![]() |
A jesam baksuz
Jučer navečer promjenim email adresu u postavkama, i sad odjednom nemogu postat ništ. kaže mi da čeka aktivaciju. ja sam zapravo LightForce1308, al sam moro otvarat novog juzera (zbog čega se ispričavam adminu) jel nisam znao u čem je fora, a slao sam mail PCE-u i nisam dobio nikaki odgovor. Čak mislim da email nije ni primljen, imam nekih problema sa adresom(ama). ulogira me al mi neda da postam ništa. mijenjo sam adresu jedno 10 puta i svaki put slijedio sva 3 linka za aktivaciju i ne vrijedi.
HELP! |
Primljeno na znanje - radi se na tome.
Isprika u ime PCE ekipe zbog komplikacija. Problem je proslijeđen nadležnim za ove stvari. |
Ej Ljudovi ne želim biti naporan/dosadan/nestrpljiv i slično, al još mi nije aktiviran account/user il kak se to već zove.
Jel nemože to neko manualno napravit, sam klikne negdje i pif, gotovo. |
Kada promjeniš email na forumu onda ti se automatski pošalje mail za potvrdu. Ako ne potvrdiš ne možeš postati
|
sorry kaj nismo (nisam) stigli (ao) prije odgovoriti... danas je bilo puno posla. ovaaaj... da, probljem je rješen. sad možeš pisati. forum se zna nekad pogubit u tim adresama tak da ono... trebalo je ručno aktivirati.
uglavnom, ispričavam se zbog kašnjenja i bilo kakvih neugodnosti i zahvaljujem Paske-u na obavjesti. |
Ma nema frke, da sam znao nebi mjenjo adresu.
@Cyber: potvrdio sam ja jedno 20 puta, al nije vrijedilo |
E, zbog istog tog problema sam ja morao napravit ovog usera. A bio sam čisti Gabre!
isto sam potvrđivao sve mailove, ali ništa, i na kraju napravim novoga A tako bih volio biti Gabre, straight! |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:55. |