Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > Streaming/online servisi, linkovi i ostale zanimljivosti
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 19.02.2004., 20:39   #31
IceFisherman
Magister Mundi sum!
Moj komp

IceFisherman's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
Citiraj:
Originally posted by tor
Sory Ice, ali gadan si ko`pas
E , samo vređaj , kad ti dojdem na vrata takav buš tiho
a komp ti bum tak sprešal da ti bu zgledal ko laptop

INTEL PIV 2.6C@3.1 on ABIT IC 7
Sapphire radeon x1650PRO
2x512mb 433mhz Kingmax

WDC 10GB & Hitachi 160GB & Seagate 80GB
AOC 17", LCD, LM760
Win XP PRO SP2 & SUSE 10.1
Aopen H600B black pearl & Fortron 350W

www.crazywarriors.com
IceFisherman je offline   Reply With Quote
Staro 20.02.2004., 15:59   #32
kony
bacc. ing. comp.

Datum registracije: Nov 2003
decki ovo nema smisla!!!!!!!!!

Zbog jedne pjesme nastalo ovo sta je vec nastalo.

Ha jedna pjesma,a vi imate sigurno puno love pa sta je vama dat 100 kn za cd.100 kn sta je to.

ali dosta o tome,ima ljudi koji skidaju sa neta pjesme,a ima i oni koji imaju love na bacanje(ili se prave da imaju ili fakat imaju)
Na kraju krajeva ne živimo u bogatoj zemlji,nismo ni Amerikanci,ni Englezi ni Njemci ,a i nije nam bas ni sudstvo ono nešto prejaka.

I jos nešto da meni 100 kn nije velka lova ja bi sigurno (i da imam 100 kn )kupio bi cd. a ne zajebavo se s internetom i neznam cim
Nisam bogat,imam 16 god.,na radim i nemam kinte.

A ono pitanje ko sam ja ?

ja sam decko i dubrave,idem u Želježničku teh. školu,treniram boks,zajebant sam i to je to.

EVO svima
kony je offline   Reply With Quote
Staro 20.02.2004., 16:40   #33
Costa
Moderator

Costa's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Ima ljudi koji kradu za zivot jer su previse lijeni raditi ali se sigurno o tome ne hvale na forumu.

Uozbilji se malo. Prcitaj FAQ i ponasaj se u skladu jer to ti je USTAV na ovom forumu.
Costa je offline   Reply With Quote
Staro 20.02.2004., 16:50   #34
LorD ClockaN
od LemilicE
Moj komp

LorD ClockaN's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Isprika prihvaćena, ali samo zato što si nam odao još malo svojih osobnih podataka
Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže???
Nemam više lema!!!
LorD ClockaN je offline   Reply With Quote
Staro 20.02.2004., 18:43   #35
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Ice, ajd dojdi pa da vidimo čija majka crnu vunu prede
nyx-vidiš da možeš da budeš fini i pristojan dečko
tor je offline   Reply With Quote
Staro 20.02.2004., 20:09   #36
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Originally posted by nyx_triton
decki ovo nema smisla!!!!!!!!!

Zbog jedne pjesme nastalo ovo sta je vec nastalo.

Ha jedna pjesma,a vi imate sigurno puno love pa sta je vama dat 100 kn za cd.100 kn sta je to.

Nije stvar love, niti toga da mi imamo nešto protiv toga što ti skidaš pjesme s neta (osim ako među nama nema komercijalnih glazbenika ), nego je stvar legalnosti i onoga što je dopušteno na ovom forumu. Postoje mjesta na kojima se oglašava piratluk, a PC Ekspert nije jedno od takvih mjesta. I točka.

Pošto se vidi da si razuman čovjek, ali si u početku krivo shvatio ovaj forum
Elven je offline   Reply With Quote
Staro 20.02.2004., 22:42   #37
Bl@de
Premium

Bl@de's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Tako je Elven! Ak si vec htio neke takvog "osjetljivog" pitat onda neides na public neg probas prek PM-a ili e-maila.

