|
![]() |
#31 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Hm... meni se čini da te bolja polovica testira za zajednički život,ako se nebudeš znao brinut za glodavca znaš kaj slijedi...^_^
![]() |
#32 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Ja nebi 'rčka stavljo u akvarijum nego komp. Sigurnije je, a i onda imaš prozirnu stranicu na kompu pa možeš fino staviti i koju neonku. Neonke se ne mogu trpati u glodavce tako da.....
![]() |
#34 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
slažem se sa sisom ![]() počela "vam" je kupovati ljubimce, uskoro više nećete boraviti u tvojoj sobi nego u "našoj" sobi. počet će ti visiti za kompom (najgori dio) onda će nekako doći do historija i vidjeti da survaš p0rn te ćeš joj objasniti da to zapravo nisi ti nego neki glupi virus ti to stavlja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Buljić je gotov-prvo ga je natjerala da joj kuha a sad mu je umjesto ardvera kupila pantaganu ![]()
![]() |
#36 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
bit ce toga jos ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Adrenaline junkie
|
![]() |
#44 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
![]() |
#45 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Vec vidim jedno jutro da cu pregledavati trznicu i naici na nesto slicno ovome: PiP: OT: definitivno prodajem miseve (ili sta su li vec), vise komada, nesaljem postom A ja, kao i vecina nas, necu ni pogledati tko je autor tog teksta. Bas se pitam kako ce ostatak pce nacije reagirati na to ![]() Ako se budu dobro prodavali mozda se i ja odlucim baviti tim poslom. Bit cu generalni zastupnik za slavoniju i baranju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
JAOOOOOO buljo ***ote pa ti si puko ![]() ![]() ![]() ![]() nose mlade 3 mjeseca i mogu ih imati do 6 komada... nadam se da si uzeo dva muska ili dva zenska inace si na***o ![]() Citiraj:
pa vidis da se isplati meni je moja napravila oko 3 soma kn stete pa je jos ziva ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#47 |
Pod naletima kopita zla
|
buljo...budes se probudio i vidjet ćeš ovo http://www2.biologie.uni-halle.de/zool/hamster.jpg a nakon toga http://www.dkimages.com/discover/pre...6/25022926.JPG dud razmnožavaju se ko zečevi! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
a joooj buljo...ti si lud ![]() ![]() ali svejedno su premedeni ![]()
![]() |
#49 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Išao sam na sreću jer nemam pojma ni za jednog koji je spol (za manjeg se još ni ne može znat jer je premali ![]() Ali kolike sam ja sreće mislim da ću morat ič uskoro po novi kavez ![]()
![]() |
#50 |
Pod naletima kopita zla
|
a gle budeš ko moja frendica. imala je dva cucka (čistokrvni) neki mali ružni. prodavala je mlade 500kn komad a mogu reči da su ta dva čistokrvna cucka imala poprilično "aktivan seksualni život" ![]() naravno da joj je bilo bed prodavati ali ih nije mogla sve zadržavati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() http://hamsterhideout.com/boardpics/...male_dwarf.jpg http://members.shaw.ca/petitepaws/syrian/syrn5_1.jpg dok zenski izgledaju "normalnije" ![]() i da zenski ti obavezno kada ju pustis van i das joj nes za jesti trpa u dzepice sa strane tj u obraze trpa hranu.... pa probaj provjeriti...
![]() |
![]() |
#52 |
Adrenaline junkie
|
![]() |
#53 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
@Hamm Bum i ja prodavao, ali ću bit jeftiniji (ma da se nadam da ako su isti spol da nisi homo pošto je to sad podosta u modi ![]() @Codiac Znam kak ih razabrat ali ih ne želim gledat dok mali ne naraste jer se na njemu još ne kuži kaj je ![]() ![]() @Milentije Smrade ![]() P.S. Danas me nisu probudili ko onaj veći jučer, istina bilo je vrtnje ali ne brutalne ko prije, ali bojim se pošto su stalno oba u kučici (jedan na drugom) da već sad orgijaju ![]() ![]()
![]() |
#60 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|