|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Ja sam si za sitnu lovu slozio brz komp ( po meni je eto brz, a po onima sto svaki mj dobivaju na lotu je bullshit ) uglavnom, brisbani su EOL .. end of lifetime i necete ih vise tako lako nabaviti .. uglavnom svog sam dignuo skroz ok.. imam tu jos jednog Orleansa 3000 kojeg sam dignuo za 700mhz bez ikakvih problema .. ono, naviko sam se na amd ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Spužva Bob Skockani.. :XD
Datum registracije: Mar 2005
|
Athlon64 X2 5400BE Brisbane @3000Mhz + KATANA 2 + AirTunel@2x Xilence 120mm Gigabyte GA-MA78G-DS3H @F4 Mushkin Redline @1000Mhz 5-5-5 XFX 9600GSO @680/1700 || 2000Mhz Seagate Gonzales 250GB & 320GB && Spinpoint F1 500GB Coolermaster Elite Power RS460; Sharkoon Silvation; LG GH22NP20/LG GH20NS10/Pioneer DVR107D/Pioneer 216DBK/ Samsung SH-S223F; Logitech MX518; Philips 190P7ES 19" LCD |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Baš sam vidio, kladim se da će planuti u roku odma ![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#39 | |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Core arhitektura je bolja od K8, ali opet ne tolko kolko se raznim forsiranjem clockanja to nastoji prikazati diljem ovih prostora. Makneš clock, bijesnu sintetiku i začas dojdeš do spoznaje da ti je svejedno koji procesor (Intel/AMD) kupil. Znaš za kaj ti treba, odabereš model koji ti nabolje odgovara i to je to. AMD vs. Intel prepustiš vandalima. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Nazvao ja danas Nitel i pitao da li imaju proc ili se samo šminkaju pa su ga stavili u cijenik ![]() Nemaju. Vele da mo-žda oko utorka...
![]() |
#41 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
I sto sam naveo neke primjene kao što je Video obrada tu Intel vodi i normalno mi je da neko uzme Intela, AMD je bolji u nečemu drugomu i to je to! |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Moj konačni "verdict" je "sit and wait" ![]() Mislim da bi bio glup potez sada uzimati novi proc (iz te "više" klase) jer su novi Intel i AMD pred vratima... a to donosi niže cijene postojećim, a možda i nove cijene novim procovima budu primamljive... tako da... strpit ću se sa odlukom još bar mjesec - dva... |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
-------
|
Citiraj:
Pol toga kaj se tak sustavno namata, nema smisla kak god da okreneš. To kaj se većini ne da dokazati da nije baš tak crno-bijelo kak bi hteli da bude - njihov problem, pa nek žive u zabludi. Uglavnom dok je tebi normalno da neko za video obradu uzima Intel, meni je normalno da ljudi sagledaju situaciju sa svih strana. Ne da se odma upute glavom bez obzira, pa kupe isključivo Intel ili AMD, a za drugo ne žele čuti ni znati. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
![]() Iskoristi sto ti se pruza i uzivaj... godine jako brzo prolaze. Uvijek je nesto pred vratima i cekanjem mozes samo docekati smrt. I ne kuzim sto se svi palite na te procesore... Jedan dobar klasicni jednojezgreni procesor ne vidim da nesto zaostaje u poslovima kojima se bavi prosjecni kucni korisnik. Najgori element kanturine je ipak hard disk i kad se to konacno rijesi ako budem ziv, gol cu trcati do iznemoglosti ulicom, pjevajuci sa cvijetom u kosi koja se vijori na povjetarcu... i sad sam u debelom OT. Pozdrav. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
McG je to tako lijepo objasnio u postu iznad. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
-------
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Koliko sam se naslušao priča da HD2900 sigurno troši 150W više od fucky-fucky 10$ 8800GTS da bi na kraju (prema jednom review-u) ispalo da je ukupna potrošnja računala sa ATI-com samo 30W viša od GTSice a isto tolko manja od GTX-ice. A koliko se grije uopće 5-6 °C više. Strašno. Isto kao i totalna premoć (2x brži su sigurno) Core2Duo proceva nad AMD-om u istom cjenovnom razredu koja se jedino očituje u SuperPi-u i 3DMark06 (Lying bastard/bitch, I hate you) al kad dolazi do Real-life testova to baš i nije tako (razlike od 5 FPS-a (ako i toliko) su bar meni, kažem meni, zanemarive). OT/OFF Pročitaj što više review-ova i kupuj sad ono što se isplati i što odgovara tvojim potrebama. Razmišljat da će ti Komp potrajat 4-5 g bez ijednog upgrade-a je bedasto pa ti je i onako svejedno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |