|
![]() |
#153 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#155 |
Extreme scratch builder
Datum registracije: Mar 2007
|
ekipa....dešavaju se neki novi značajni momenti u mom životu.... čega je posljedica da mum mora bit gotov za tjedan dana... Essad na vašu žalost, da bi stigao dedlajn, nisam u stanju postati worklog dalje.... uzima mi previše vremena. Na moju pak žalost to znači da nemam vremena napraviti sve što i kako sam zamislio, nego moram raditi kompromise i požuriti. kolor šema je trebala biti crno/srebrno/narančasto.... znači, vidimo se za tjedan dana nadam se s finalnim produktom. mah-mah!
![]() |
#156 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Extreme scratch builder
|
![]() |
#159 | |
Killer
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Majstore bas mi zao sto tako izaslo a bas me veseli citati ovakve majstorske podhvate na forumu. Zavrsi to na svoj nacin bas onako kako ti to znas ![]() ![]() EDIT: E kaj je bilo e bude kaj od kraja projekta??? ![]()
Live long and prosper!!! Zadnje izmijenjeno od: Wind_Wisper. 06.03.2008. u 15:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Extreme scratch builder
|
chaos ekipa! samo da vas obavjestim o razvoju situacije: radio sam ko crv u kamenu... da završim mum... bez ubodne.... i naravno miljon nepredviđenih situacija.... od koje je glavna da sistem "zračnih tunela" ne funkcionira dobro. zbog layouta grafičke (grafička ima kondenzatore i zavojnice na svom kraju koji blokiraju normalan tok zraka, te zrak ne dolazi do pasivca kako bi trebao. Sva sreća bez puno muke mogu preusmjeriti strujanje gore prema napajanju.... sve je gotovo osim što nisam nabavio plexy. veliki su komadi u igri a ja sam pokušao naći onaj koji je otporan na grebanje. trebaće mi još neko vrijeme da ga nađem i da to završim.... eto da znate što je i kako je... Pozdrav
![]() |
#161 |
Extreme scratch builder
|
![]() |
#163 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Extreme scratch builder
|
![]() ![]() Eto. Koliko god se trudio sve predvidjeti, uvjek se dese neočekivani obrati. Tako su me par kondenzatora i zavojnica koštali hlađenja grafe. tunel na procu nema apsolutno nikakvu pozitivnu stranu... Sa njim ili bez njega apsolutno ista stvar. Napajanje me failalo sa 3 cm prekratkim žicama - nisam uspio sve sakriti iza ploče :/.. kit za parkete me je koštao da se preko tapete malo vide prijelazi na čoškovima, jer ostaje gumenast a ne stvrdnjuje se dovoljno... i tako... Da sad idem radit ponovo puno bi stvari radio drugačije te bi produkt ispao bolji ... naravno... al život zove k drugim prioritetima te modding za sada ostavljam. Zabavio sam se ove zime jebeno i to je najbitnije... Pozdrav ekipa. ![]()
![]() |
#167 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
predobro!!
![]() |
#169 |
Extreme scratch builder
|
Što sam htio napraviti a zbog dedlajna nisam stigao: - Unutrašnjost je trebala biti u 2 boje crno i narančasto, a ne samo crno... - Prednja strana je trebala imati "mesh" sa znakom ispod kojeg bi bio osvjetljeni pleksi - Lcd - ovo nisam metnuo jer mi se ne daje 800 kn za lcd koji bi bio samo dekorativan - prozor - nemam ubodne više :/ pa ga nemam ni s čime ispilit... - maska za dio kod napajanja da se prekriju kablovi... nemam ništa za savijati pleksi (letlampu), probo sam s peglom al sam sjebo plexy... - "clear cmos" gumb.... njega sam napravio i sproveo na stražnju stranu al na p5k ga nisam uspio složit jer je šema da moraš premjestit jedan jumper a ne samo spojit pa ne znam kak da to složim... - svjetlo za unutra - nisam stigo kupit.... evo ak se još čega sjetim , dodam...
![]() |
#171 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Predobro izgleda ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
odlicno ![]() jos sad da vidimo full look izvana ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
e, jel se cuju diskovi u radu ili je uspjelo utisavanje sa odvojenim hdd kucistem? jer prvotno je plan bio ovakav, sa 'page 2' slika: http://www.stonasat.com/mum/16c.jpg
![]() |
#177 | ||
Extreme scratch builder
|
Fala svima na pozitivnim reakcijama.... Citiraj:
![]() ![]() ovoaj brušeni alu finiš je tapeta za namještaj samoljepljiva. Nisam imo vremena/volje/novaca za omega školu ![]() Citiraj:
![]() sad sam sve raspremio i stavio ga na pod di mu je mjesto (velki je)...
![]() |
![]() |
#179 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
ajde daj slikaj to na sunuc malo da vidimo cjelokupni dojam ![]() case je super... al nazalost, vidi se da je nabrzaka zavrsen... ja se sa ovim nebi mogao bavit kad bi imao definiran rok |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|