Intel i5 4670k
ASrock Z87 Extreme 3
2x8 Gb Kingston blu
MSI Rx 580x 4 GB
OCZ SSD Vertex 4 - 128 GB
Samsung T166 500 GB 7200 okr/min 16 MB HD501LJ
Samsung F1 1 TB 7200 okr/min 32 MB HD103UJ
Dell S2522HG
Chieftec DX-01BD-V, Corsair 520W CMPSU-520HXEU

Bl@de je offline   Reply With Quote
Staro 20.02.2004., 23:41   #38
IceFisherman
Magister Mundi sum!
Moj komp

IceFisherman's Avatar

Citiraj:
Originally posted by tor
Ice, ajd dojdi pa da vidimo čija majka crnu vunu prede
E pa bogmeč bum došel , samo več nisam črni , sad sam pak beli
Ali na mišičnoj masi nije nič izgubljeno

Sapphire radeon x1650PRO
2x512mb 433mhz Kingmax

AOC 17", LCD, LM760

www.crazywarriors.com
Staro 21.02.2004., 15:35   #39
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Citiraj:
Originally posted by IceFisherman
E pa bogmeč bum došel , samo več nisam črni , sad sam pak beli
Ali na mišičnoj masi nije nič izgubljeno
tor je offline   Reply With Quote
Staro 23.02.2004., 12:21   #40
kony
bacc. ing. comp.

Nisam se ja vama ništa ispricavo!!!!!

Ja i dalje o vama mislim (o vecini ne o svima,ima i dobrih deckiju)da ste papci i drkadije.
Staro 23.02.2004., 12:58   #41
Paske
Ekspert iz sjene ...
Moj komp

Paske's Avatar

Citiraj:

Ja i dalje o vama mislim (o vecini ne o svima,ima i dobrih deckiju)da ste papci i drkadije.
Ma ... meni te je žao.

Žalosno je to kad se jedno ljudsko biće ne zna normalno socijalizirati u društvu i sa društvom.

Gledaj .... svi mi tražimo pažnje - ima i boljih i pametnijih naćina.

Nađi jedan, a ja ću poslati članak iz novina na:

http://www.darwinawards.com

Zadnje izmijenjeno od: Paske. 23.02.2004. u 13:10.
Paske je offline   Reply With Quote
Staro 23.02.2004., 14:27   #42
Sky
Guest

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:

Sinko, dođi ti lijepo u petak oko 18.30 u pivnicu Medvedgrad i objasni nam da smo papci i drkadžije, može?
Znaš, u facu, a ne preko foruma...
Sky je offline   Reply With Quote
Staro 23.02.2004., 14:47   #43
Rivi
Ovo ispod nisam ja! :)
Moj komp

Rivi's Avatar

A i vi ste se uzjogunili radi jednog balavca. A on jadan još dr.a s dva prsta. Dobro, slijedeće godine prelazi na cijelu ruku.
Baš mi je falio neki ovakav balonja da se malo ispušem, jerbo ste mi vi ostali "fakat, brijem, do jaja" preozbiljni, ili u sve unosite neku laganini dozu zajebancije. Dok je nyx-pyx ili kako mu je već nick, prava momčina. Trenira boks. Treniraš ti moju kitu. Ako i tucneš koji put vreću, ne znači da treniraš boks.
Nego, kažeš, 16 godina. Jebate, pa ja s 16 godina nisam ni promišljao ovako provodit vrijeme. Dobro, jebiga, ipak sam ja iz Splita, kod nas cure i zimi nose minice (makar se smrzle), tako da nisam imao izbora. If ju nou vot aj miin.
I, šta se ti sa svojih 16 godina uopće zamaraš takvim stvarima? Tvoje je da još kojih par godina treniraš desnicu (biće ti lakše bez rukavica), pa kad dobro izgladiš kabel, probaj preći na nešto življe, a nas starije jebivjetre (neki bi svojedobno rekli, vulkanizere), nemoj tako vrijeđati. Moga' bi nekog strefit infarkt. Evo, ja se cijeli tresem. Zamišljam derle s bokserskim rukavicama i pubertetski prištavim licem kako se dere jer mu neko nije po volji.
Proći će te. Ili, da citiram: "Kad porasteš, kasće ti se samo".
Ajmo starci, rečenica je iz...

