|
![]() |
#2161 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Hvala zapocetak bi uzeo nesto srednje, da radi nonstop i da nema veze sa mojim kompom znaci: lowpings,nitrado,teamplay,verygames kako ide ta procedura? svaki od ovih firmi ima posebno sajt? nacini placanja?
![]() |
#2162 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Evo decki i mene. ![]() ![]() http://www.imagesforme.com/show.php/25397_sssssssd.JPG Obično sam tamo medju top 3, jedino ako nije cijela LW ekipa tamo izredana. Imo ko bolji. ![]() Igro ko tamo od vas? Zadnje izmijenjeno od: Matth€w. 14.02.2008. u 23:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2163 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#2166 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
@nemir - svaki ima svoj site, mozes platit ili preko paypala (malo teže), ili preko kreditne (veoma lako) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2167 |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
Ajde Buljo ne umisljaj si nista... Aj kad vec oces nesto pokazati sa tim SS.ovima (koji nisu ama bas nista posebno...) eo ti par mojih ![]() http://img518.imageshack.us/my.php?i...hot0075yc7.jpg http://img178.imageshack.us/my.php?i...hot0077pm8.jpg Nemam vise volje traziti...ali ako te zanima jos...nije problem naci ![]() EDIT:evo malo pogledao tvoje SS.ove i jedini lik koji imalo bolje igra na njima je Weednesday..svi ostali sux big time! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2168 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
sori sto upadam ko' padobranac, ali da ne otvaram novi post... vecina ima xp sp2, ali za one koji imaju vistu malo upozorenje - ak imate na plocama intg. realtek zvucnu nemojte stavljati nove drivere (1.86) jer je moguce da ce doci do *ranja, dva dana sam se mucio dok nisam skuzio o cemu se radi, nisam uopce mogao upalit igru... inace, strava rezovi, niste normalni, respect ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2170 |
Strichek Moderator
|
Naravno apacer da su moje reze k a tvoje odlične, i siguran sam da je takva i igra, ti su 2 puta najmanje bolji igrač jel da? ![]() Ja sam napisao da su ovo prve 3 mape na "tvom" serveru a ne da imam kolekciju SS ko ti... Inače evo ti "jedan" zgodan SS. http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=1466 S tim da je ono SD..
![]() |
#2171 | |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Opet iskoristio priliku dok je pola ekipe bilo u polusnu ![]() Fino... ![]() Nisam ga upalio mjesec i pol morat cu malo...
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2172 |
..::..u prolazu..::..
Datum registracije: Jun 2007
|
Ajde buljo bacaš ss od prije 2 ipo mj dok je bilo gomile nubova a među nijima ![]()
![]() |
#2173 |
Strichek Moderator
|
Sad mi je žao što nisam ulovio i drugi team, nije se radilo o njubovim. Btw probaj ti na nekom low-mid serveru napravit 40/1 omjer ![]() ![]() Kažeš da server ok? Kak server može bit ok kad ima par ok igrača i ostatak (20 njubova i od njih svih 19 ih igra sa P90), i kad se mjenja mapa usred igre? ![]() Zanimljivo ![]() Inače apacer nije da mi je server smeče ali je blizu toga, nhf P.S. Još jedna zanimljivost je da kad nema admina njih par igre sa RPGima i GL. Kewl.
![]() |
#2174 |
..::..u prolazu..::..
Datum registracije: Jun 2007
|
Šta se minjanja mape tiče desilo se 2-3 puta u par dana kad sam bija nije svako malo se dešavalo ali mi je zasmetalo ,a kad sam reka ima par dobrih igrača nisam mislija doslovno na par iliti dvojicu a da su sve ostalo njubovi.na dosta drugih servera znam puno više njubova srest.I server mi nije nešto extra ali da je ok je. ![]() ![]()
![]() |
#2177 |
Baja!
