|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
CM Štakor mod
Dakle, dojadio mi Stacker ... ![]() ... pa sam krenuo na posao ... Prvo sam sve odšarafio ... ![]() ![]() ... pa sam sve rasturio ![]() ![]() ![]() ... i ostalo je ovo ... plus još dijelova ... ovi idu na bojanje ... ![]() ... I tu završava priča o kućištu ... idemo dalje , jer je farbanje idući tjedan, pa imam vremena za sredit komponente |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
Matična DFI UT P35 Prvo sređivanje hlađenja ![]() ... skidam hladnjake, naravno neka bezvezna pasta ... ![]() ![]() ... malo AS 5 ... ![]() ... i kao novo ... ![]() ... razišljao sam da sve potopim u vodu, blokove imam, ali stvarno nema potrebe, ovo sa heatpipeovima šljaka odlično, a imam i onaj dodatni što vodi toplinu van kućišta , pa ću i njega prišarafiti ... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Proc - sada ide 6600 , a idući tjedan stiže Q6600 ... Vijci ... ![]() ... blok je od Mystificatora, izbušio sam ga tako da idu uvodnice 10/8 umjesto 8/6 , i malo ispolirao ... ![]() ... ovo tu je nekakva bakrena pločica, dolazi sa pločom, njome se povezuje proc i pasivni hladnjak lijevo od proca , ja ju neću stavljati, nema potrebe... ![]() ... malo grunf sistem za pritezanje proca, sad razmišljam da sve ofarbam u crno ili u vanjsku boju kućišta ... ali u principu to je to ... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Idući problem je kako ovo sve strpati unutra ![]() ![]() ![]() ![]() Došlo mi je i ovo ; Thermaltake Aquabay M6 Nadzire temperaturu vode, i ono što je meni bitno, signalizira nedostatak vode u rezervoaru ... dobra stvar ... ![]() http://www.thermaltake.com/product/L...9/cl-w0079.asp Raptor će biti pasivno hlađen, bit će mu dosta uz dobru poziciju u kanti ... ![]() Napajanje je dosta veće od uobičajenih... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Extreme Air Cooler
Datum registracije: Sep 2004
|
Opa, Stacker mod, i to jos podvodni... to je uvijek vrijedno pracenja. ![]() Svidja mi se ova slika rastavljenog kejsa, vrlo obecavajuce. Ne izgleda kao jos jedan par-ventova-i-neonki-u-boji "mod"...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Neznam dali si razmisljao o ovom kako sam ja to sredio http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=81065 , jer umetanjem plocice, imat ces jos veci razmak kod memorijskih cipova, budi oprezan jer i ovako se žvaka jedva dodirivala sa memorijom, barem kod mene.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
Sve je pofarbano u firmi u termolakirnici , izgleda do jaja ![]() Unutrašnjost u crnom i zadnji dio izvana , a izvana - tj. bočne stranice i gornji dio će ići perla bijela boja ( ona prljavo bijela , znate na šta mislim - valjda će dobro zgledat ![]() Sad razmišljam da sve sastavim sa vijcima umjesto sa zakovicama - da bude čvršće, jer uvijek neka zakovica ne drži do kraja - nisam pametan ![]() ![]() Ventilatori naručeni u cool-pcu - uzeo sam ove; ![]() ..za koje dečki sa silencepc-a vele da su do jaja. Razmišljao sam i o noctuama - ali mislim da je 1000kn za ventilatore too much ![]() @nino : da, gledao sam naravno tvoju kemiju, ali onda trebam dodati samo 100 kn za vodeni blok - a to opet neću, jer planiram novu nvidiu ubost čim dođe ( i onda mi opet ostaje vodeni blok - a već imam od x1800/x1900 xt koji stoji, tak da mi je to opet bacanje love ) . Bakrene pločice bih i na vga memoriju stavio tak da bude sve našpanano, ali nisam ga još nigdje našao. Valjda će naletit negdje dok sve sastavim Uzeo sam ovo: ![]() ..pa ću pokušati samo na propuhu poraditi ...Moram još samo plexi srediti i to je to glede kante, a morat ću i neonku ubacit, kad već kupe prašinu kod kuće ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