E, da, nyx-plyx, vjeruj ti meni, baš tu većinu koju si ovdje nazvao papcima, definitivno boli kita za tvoje mišljenje. A i mene. Ubrajao se ja tu ili ne.
Staro 23.02.2004., 14:57   #44
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Citiraj:
Originally posted by Rivi
A i vi ste se uzjogunili radi jednog balavca. A on jadan još dr.a s dva prsta. Dobro, slijedeće godine prelazi na cijelu ruku.
Baš mi je falio neki ovakav balonja da se malo ispušem, jerbo ste mi vi ostali "fakat, brijem, do jaja" preozbiljni, ili u sve unosite neku laganini dozu zajebancije. Dok je nyx-pyx ili kako mu je već nick, prava momčina. Trenira boks. Treniraš ti moju kitu. Ako i tucneš koji put vreću, ne znači da treniraš boks.
Nego, kažeš, 16 godina. Jebate, pa ja s 16 godina nisam ni promišljao ovako provodit vrijeme. Dobro, jebiga, ipak sam ja iz Splita, kod nas cure i zimi nose minice (makar se smrzle), tako da nisam imao izbora. If ju nou vot aj miin.
I, šta se ti sa svojih 16 godina uopće zamaraš takvim stvarima? Tvoje je da još kojih par godina treniraš desnicu (biće ti lakše bez rukavica), pa kad dobro izgladiš kabel, probaj preći na nešto življe, a nas starije jebivjetre (neki bi svojedobno rekli, vulkanizere), nemoj tako vrijeđati. Moga' bi nekog strefit infarkt. Evo, ja se cijeli tresem. Zamišljam derle s bokserskim rukavicama i pubertetski prištavim licem kako se dere jer mu neko nije po volji.
Proći će te. Ili, da citiram: "Kad porasteš, kasće ti se samo".
Ajmo starci, rečenica je iz...

E, da, nyx-plyx, vjeruj ti meni, baš tu većinu koju si ovdje nazvao papcima, definitivno boli kita za tvoje mišljenje. A i mene. Ubrajao se ja tu ili ne.
Pa ti sad mrzi Splićane... Makar imam dobar razlog da vas mrzim... ovo s minicama

za Split
Elven je offline   Reply With Quote
Staro 23.02.2004., 17:06   #45
Bl@de
Premium

Bl@de's Avatar

Citiraj:

kako volim ovakve ljude toliko su glupi da toga nisu ni sami svjesni. Ti si stvarno pokupio svu pamet ovog svijeta.
uglavnom, ubuduce si na Ignore.

Horza po mom misljenju bi ga mogao slobodno, ciste duse, banat jel 1. nije nista korisnog napravio, 2. dosao je samo zajebavat!

Intel i5 4670k
ASrock Z87 Extreme 3
2x8 Gb Kingston blu
MSI Rx 580x 4 GB
Dell S2522HG

Staro 23.02.2004., 17:29   #46
Renesis
Ex-Gastarbajter
Moj komp

Renesis's Avatar

Barem imaš na kome se ispuhat

Evo ljudi nemojte me banat, malo mi došlo

Nyx /censored/ ti /censored/ /censored/ , tu si došo /censored/ , ajd odi plači staroj u krilo

Abit IS7-E + TR NB-1
Intel Pentium 4 2.8E@3500(250*14, 1.45V) na vodi
2x512Mb DDR Kingston (2.5-3-3-7, 200Mhz)
ATI Radeon 9800PRO 128Mb @ default (412/385 max)
Audigy 2 ZS, SkyStar 2, Hauppauge WinTV, Hitachi 160Gb
Logitech Z-5500, Xerox XA7-19i
Moja makina - tišina je prednost

