|
![]() |
#33 |
Extreme Air Cooler
Datum registracije: Sep 2004
|
To sam i sam skuzio da je izvana, kod nas je izbor WC-a patetican. ![]() Ako nije USA, vec negdje nama blize, to bi i meni bio interesantan setup u nekoj skoroj buducnosti. Za sada ga nisam nasao u DE/AUT/SLO.
![]() |
#37 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
čestitam na prvom mjestu na PCE forumu!!!!!!!!!! jesi ga nafrljil a? svaka čast!! kak debel cijevi idu na taj blok, tj unutarnji vanjski promjer
![]() |
#38 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Šta, prvi, a ?? ![]() Inače bi sa blokom trebale doći 8/6 10/8 i 12/10 uvodnice, ali ja sam dobio samo 12/10. 'bat ću im svašta. Poslao sam mail, baš me zanima hoće li odgovorit Enivej, nije greda, jer kad se nabije 10/8 crijevo u uvodnicu, dihta ko bog, niš ne curi. Blok hladi do yaya ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Extreme Air Cooler
Datum registracije: Sep 2004
|
Koja brutala. Steta da tih Swiftecha nema negdje blize kod nas, ali vidim da ni tebe nije preskupo izasao. Hm, mozda... Nego, kak to da nisi uzeo i MCW60 za grafu, predobar i mocan blok?
![]() |
#40 |
Premium
|
zato što sam cicija ![]() ![]() neću sad krkat pare na vga blok, jer ju mjenjam čim dođu nove nvidie, pa će mi opet ostat blok viška, a ko zna hoće li odgovarat. I uostalom, čime ću hladiti ostatak kartice ![]() Čekam taj nesretni bakar, da složim vga, pa da vidim koliko ide |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Doduše, samo da pitaju jesam li kupio novi blok ( konji , kao da bih išta pitao da je bio rabljen ) , ali odgovorili su . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Premium
|
banda lopovska ova iz swiftecha, lagano su me proslijedili na stranicu gdje mogu kupiti uvodnice ![]() ![]() ![]() Enivej, malo sam zapostavio sastavljanje kante, pilio sam po super-piju ![]() Ok, počeo sam sastavljat lagano, valjda ću završiti do vikenda Edit; javio mi se prodavač bloka, vraća mi 10$ ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: vex. 16.10.2007. u 23:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
5+ za odabir bloka ![]()
![]() |
![]() |
#48 |
Premium
|
Dakle, zatvorio i razdijelio sam ovaj dio naprijed gdje je triple radijator, kako bih izbjegao grijanje unutrašnjosti, zrak bi trebao ići gore i van kroz napajanje i rupu na vrhu gdje puše 80 mm Nexus ( moram još završiti gorni dio, srediti drugi dio tunela ) Ujedno mi je ta pregrada poslužila da montiram rezervoar od vodenog ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Premium
|
Paypal -> Kreditna kartica Daklem , još nekoliko sitnica i to je to. Prvo; ne mogu faking vjerovati koliko se ne čuju ventilatori ![]() ![]() I pri kraju sam sa kantom Neonke unutra, bla bla, pokušao sam kablove riješiti maximalno, ostala su 2 koji se moraju vidjeti ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Kako si ih naručio? Nisam vidio na njihovom web-u da ima mogućnost plaćanja karticama. Koliko te poštarina došla? |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
In the ghetto
Datum registracije: Apr 2007
|
Jako lepo mora se priznati. Svaka cast na trudu.
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Premium
|
Zanimljivo da i hlađenje diska radi odlično, imam 1 disk, raptora od 150gb, i preko njega ide zrak koji dolazi od prednjeg radijatora, a koji izlazi gore preko nexusa. temperatura mu se vrti oko 30-ak stupnjeva što je odlično. To je to, večeras će i plexi biti gore, komp je ultra tih, jedino se čuje disk kad počne jaako roštiljat, ali s obzirom da je to brzi raptor, to mi je ok. Sa ventovima sam prezadovoljan, nisam očekivao takvu tišinu. Za 24/7 rad ću večeras vidjeti kakav će setup biti, sad je na 3600mhz sa def voltažom ![]() Vidimo se večeras sa završenom kantom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
cpu e4300/sonictower+nexus120; mbo gigabyte p35-ds3-l; ram kingmax1024/667x2; vga hd3850; psu corsair hx 520w; dvd benq 1655; hdd wd1200jd&samsung hd321kj&ST3160021A; ZM-MFC1; lg22ws; btc6300; mx 518 i sve u chiefu s nekoliko nexusa |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|