|
![]() |
#2191 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Stvarno više je sloboda izražavanja ugrožena, ja ne vrijeđam nikoga prema tome, ne želim da me itko vrijeđa, ako ti ipak želi možemo se mi nać i obračunat. Ne nemislim na COD4. Ako sam rekao da mi se nešto ne sviđa ne vidim poantu da neko drugi piše netočne navode. U biti pametniji popušta pa se jednostavno neću prepucavat s nekim radi toga je l' on ima problema jer ga je neko razvalio sa Glom! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2192 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
@Baja ocito nekome fali iskustva ![]() Svi smo takvi na pocetku bili ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2193 |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
Nije mene nitko razvalio sa GL.om,jer ne smije ![]() Ja tebe vrijedjam..ja neznam jel veca uvreda;od***i ili glup...ja stvarno neznam! Za obracunavanje,nema problema..ako oces dodji do Siska..pola karte ti platim ![]() Ajde sad opet ekspresno odi do admina i tuzi me...brzo,brzo...moras stici prvi...drukeru! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2194 | ||
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Vrlo primitivno, baš ću jednom doć gore i u usta ti stavit GL granatu i otič sa servera, pa me kikaj dok stišćem tildu i upisujem quit. ![]() Citiraj:
Citiraj:
![]() A sad dosta fejmanja/spamanja/prepucavanja, IP si ostavio, ljudima ne valja (onima kojima valja nek igraju) i bok. I sad se vratimo nazad temi coda. ![]()
![]() |
![]() |
#2195 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Dečki-držite se teme....
![]() |
#2196 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Koliko serete po ***enom serveru,i ja bi popizdio.Zna se kako završi tema u sereš kako ti nešto ne valja na ovom forumu. ![]() Ja sam igrao malo,nije bilo gl i sl. sranja.Jedino što ne volim sabotage. @topic-trebam napravit još cca. 100 heaashotova s M14.Koje perkove da stavim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2197 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2198 |
Baja!
|
@žile1942 Ja kad sam igrao sa M14,samo sam silencer koristio..neskace mi puska ko kad imam red dot na primjer,a acog scope inace ne volim niti na jednoj pusci. @stopalo9 Ufff,ta mapa...nekak mi je pretamna,a i previse kampara ima na njoj,doduse uvijek mozes koji rush baciti kroz zgradu,ali gotovo se uvijek nadje neki lik koji zalagne negdje pa me okaci sa heavy gunom ![]() @buljo Molio bih da mi se vise ne obracas,niti direktno niti indirektno. Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2200 |
Ultrabitchinfast
Datum registracije: May 2006
|
![]() |
#2202 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
Server sux-a jako ali ajde odem gore nabijat njubove jer ih ima milion ![]() A sto se tice haxzora to da nepricam |
![]() |
![]() |
![]() |
#2203 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
ima netko iskustva sa http://www.lowpings.net/?p=alternativepayment uzo bi server kod njih, pa eto dobro bi mi doslo koje tudje iskustvo...
![]() |
#2204 | |
Neradnik
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2206 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
isuse apacer, nekad davno sam mislio i da si normalan ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2208 |
Premium
|
rofl zmaj 1on1 ![]() serveri u favoritima ![]() jao nemoj zmaja dirat,on kad se raspizdi betonira naveliko ![]() @apacer,friendly savjet,malo smiri tu zelju za dokazivanje,inace neces dugo trajati na forumu
![]() |
#2209 |
Baja!
|
Nema problema..nek on i betonira,i armaturu cupa iz temelja srece.. A i neznam sta je toliko smijesno to sa serverima iz favorita,mozda sam se malo cudno izrazio,ali smatram da si itekako shvatio sto sam zelio reci.. A i tak i tak nevolim ja bas puno pisati na forumu..ja sam jakoooo dugo na ovom forumu,samo sto sam od onih koji uglavnom citaju okolo,i ne pisu,ali kad mi netko stalno ide sa tim spikama;n00b ovo,n00b ono..pa daj stani malo...pa nemozes svakog pocetnika nazivati njubom...sto meni samo govori da ti ocito niti neznas sta znaci rijec n00b,a sta newbie..tako da.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2211 |
Premium
|
![]() |
#2212 | |
Neradnik
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2214 |
Ultrabitchinfast
Datum registracije: May 2006
|
![]() |
#2215 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2216 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
U biti bolje pingove možeš dobiti samo kod nekih slovenaca ili ako je server kod nas a to su koliko ja znam samo sponzorstva - kod nas još nitko ne dila gameservere. A kaj se tiče plačanja prvo smo ih plačali preko paypala a sada preko kartice - jedina razlika je da kod kartice automatski naplačuju sljedeči mjesec ako ne otkažeš 24 sata unaprijed od datuma kad si krenuo.
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2217 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Evo ovisnost me ubija pa tražim 1-2 igrača da zaigra s menom na nekom od praznih servera jer sam na CARNetu pa mi ping divalj na udaljenijim serveri i isto tako punijim 4+ igrača! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2219 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
hahaha... evo i ja sam sada "isprobao" server, samonom je gore bio Buljich koji je razgovarao na mob jedno 10 min, score je bio 60:20 (20 +- 5). ja bio prvi, isto dosao u pola runde i u kratkom vremenu zasjeo na celo. bio sam i sa Tapirom the manom sinoc na serveru i lik je cijelu mapu (block) rasturao. Cijelo vrijeme izlijecu poruke console koje su iritantne, svako malo se vota za neku drugu mapu/mod. ekipa koristi GL i ostale gluposti svejedno (ali u manjoj mjeri). NHF ali server je ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|