|
![]() |
#11101 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Danas pohanci, pire-krumpač i šalata od friškog zelja... Za desert puding od čokolade ![]()
![]() |
#11102 |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Evo danas se vratio iz mesarije Evo malo pripremljenih delicija http://shrani.si/f/1/10C/2EVbETOb/fotografija0006.jpg Prva runda kobasi se radi http://shrani.si/f/3c/Jl/45YwNHvC/fotografija0016.jpg Prva runda gotova http://shrani.si/f/2M/KM/2Ua98puI/fotografija0023.jpg 2 runda se priprema http://shrani.si/f/3s/XI/1QWFpqdY/fotografija0020.jpg Malo špeka http://shrani.si/f/2R/EO/2j5raK6s/fotografija0015.jpg Malo čvaraka
Zabranjene reklama u sigu. Zadnje izmijenjeno od: ZED. 02.12.2007. u 19:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11103 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Lista za ždere, 7.12.2007. Snjakma Daddy Jeltz Tor (ako dobije izlaz do "povečerja") Rak Zunzara Buljo aka 100kg man ZWeR (zwer54) Panoramix( bilo je vrijeme...) Vuco Eto, da me Jelc više ne gnjavi, a i u petak mi je kolokvij ali neće biti tako kasno, pa ću stić taman ubit se od hrane, ako ne riješim stvar dobro. ![]() Nego Jelc, isto sam upravo pohrdal puding od čokolade. Onaj instant i ok je ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11104 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Zad, ne otvara slike, odmah popravi da vidimo ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#11106 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#11107 |
Super Moderators
|
![]() |
#11108 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Lista za ždere, 7.12.2007. Snjakma Daddy Jeltz Tor (ako dobije izlaz do "povečerja") Rak Zunzara Buljo aka 100kg man ZWeR (zwer54) Panoramix( bilo je vrijeme...) Vuco Wolverine
![]() |
#11109 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11110 | |
driver
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#11111 |
Super Moderators
|
Židof ![]()
![]() |
#11112 |
driver
|
![]() |
#11113 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Evo pice, dolazim i ja Lista za ždere, 7.12.2007. Snjakma Daddy Jeltz Tor (ako dobije izlaz do "povečerja") Rak Zunzara Buljo aka 100kg man ZWeR (zwer54) Panoramix( bilo je vrijeme...) Vuco Wolverine vga killer aka nedajte mi komponente u ruke btw - ocu samo cevape vidjet, ostalo me ne zanima |
![]() |
![]() |
![]() |
#11114 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
pojeo sam cijelu miješanu pizzu..kolega nije mogao pojesti cijelu svoju pa sam pojeo i pola njegove. a i kolegici je nekak teško išla picant pizza..pa sam i nju maznu ali 1/4 ![]() pun sam.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11115 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
geeez ![]() ja sam gablala burek (onaj frkani ![]() ![]()
![]() |
#11116 |
Super Moderators
|
![]() |
#11117 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Lista za ždere, 7.12.2007. Snjakma Daddy Jeltz Tor (ako dobije izlaz do "povečerja") Rak Zunzara Buljo aka 100kg man ZWeR (zwer54) Panoramix( bilo je vrijeme...) Vuco Wolverine vga killer aka nedajte mi komponente u ruke Alengrosevic eto i mene sa drustvom iz Vrbovca... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11118 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Lista za ždere, 7.12.2007. Snjakma Daddy Jeltz Tor (ako dobije izlaz do "povečerja") Rak Zunzara Buljo aka 100kg man ZWeR (zwer54) Panoramix( bilo je vrijeme...) Vuco Wolverine vga killer aka nedajte mi komponente u ruke Alengrosevic Matesonik Panoramix ako ovo citas, donosim ti maticnu tamo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11120 |
Moderator
|
....jel se zna kaj bu se žderalo....ak buju sam čevapi odo ja u Domjaničevu na one za 15kn ![]() bilo bi fino da nas se iznenadi sa nekom finom krem juhicom, krvavicama sa dinstanim zeljem i restačem + obavezno panoramixova bažul-salata ![]() ![]() ![]() EDIT: Pas M sad sam gladan
![]() |
#11122 |
Super Moderators
|
Lista za ždere, 7.12.2007. Snjakma Daddy Jeltz Tor (ako dobije izlaz do "povečerja") Rak Zunzara Buljo aka 100kg man ZWeR (zwer54) Panoramix( bilo je vrijeme...) Vuco Wolverine vga killer aka nedajte mi komponente u ruke Alengrosevic Matesonik Van Klomp Wolv-i ja sam nekak skloniji tomu, već mi je puna njonja pizdarijica... ![]() Na cugu budu dogmiljili kad stignu Horzinjo i Pinsla.
![]() |
#11123 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
mene nema ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#11124 |
Moderator
|
nema veze pojest ćemo nešto u tvoje ime.... ![]() @Jeltz onda ... potegni veze i vezice ![]() btw pinsla je danas reko da će mooožda navratit ak ulovi cajta
![]() |
#11125 |
Zgodan. perverzan
Datum registracije: Oct 2007
|
sretan sveti nikola
![]() |
#11126 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#11129 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ajde se poslikajte malo ovaj put ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11130 |