|
|||||||||||
|
|
#31 |
|
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Hm... meni se čini da te bolja polovica testira za zajednički život,ako se nebudeš znao brinut za glodavca znaš kaj slijedi...^_^
|
|
|
#32 |
|
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Ja nebi 'rčka stavljo u akvarijum nego komp. Sigurnije je, a i onda imaš prozirnu stranicu na kompu pa možeš fino staviti i koju neonku. Neonke se ne mogu trpati u glodavce tako da.....
|
|
|
#34 |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
slažem se sa sisom ![]() počela "vam" je kupovati ljubimce, uskoro više nećete boraviti u tvojoj sobi nego u "našoj" sobi. počet će ti visiti za kompom (najgori dio) onda će nekako doći do historija i vidjeti da survaš p0rn te ćeš joj objasniti da to zapravo nisi ti nego neki glupi virus ti to stavlja ![]() |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Buljić je gotov-prvo ga je natjerala da joj kuha a sad mu je umjesto ardvera kupila pantaganu ![]()
|
|
|
#36 |
|
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
bit ce toga jos ![]() |
|
|
|
|
|
#39 |
|
Adrenaline junkie
|
|
|
|
#44 |
|
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
|
|
|
#45 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Vec vidim jedno jutro da cu pregledavati trznicu i naici na nesto slicno ovome: PiP: OT: definitivno prodajem miseve (ili sta su li vec), vise komada, nesaljem postom A ja, kao i vecina nas, necu ni pogledati tko je autor tog teksta. Bas se pitam kako ce ostatak pce nacije reagirati na to ![]() Ako se budu dobro prodavali mozda se i ja odlucim baviti tim poslom. Bit cu generalni zastupnik za slavoniju i baranju ![]() |
|
|
|
|
|
#46 | |
|
bycod
Datum registracije: May 2004
|
JAOOOOOO buljo ***ote pa ti si puko ![]() ![]() ![]() : nose mlade 3 mjeseca i mogu ih imati do 6 komada... nadam se da si uzeo dva muska ili dva zenska inace si na***o Citiraj:
pa vidis da se isplati meni je moja napravila oko 3 soma kn stete pa je jos ziva ![]() ![]() tako da je to dovoljan dokaz ![]()
|
|
|
|
#47 |
|
Pod naletima kopita zla
|
buljo...budes se probudio i vidjet ćeš ovo http://www2.biologie.uni-halle.de/zool/hamster.jpg a nakon toga http://www.dkimages.com/discover/pre...6/25022926.JPG dud razmnožavaju se ko zečevi! ![]() |
|
|
|
|
|
#48 |
|
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
a joooj buljo...ti si lud ...imat ces za mjesec dana 20 malih hrcaka ![]() ali svejedno su premedeni ![]()
|
|
|
#49 |
|
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Išao sam na sreću jer nemam pojma ni za jednog koji je spol (za manjeg se još ni ne može znat jer je premali )..Ali kolike sam ja sreće mislim da ću morat ič uskoro po novi kavez ![]()
|
|
|
#50 |
|
Pod naletima kopita zla
|
a gle budeš ko moja frendica. imala je dva cucka (čistokrvni) neki mali ružni. prodavala je mlade 500kn komad a mogu reči da su ta dva čistokrvna cucka imala poprilično "aktivan seksualni život" ![]() naravno da joj je bilo bed prodavati ali ih nije mogla sve zadržavati ![]() |
|
|
|
|
|
#51 | |
|
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
onak imaju muda http://hamsterhideout.com/boardpics/...male_dwarf.jpg http://members.shaw.ca/petitepaws/syrian/syrn5_1.jpg dok zenski izgledaju "normalnije" i nemaju tu "vrecu" koju furaju za sobom..i da zenski ti obavezno kada ju pustis van i das joj nes za jesti trpa u dzepice sa strane tj u obraze trpa hranu.... pa probaj provjeriti...
|
|
|
|
#52 |
|
Adrenaline junkie
|
|
|
|
#53 |
|
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
@Hamm Bum i ja prodavao, ali ću bit jeftiniji (ma da se nadam da ako su isti spol da nisi homo pošto je to sad podosta u modi )@Codiac Znam kak ih razabrat ali ih ne želim gledat dok mali ne naraste jer se na njemu još ne kuži kaj je Onda ću se ili šokirat ili ugodno iznenadit ![]() @Milentije Smrade ![]() P.S. Danas me nisu probudili ko onaj veći jučer, istina bilo je vrtnje ali ne brutalne ko prije, ali bojim se pošto su stalno oba u kučici (jedan na drugom) da već sad orgijaju ![]()
|
|
|
#60 |
|
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
|
|
|
|