|
@Crimecop I mene si ulovio na tom SS.u,neznam jesi li primijetio..dosao sam na sredini 2 runde ![]() @Buljo Oprosti,ali ja nigdje ne rekoh da sam ja bolji igrac,nego cak doduse da si ti..i da od tebe ocekujem da me pobjedis sa barem 50% razlike..A i kolekciju nemam,posto mi se neda bas poslije svake mape vatati SS ![]() Sto se tice mijenjanja mape...protiv toga se uzasno borim,jer im pokusavam utuviti u glavu,da uvijek cekaju da mapa zavrsi,jer uvijek ima neko koga ce s***ati sa tim mijenjanjem mapa,i taj jedan se mozda nece vratiti! Sto se tice n00bova,pa na kojem serveru ga nema,a tek na cracked public serverima...meni taj server dodje ko relaksija,nista da se ja sad trudim,ili tako nesto,ali ono..dok se relaksiram (kako glupa rijec ![]() ![]() A i sto se tice P90..osobno ga ne koristim,jer je to oruzje zabranjeno na CB lizi,pa nema smisla da se sa njime ucim,odnosno navikavam.A i malo je teze sada jos i to zabraniti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2178 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2179 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Ma takvi koji pljuju po tim stvarima obicno su djeca koja nemogu tolerirat kako netko ko je "pro" ko oni moze poginut od nekog njuba koji veselo skakuce po mapi i puca iz GL-a. Ja osobno mrzim GL i p90 i silenced skorpion ali to su stvari za public,a na public dodem se glupirat i zezat.Onaj ko zeli igrati ovu igru na visem nivou,neka igra klanski,tamo je igra izbalansirana i nema airstrikeova gl-ova,rpga itd itd.Ali zato ne serem kad dodem na public da me neki njub sprasi s GL-om,jer se ne nabrijavam na pub skorove,i od toga mi raste e-penis,vec dodem na public betonirat s gl-om iako ga mrzim i glupirat se s dabl tepom i slicno. Treba naucit razlikovat public od balansiranog klan warova.
![]() |
#2180 |
Baja!
|
Pa tko te ***e...jel te ja ili bilo tko sili da mi dodjes na server..??!! Server je skoro cijeli dan sa oko 20+ igraca,navecer je uvijek full,i tu igra raja koja se vec naviknula i koji su zadovoljno sa pravilima i svi stalni igraci ih se pridrzavaju i nitko ne prigovora,i onda mi neki moron poput tebe dodje tu neke gluposti pisati! Od***i sa tim svojim n00b spikama i slicno,imas koliko oces drugih servera pa igraj,na ovome nisi ni igrao,pa nemoras ni igrati,nitko nece primijetiti,zato fuck off u sirokom luku! EDIT:za baju namijenjen post! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2184 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
buljo nobe stfu 1on1 nobe imam vise warova nego ti sati coda nobe ![]() ah,djeca ![]() di su oni bili kad je chika buljo ownao po lanovima (doduse nijedan war niste odigrali,ali hej,vazna je volja ![]()
![]() |
#2186 | |
Strichek Moderator
|
Joj koliko sam tad alkohola popio, i na kraju niš ![]() Ak me po nečem znaju onda me znaju po najveselijoj osobi koja je cijeli dan pokušala odigrati 1 war ![]() Btw. Rabbits je orginal sad, zovi ekipu tam, više nema noooobova da wajnaju ![]() EDIT: Citiraj:
![]() A gle kak ti kažeš, ak ti smeta što ne možeš psovat, slobodno možeš na neki drugi forum, nitko te ne sili da ovdje pišeš. ![]()
![]() |
![]() |
#2187 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Nije stvar u psovanju nego u kulturi ophođenja na forumu i vrijeđanju članova. Jedno je opsovati u "zrak" drugo je nekoga nazivati idiotom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2188 |
Baja!
|
Ja nisam reko da je on idiot..reko sam mu od***e sa tim svojim spikama,jer nitko ga ne sili da igra na tom serveru,gdje nikada doduse nije niti igrao i nikome neci niti biti zao sto nece doci..tako da.. A znam da nije bilo bas u redu sto sam napisao,ali jbm mu pa nije ni u redu da on naziva neki klan glupim a da ba snikoga nezna u tom klanu..mislim ono.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2189 | |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
To je samo njegovo misljenje koje tebe izgleda jako dira ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2190 |
Baja!
|
Ma zaboli me....nek pise tko sta oce...zivo mi se fucka vise..ja sam stavio IP samo zato sto sam vidjeo da ima jos par ljudi koje iritiraju stvari poput GL.a i martydoma,pa ako oce neka dodje malo na ovaj server..ko da meni pada na pamet tu slusati vase balalajke i slicne vapaje,kako hrpica njih nemoze igrati bez GL.a...hvala Bogu imate pregrst servera gdje smijete...a ja nisam bas vidjeo servere gdje se ne smije,pa sam htjeo malo raju upoznati sa mojim serverom..a i sada mi je bas zao sto sam i dao IP...tak i tak nikada nije bilo da kad sam htjeo igrati nije bilo bar 20 igraca na serveru sto je meni cist ok. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|