A. Einstein - Samo su dvije stvari neograničene, ljudska glupost i svemir, a za svemir baš i nisam siguran.

Homemade custom kanta - projekt
Homemade vodeno part1
Homemade vodeno part2
Renesis je offline   Reply With Quote
Staro 23.02.2004., 20:48   #47
horza
ono ispred konpjuktora
Moj komp

horza's Avatar

joj ljudi ajd malo smirite... meni je lik baš smiješan.
mislim... dvaput je već bio banan i stalno se vraća. priča kak smo drkadžije, a stalno nam se prikrpava... al dobro... valjda bu nekaj i naučil.

ali nemojte psovat !

Horza (death dwarf)
birthsign: rebel

character perks
+95 excel organisation, +50 weather resistance, -20 energy, -35 image of reality, -80 house choirs

major skills
open-source, discussion, self-hypnosis, poetry, schtulichism

greater powers
final waves (alcohol hypnosis +30, self)
bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night)
misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius)
summon unknown female (demoralise +75 on target)

artifacts of choice
tv remote (hibernate +20 on self)
lounge chair (fortify sleeping +60 on self)
linux (destabilise system +45 on target)

little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable.
Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.
horza je offline   Reply With Quote
Staro 23.02.2004., 21:21   #48
LordNitro
Premium

LordNitro's Avatar

Mi smo papci i drkadžije a ti još ni curu nisi poljubio.Sada je možda svima to smiješno, ali doći će dan kada to neće više bit zajebancija, doći će dan kada ću ti poslat fishermana na vrata.

Kirk: "Spock, you want to know something? Everybody's Human."
Spock: "I find that remark... insulting."
LordNitro je offline   Reply With Quote
Staro 23.02.2004., 21:26   #49
kony
bacc. ing. comp.

E splicanin imas ti pravo sta ja gubim vrijeme sa ovim drkadijama,ja sam tu prelijep da bi trosio vrijeme.E da a onaj papan sta je reko da dodem u pivnicu itd. doc cu bez brige.

A vi i dalje doma drkajte kurac,i gledajte se u ogledalo kako ste ruzni i jadni,i kako je klinac neki klinac od 16 godina jaci jebac nego vi .E da i nisam ja bas tako los u boksu kak je ovaj napisao imam ja i par medaljica i pehara iza sebe u kategoriji do 82 kg.

Pitaj ovog momka kaj trazi jebacinu prek neta,neznam kak se zove,trazio je preko iskrice pičku ,a ja sam se pravio da sam žensko ,da dobro izgledam itd. i frajer se htio nac s njom.Ja sam mu reko da dode na src svetice (tamo sam treniro).Frajer je doso i ceko ju negdje 40 min a nje nema frajer tamo pizdi a mi mu se smijemo,budala.

Eto vi ste tako jadni jebote
Staro 23.02.2004., 21:37   #50
Sky
Guest

Veselim se skorom susretu, tritone.
Nadam se da ćeš biti isto toliko elokventan uživo
Staro 23.02.2004., 21:59   #51
Bl@de
Premium

Bl@de's Avatar

Neznam ja ko je tu jadan mi koji smo normalni ili ti koji se predstavljas ko zenska!

Intel i5 4670k
ASrock Z87 Extreme 3
2x8 Gb Kingston blu
MSI Rx 580x 4 GB
Dell S2522HG

