|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2004
|
A jesam baksuz
Jučer navečer promjenim email adresu u postavkama, i sad odjednom nemogu postat ništ. kaže mi da čeka aktivaciju. ja sam zapravo LightForce1308, al sam moro otvarat novog juzera (zbog čega se ispričavam adminu) jel nisam znao u čem je fora, a slao sam mail PCE-u i nisam dobio nikaki odgovor. Čak mislim da email nije ni primljen, imam nekih problema sa adresom(ama). ulogira me al mi neda da postam ništa. mijenjo sam adresu jedno 10 puta i svaki put slijedio sva 3 linka za aktivaciju i ne vrijedi. HELP! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Primljeno na znanje - radi se na tome. Isprika u ime PCE ekipe zbog komplikacija. Problem je proslijeđen nadležnim za ove stvari. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2004
|
Ej Ljudovi ne želim biti naporan/dosadan/nestrpljiv i slično, al još mi nije aktiviran account/user il kak se to već zove. Jel nemože to neko manualno napravit, sam klikne negdje i pif, gotovo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
Kada promjeniš email na forumu onda ti se automatski pošalje mail za potvrdu. Ako ne potvrdiš ne možeš postati
![]() |
#5 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
sorry kaj nismo (nisam) stigli (ao) prije odgovoriti... danas je bilo puno posla. ovaaaj... da, probljem je rješen. sad možeš pisati. forum se zna nekad pogubit u tim adresama tak da ono... trebalo je ručno aktivirati. uglavnom, ispričavam se zbog kašnjenja i bilo kakvih neugodnosti i zahvaljujem Paske-u na obavjesti.
![]() |
#6 |
cmiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Datum registracije: Jul 2003
|
Ma nema frke, da sam znao nebi mjenjo adresu. @Cyber: potvrdio sam ja jedno 20 puta, al nije vrijedilo |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
E, zbog istog tog problema sam ja morao napravit ovog usera. A bio sam čisti Gabre! isto sam potvrđivao sve mailove, ali ništa, i na kraju napravim novoga A tako bih volio biti Gabre, straight! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |