|
![]() |
#31 | |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() a komp ti bum tak sprešal da ti bu zgledal ko laptop ![]()
![]() |
![]() |
#32 |
bacc. ing. comp.
Datum registracije: Nov 2003
|
decki ovo nema smisla!!!!!!!!! Zbog jedne pjesme nastalo ovo sta je vec nastalo. Ha jedna pjesma,a vi imate sigurno puno love pa sta je vama dat 100 kn za cd.100 kn sta je to. ali dosta o tome,ima ljudi koji skidaju sa neta pjesme,a ima i oni koji imaju love na bacanje(ili se prave da imaju ili fakat imaju) Na kraju krajeva ne živimo u bogatoj zemlji,nismo ni Amerikanci,ni Englezi ni Njemci ,a i nije nam bas ni sudstvo ono nešto prejaka. I jos nešto da meni 100 kn nije velka lova ja bi sigurno (i da imam 100 kn )kupio bi cd. a ne zajebavo se s internetom i neznam cim Nisam bogat,imam 16 god.,na radim i nemam kinte. A ono pitanje ko sam ja ? ja sam decko i dubrave,idem u Želježničku teh. školu,treniram boks,zajebant sam i to je to. EVO svima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Ima ljudi koji kradu za zivot jer su previse lijeni raditi ali se sigurno o tome ne hvale na forumu. Uozbilji se malo. Prcitaj FAQ i ponasaj se u skladu jer to ti je USTAV na ovom forumu.
![]() |
#34 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Isprika prihvaćena, ali samo zato što si nam odao još malo svojih osobnih podataka ![]() ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]() Pošto se vidi da si razuman čovjek, ali si u početku krivo shvatio ovaj forum ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Tako je Elven! Ak si vec htio neke takvog "osjetljivog" pitat onda neides na public neg probas prek PM-a ili e-maila.
![]() |
#38 | |
Magister Mundi sum!
|
Citiraj:
![]() Ali na mišičnoj masi nije nič izgubljeno ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#40 |
bacc. ing. comp.
|
Nisam se ja vama ništa ispricavo!!!!! Ja i dalje o vama mislim (o vecini ne o svima,ima i dobrih deckiju)da ste papci i drkadije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Žalosno je to kad se jedno ljudsko biće ne zna normalno socijalizirati u društvu i sa društvom. Gledaj .... svi mi tražimo pažnje - ima i boljih i pametnijih naćina. Nađi jedan, a ja ću poslati članak iz novina na: http://www.darwinawards.com Zadnje izmijenjeno od: Paske. 23.02.2004. u 13:10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
Znaš, u facu, a ne preko foruma... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Ovo ispod nisam ja! :)
|
A i vi ste se uzjogunili radi jednog balavca. A on jadan još dr.a s dva prsta. Dobro, slijedeće godine prelazi na cijelu ruku. Baš mi je falio neki ovakav balonja da se malo ispušem, jerbo ste mi vi ostali "fakat, brijem, do jaja" preozbiljni, ili u sve unosite neku laganini dozu zajebancije. Dok je nyx-pyx ili kako mu je već nick, prava momčina. Trenira boks. Treniraš ti moju kitu. Ako i tucneš koji put vreću, ne znači da treniraš boks. Nego, kažeš, 16 godina. Jebate, pa ja s 16 godina nisam ni promišljao ovako provodit vrijeme. Dobro, jebiga, ipak sam ja iz Splita, kod nas cure i zimi nose minice (makar se smrzle), tako da nisam imao izbora. If ju nou vot aj miin. I, šta se ti sa svojih 16 godina uopće zamaraš takvim stvarima? Tvoje je da još kojih par godina treniraš desnicu (biće ti lakše bez rukavica), pa kad dobro izgladiš kabel, probaj preći na nešto življe, a nas starije jebivjetre (neki bi svojedobno rekli, vulkanizere), nemoj tako vrijeđati. Moga' bi nekog strefit infarkt. Evo, ja se cijeli tresem. Zamišljam derle s bokserskim rukavicama i pubertetski prištavim licem kako se dere jer mu neko nije po volji. Proći će te. Ili, da citiram: "Kad porasteš, kasće ti se samo". Ajmo starci, rečenica je iz... E, da, nyx-plyx, vjeruj ti meni, baš tu većinu koju si ovdje nazvao papcima, definitivno boli kita za tvoje mišljenje. A i mene. Ubrajao se ja tu ili ne.
![]() |
#44 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Premium
|
Citiraj:
uglavnom, ubuduce si na Ignore. Horza po mom misljenju bi ga mogao slobodno, ciste duse, banat jel 1. nije nista korisnog napravio, 2. dosao je samo zajebavat!
![]() |
![]() |
#46 |
Ex-Gastarbajter
|
Barem imaš na kome se ispuhat ![]() Evo ljudi nemojte me banat, malo mi došlo ![]() Nyx /censored/ ti /censored/ /censored/ , tu si došo /censored/ , ajd odi plači staroj u krilo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
ono ispred konpjuktora
|
joj ljudi ajd malo smirite... meni je lik baš smiješan. mislim... dvaput je već bio banan i stalno se vraća. priča kak smo drkadžije, a stalno nam se prikrpava... al dobro... valjda bu nekaj i naučil. ali nemojte psovat !
![]() |
#48 |
Premium
|
Mi smo papci i drkadžije a ti još ni curu nisi poljubio.Sada je možda svima to smiješno, ali doći će dan kada to neće više bit zajebancija, doći će dan kada ću ti poslat fishermana na vrata. ![]()
![]() |
#49 |
bacc. ing. comp.
|
E splicanin imas ti pravo sta ja gubim vrijeme sa ovim drkadijama,ja sam tu prelijep da bi trosio vrijeme.E da a onaj papan sta je reko da dodem u pivnicu itd. doc cu bez brige. A vi i dalje doma drkajte kurac,i gledajte se u ogledalo kako ste ruzni i jadni,i kako je klinac neki klinac od 16 godina jaci jebac nego vi .E da i nisam ja bas tako los u boksu kak je ovaj napisao imam ja i par medaljica i pehara iza sebe u kategoriji do 82 kg. Pitaj ovog momka kaj trazi jebacinu prek neta,neznam kak se zove,trazio je preko iskrice pičku ,a ja sam se pravio da sam žensko ,da dobro izgledam itd. i frajer se htio nac s njom.Ja sam mu reko da dode na src svetice (tamo sam treniro).Frajer je doso i ceko ju negdje 40 min a nje nema frajer tamo pizdi a mi mu se smijemo,budala. Eto vi ste tako jadni jebote |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Guest
|
Veselim se skorom susretu, tritone. Nadam se da ćeš biti isto toliko elokventan uživo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Premium
|
Neznam ja ko je tu jadan mi koji smo normalni ili ti koji se predstavljas ko zenska!
![]() |
#52 |
Guest
|
Triton je žrtva zablude. Naime, raširena predrasuda da su informatičari slabići bez ikakvog društvenog/seksualnog života izvan kompjuterske sfere na tritonovu žalost nije točna, što bi znao da je bio na ijednom PCEX okupljanju. Tako, on svoje komplekse, u koje neću ulaziti, mora liječiti na nekome za koga smatra da kad ga se gurne neće gurnuti natrag. Samo, zeznuo si se u jednom. U čemu, neću ti reći, kad dođeš u pivnicu, shvatit ćeš i prije nego počeneš objašnjavati teoriju o drkadžijama, ako si dovoljno pametan (da, čak niti ne smatram da si glup jer ciljano provociraš tamo gdje misliš da smo najtanji. I što je žalosno, dobro ti ide). Nego, zašto si uopće na forumu? Zar nemaš ništa pametnije za raditi? Tražiti cure? Lokat u bircu? Prebit nekog na cesti? Mi smo, po tebi, ružni/jadni/drkadžije/papani. Ja se sa ljudima koje smatram takvima kao ti nas svojevoljno ne družim. Zašto ti to činiš? Samo trošiš svoje vrijeme i svoj novac, koji zacijelo mogu biti utrošeni na daleko produktivnije načine. Sada dosta o glupostima jednog pubertetlije koji niti se boksa, niti je je**č, niti ima curu nego diže tipove na predškolske fore, skupa sa svojim vršnjacima po mentalnoj razini razvoja, niti ima toliko pristojnosti da ljude koje ne pozna ne vrijeđa. A ako me uživo nazoveš papanom, netko od nas dvojice će završit u bolnici. Na to sam spreman. Jesi li i ti? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
|
Sky, šta ćeš u bolnici? Hvata te gripa? Mislim, ne možeš tako. Poruka ti je previše dubokoumna za jednog ogrezlog boksera, koji ima par medaljica. Samo me zanima jesu to one medaljice klupskog tipa, kad se vas dvojica nađete u ringu, ti šta treniraš dva dana, a protivnik došao jučer, pa eto, da se balavci malo navuku na boks, ubace vas odmah u ring. Jedan dobije zlato, a drugi srebro. Sky, ovo da svoje vrijeme ne dijelim s nekim ko mi ne odgovara, potpuno je na mjestu. Slažem se totalno. A, fyx, to šta za sebe smatraš da si prelijep, obit će ti se o glavu, kad tad. Jer ako si 2 sata dnevno zablenut u zrcalo trenirajući šado (nije sad bitno kako se piše, ovako ćeš me lakše razumit), pa si prisiljen gledat se, ni slučajno ne znači da si lijep. Aj, fakeru, daj stavi koju svoju sliku, da umremo od smijeha. Samo mi objasni jednu stvar, ko ti se pomaže logirat na Internet i na forum, pa da možeš pisat ovakve pizdarije? E, da, molio bih te, pošto si tako mlad, da me ubuduće oslovljavaš s "barba" Rivi, a ostatak ekipe ovdje koji su toliko stariji od tebe, možeš s "gospon", da se vidi da ipak imaš mrvicu pristojnosti u sebi. I, Splićanin se piše velikim slovom. Uglavnom 20-30 cm velikim. ![]()
![]() |
#54 |
Guest
|
![]() Ma nee, ovo je bilo samo dobronamjerno upozorenje, za slučaj da nije shvatio poruku iz ostatka teksta. Neki shvate hint odmah, nekima treba direktniji pristup. Nitko neće završit u bolnici. Nadam se. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Magister Mundi sum!
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#56 | ||
Magister Mundi sum!
|
Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#57 |
Premium
|
Reći ću još samo 3 riječi ovom klincu: ODJEBI S FORUMA!!!
![]() |
#58 |
Magister Mundi sum!
|
Točno tak , nek maršira od tud. Ali prije si nek pogleda OVAJ link da vidi zakaj smo mi bolji od njega. ![]() E ljudi pazite na ovo s tog linka ![]() stvarno korisna stvar , pogotovo ak imate vodeno hlađenje , odmah možete dodati nekaj tekučine u hlađenje ![]() ![]()
![]() |
#59 | |
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Ajs, jebate, pa i nije ti neka kilaža. 188/86. Na tu visinu bi te se prepao jedino da težiš oko stotke. Ovako, kad ideš u ribolov, ne znaš ko je štap. ![]()
![]() |
![]() |
#60 |
Magister Mundi sum!
|
Bez brige buj , možeš dobro raspoznati štap od mene. ![]() Znam da ti se to čini ko da sam nekaka šmokljač visoki tanki , kaj se lako htrgne , ali nije , ja sem taman , ni mršavi ni debeli ![]() ![]()
![]() |
|
|