![]() E, ovo je moje omiljeno pitanje: Cime si skida pastu ? ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: kundak. 25.09.2007. u 18:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
odlicno izgleda za sad keep it good work ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
go vex go ![]() samo NEMOJ stavljati slike na imageshack vec stavi na imagesforme.com jer nema popupa uglavnom puno bolji hosting. ![]()
![]() |
#20 |
Premium
|
ok, nema problema. ili stavite firefox i nema više pop-upa hehe Zapeo sam ![]() Za grafu - sutra možda riješim bakar , od kolege frenda frend radi rine/oluke od bakra, pa će to biti taman ono što mi treba ![]() Za proc - moram otić po njega u ZG ![]() Za kantu - čekam janeza Frana da pošalje ventilatore i uvodnice za vodeno Doduše, počeo sam rezati spužvu, nabavio sam nekakvu koja ima nešto tvrdo sa jedne strane, a to tvrdo je odlično za špricanje u crno hehe. Taman ![]() ![]() ![]() I definitivno odustajem od 3 hladnjaka, idu 2 unutra. Za sada se vodom hladi samo proc, a 3-ći hladnjak će mi više usporavati protok nego hladit, pa sam odustao od njega. 1x12 i 3x12 će biti dosta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
|
I ofarbano napokon ![]() Perla bijela boja Uživo ne da gledat u sebe ![]() Perla izbliza ![]() Još se čeka novi vodeni blok , ventilatori , uvodnice i još koječega. To bi trebalo biti sve do kraja tjedna tu, a onda šarafanje ![]() A na aukciju će ići ovih dana mnoštvo dijelova za vodeno, imam punu kutiju svega, blokova, pumpi, uvodnica, bla bla... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
jako zgodno ![]() vidim da je paint job ispao jako dobro, pogotovo onaj izvana čini mi se da je i ovaj iznutra isto dobar ako ne i jako dobar ![]() moj staker je vec puno izgreban i trebal bi jednu plastičnu operaciju i zatezanje lima. pred godinu i pol sam i svojega iznutra pofarbal ali je dosta loše ispalo, boja se gulila zbog dodira metala, stalnog vađenja nečeg itd....... ovo ljeto sam potrošil 150kn na kemikalije da skinem boju. sad sam se nafčil malo bolje farbati ali više nema volje... još sam i onaj kavez od napajanja maknul jer mi se onda ne vidi "fancy" Hiper dok skinem stranicu ![]() pouka: ne farbaj prvi put nekaj važno jer je za*** zagarantiran kupil sam i crossflow fan, ali ako je okolina tiha(navečer) on se dosta čuje. no preko dana je ok, naravno na najnižim mogućim okretajima na kojima može raditi (SpeedFan ![]() ali da ubacuje hrpe zraka u kučište dok ga se nafrlji je good thing. proizvodi nekakav rrrrrrrrr zvuk kojeg nikak nisam mogel eliminirati sve u svemu pa i u ničemu, a možda i u nečemu SUPER ps opteron koji sam od tebe kupil još kuca, klok klok klok....
![]() |
#25 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Je, onaj mali je bio beba , navikao na vodu hehe ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
ej. super ti je project...sviđa mi se! daj reci dal su dobri ti nexus ventovi, kolko se to ćuje, kakav protok? baš me zanima kak će sve skupa ispasti! Keep up, good work!!! ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
|
Nemam pojma, danas su stigli, večeras ću ih smontirati ![]() A uostalom, ako je ovim luđacima sa silencepc-a dobar - bit će i meni ![]() ![]() http://www.silentpcreview.com/article63-page2.html |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|