Staro 23.02.2004., 22:43   #52
Sky
Guest

Triton je žrtva zablude. Naime, raširena predrasuda da su informatičari slabići bez ikakvog društvenog/seksualnog života izvan kompjuterske sfere na tritonovu žalost nije točna, što bi znao da je bio na ijednom PCEX okupljanju.
Tako, on svoje komplekse, u koje neću ulaziti, mora liječiti na nekome za koga smatra da kad ga se gurne neće gurnuti natrag.
Samo, zeznuo si se u jednom. U čemu, neću ti reći, kad dođeš u pivnicu, shvatit ćeš i prije nego počeneš objašnjavati teoriju o drkadžijama, ako si dovoljno pametan (da, čak niti ne smatram da si glup jer ciljano provociraš tamo gdje misliš da smo najtanji. I što je žalosno, dobro ti ide).
Nego, zašto si uopće na forumu? Zar nemaš ništa pametnije za raditi? Tražiti cure? Lokat u bircu? Prebit nekog na cesti? Mi smo, po tebi, ružni/jadni/drkadžije/papani. Ja se sa ljudima koje smatram takvima kao ti nas svojevoljno ne družim. Zašto ti to činiš? Samo trošiš svoje vrijeme i svoj novac, koji zacijelo mogu biti utrošeni na daleko produktivnije načine.
Sada dosta o glupostima jednog pubertetlije koji niti se boksa, niti je je**č, niti ima curu nego diže tipove na predškolske fore, skupa sa svojim vršnjacima po mentalnoj razini razvoja, niti ima toliko pristojnosti da ljude koje ne pozna ne vrijeđa.
A ako me uživo nazoveš papanom, netko od nas dvojice će završit u bolnici. Na to sam spreman. Jesi li i ti?
Staro 24.02.2004., 07:21   #53
Rivi
Moj komp

Rivi's Avatar

Sky, šta ćeš u bolnici? Hvata te gripa? Mislim, ne možeš tako. Poruka ti je previše dubokoumna za jednog ogrezlog boksera, koji ima par medaljica. Samo me zanima jesu to one medaljice klupskog tipa, kad se vas dvojica nađete u ringu, ti šta treniraš dva dana, a protivnik došao jučer, pa eto, da se balavci malo navuku na boks, ubace vas odmah u ring. Jedan dobije zlato, a drugi srebro.
Sky, ovo da svoje vrijeme ne dijelim s nekim ko mi ne odgovara, potpuno je na mjestu. Slažem se totalno.
A, fyx, to šta za sebe smatraš da si prelijep, obit će ti se o glavu, kad tad. Jer ako si 2 sata dnevno zablenut u zrcalo trenirajući šado (nije sad bitno kako se piše, ovako ćeš me lakše razumit), pa si prisiljen gledat se, ni slučajno ne znači da si lijep. Aj, fakeru, daj stavi koju svoju sliku, da umremo od smijeha.
Samo mi objasni jednu stvar, ko ti se pomaže logirat na Internet i na forum, pa da možeš pisat ovakve pizdarije?

E, da, molio bih te, pošto si tako mlad, da me ubuduće oslovljavaš s "barba" Rivi, a ostatak ekipe ovdje koji su toliko stariji od tebe, možeš s "gospon", da se vidi da ipak imaš mrvicu pristojnosti u sebi. I, Splićanin se piše velikim slovom. Uglavnom 20-30 cm velikim.
Staro 24.02.2004., 09:04   #54
Sky
Guest

za Rivija!
Ma nee, ovo je bilo samo dobronamjerno upozorenje, za slučaj da nije shvatio poruku iz ostatka teksta. Neki shvate hint odmah, nekima treba direktniji pristup.
Nitko neće završit u bolnici. Nadam se.
Staro 24.02.2004., 12:05   #55
IceFisherman
Magister Mundi sum!
Moj komp

IceFisherman's Avatar

Citiraj:
Originally posted by LordNitro
, doći će dan kada ću ti poslat fishermana na vrata.
, to se traži , samo mene pošaljite , ima da mu celu kuču preuredim i komp sprešam , nixy više nebuš imal midi , ili big , ili nekakav tower case nego buš imal extra small slim case (ko i tvoj ekstremitet kojega doma natežeš) a i manje , više nebu on došel sim nakon toga

