... razer excluded ![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
mala preporuka beshtyji...stavi www adresu budućeg shopa u naslov topica, da ljudima uđe lagano u podsvjest... ![]() (a i da se ne mora svako malo propitkivat koja bude www adresa) |
![]() |
![]() |
#309 |
there's only Chuck Norris
Datum registracije: Sep 2005
|
Velika podrska na trudu i pametnom ulaganju. Mislim da ovakav shop ima dobar potencijal da privuce dobar dio ljudi. Dobra vijest se nadaleko cuje, losija jos dalje. To i je vec problem velikih firmi, HG-Ve... i uvoznika-distributera M-... Ljudima je vec pun k neljudskog odnosa i ucjenjivanja. Jedva cekam da pocnes s radom. Trebam ja nesto, trebaju friendovi toga. U par godina sam ogromne novce potrosio na komponente, da ne pricam jos friendove kojima sam sklapao okolo. U opcetku je bilo dobro sa HG-Ve, danas se ponasaju ko stoka. Bit ce uskoro tome kraj ![]() Puno srece s shopom i otvaraj to vec jednom, poludise ljudi vise ![]() pozdrav i svima koji citaju ovaj thread i jos nesto, HAL-9000 cijelo vrijeme prati sta se ziva i jako je optimistican ![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Beshtya ![]() Sorry ako je već bilo pitanje, ali oće li bit Tuniq Tower? Uz TRUE najbolje zračno hlađenje, a čini mi se da se u inozemstvu prodaje po ok cijeni, puno manje od ultra 120 eXtrema. Thanx |
![]() |
![]() |
#311 |
Premium
|
neće sorry ![]() ![]() ali biti će ovo: SilenX IXC-92HA1 CPU hladnjak pogledajte svi malo kuler i biti će Vam jasno 'ko je gazda ![]() a cijena oko 320 kn...sa svim dodacima ![]() |
![]() |
![]() |
#312 |
Premium
|
taj model će biti u ponudi uz ostalih cca 15 modela drugih brandova ![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
ce biti slucajno onaj scythe kaze master 3.5" potenciometar, i ako da po kojoj cijeni? http://www.scythe.co.jp/accessories/...m01-35-400.jpg |
![]() |
![]() |
#315 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
@Beshtya Nekako je premal i prelagan, Al baza i "samo" 3 Cu heatpipea za 320kn ... ne znan baš, na prvi pogled mi se ne čini ništa posebno. |
![]() |
![]() |
#316 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#317 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#318 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
2Beshtya Možeš mi reć šta će bit zanimljivo od CPU vodenih blokova? Mene zanima D-tek Fusion s acelerator mlaznicama za quada i naravno cijena ? Pozdrav! |
![]() |
![]() |
#319 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
EK ofkors ![]()
#320 | |
Premium
|
Citiraj:
1.D-Tek FuZion CPU Cooler univerzalni (ide na sve intelače uključujući i C2D i Quad) samo ne ide na AMD S.AM2 cijena 535 kn 2.D-Tek FuZion GFX GPU-Cooler univerzalni (ide na vga: ATI X1000 Serie ATI X2900XT NVIDIA 6800 Serie NVIDIA 7800/7900 Serie NVIDIA 8800 Serie cijena 470 kn |
|
![]() |
![]() |
#321 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Beshtya, ako naleti kakav air cooler za seriju 3870 x2, nemoj se sramit javit, zainteresiran sam.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#322 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#323 | |
Premium
|
Citiraj:
http://www.nabava.net/trazilica.php?...+Laser&x=0&y=0 ja neću raditi primarno periferiju ali imati ću i MX5000 u ponudi...ako ti je hića tu su ti firme...kaj se tiče acetal ili plexi EKW Supreme-a...ista stvar samo kaj je jedan POM Acetal gornji materijal a drugi je Pleksiglas-najbitnija je baza (donji dio) koja je kod oba modela ista-elektrolitički bakar poliran do +/- 0,0007 mm debljine ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#325 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#326 |
volveraš
Datum registracije: Oct 2007
|
#327 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Da li bi se ovo moglo nabavit? http://www.xigmatek.com/product/air-achilless1284.php |
![]() |
![]() |
#328 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Nakon 331 posta (bilo ih je i više) mene zanima da li su ovi upiti o nabavci egzotičnog hardware-a samo vaše želje ili ste doista spremni platiti ne malu cijenu? Pitam jer mi se čini da bi se moglo dogoditi da Beshtya pod dojmom vaših upita naruči gomilu toga a vi kasnije odustanete jer vam je preskupo (unatoč tome što vjerujem neće uzimati veliku maržu).
#329 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
pa cini mi se da nisu to nekle preskupe stvari, a uostalom sta sve i po kojim cjenama kupujemo kod ovdasnjih trgovaca, mislim da tu nema nekih problema...IMHO Osim ako ti ne mislis na nesto sto ja ne znam.. |
![]() |
![]() |
#330 | |
Premium
|
Citiraj:
HDT-RS1283 Red Scorpion edition cijena cca 300 kn...i ovaj malo jeftiniji: HDT-S1283 cijena cca 260 Kn... |
|
![]() |
![]() |
|
|