Sapphire radeon x1650PRO
2x512mb 433mhz Kingmax

AOC 17", LCD, LM760

www.crazywarriors.com
Staro 24.02.2004., 12:19   #56
IceFisherman
Magister Mundi sum!
Moj komp

IceFisherman's Avatar

Citiraj:

.E da i nisam ja bas tako los u boksu kak je ovaj napisao imam ja i par medaljica i pehara iza sebe u kategoriji do 82 kg.
Ma aj da te vidim protvi mene , ja znam judo , aha , ke pa sad , dam ti da biraš dal očeš da te sredim sa low , midel , ili high kicom ko cro cop. Nebi mi došel bliže od metra jer bi več ležal na podu pokošen ko trava. E da, treniram več 6 godina, nemam nikakve medalje jer se nikad nisam štel iči natjecati , ali sve jedno sam dobar u tome. Usput , imam 86kg i 188 cm , tak da svejedno nebi imal šanse znal ja ili ne nekakve vještine , a ovak sigurno nemaš . Tak da Sky ja ti drage volje pomognem , prvo ga malo ti mlatiš , pa kad padne u nesvest ga zbudimo i onda ja , a može i obrnuto
Citiraj:

Pitaj ovog momka kaj trazi jebacinu prek neta,neznam kak se zove,trazio je preko iskrice pičku ,a ja sam se pravio da sam žensko ,da dobro izgledam itd. i frajer se htio nac s njom.Ja sam mu reko da dode na src svetice (tamo sam treniro).Frajer je doso i ceko ju negdje 40 min a nje nema frajer tamo pizdi a mi mu se smijemo,budala.
E sad si sve rekel , mislim , iz ovoga se vidi kakav si jadnik i bedak, zato kaj si ti nemreš najti nikakvu žensku , jer nisi još našel tak glupu i grdu kaj bi ti dala si odlučil druge koji imaju šanse zajeb**** tak da se osječaš lakše

Sapphire radeon x1650PRO
2x512mb 433mhz Kingmax

AOC 17", LCD, LM760

www.crazywarriors.com
Staro 24.02.2004., 12:43   #57
LordNitro
Premium

LordNitro's Avatar

Reći ću još samo 3 riječi ovom klincu:

ODJEBI S FORUMA!!!

Kirk: "Spock, you want to know something? Everybody's Human."
Spock: "I find that remark... insulting."
LordNitro je offline   Reply With Quote
Staro 24.02.2004., 13:16   #58
IceFisherman
Magister Mundi sum!
Moj komp

IceFisherman's Avatar

Točno tak , nek maršira od tud. Ali prije si nek pogleda OVAJ link da vidi zakaj smo mi bolji od njega.

E ljudi pazite na ovo s tog linka

stvarno korisna stvar , pogotovo ak imate vodeno hlađenje , odmah možete dodati nekaj tekučine u hlađenje

Sapphire radeon x1650PRO
2x512mb 433mhz Kingmax

AOC 17", LCD, LM760

www.crazywarriors.com
Staro 24.02.2004., 13:28   #59
Rivi
Moj komp

Rivi's Avatar

Citiraj:
Originally posted by LordNitro
Reći ću još samo 3 riječi ovom klincu:

ODJEBI S FORUMA!!!
A ova druga riječ ti je jaka za popizdit.

Ajs, jebate, pa i nije ti neka kilaža. 188/86. Na tu visinu bi te se prepao jedino da težiš oko stotke. Ovako, kad ideš u ribolov, ne znaš ko je štap. (zajebancija)
Staro 24.02.2004., 13:33   #60
IceFisherman
Magister Mundi sum!
Moj komp

IceFisherman's Avatar

Bez brige buj , možeš dobro raspoznati štap od mene.
Znam da ti se to čini ko da sam nekaka šmokljač visoki tanki , kaj se lako htrgne , ali nije , ja sem taman , ni mršavi ni debeli

Sapphire radeon x1650PRO
2x512mb 433mhz Kingmax

AOC 17", LCD, LM760

www.crazywarriors.com
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme