|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2006
|
![]() Prije nego što sam odlučio ovo pitati pročitao sam upute "Trajno lijepljenje titlova na film " Molio bih da mi netko objasni zašto meni ne radi u AutoGK ? Naravno i tamo imam tutorial i opet ima xvid bez titlova :-( kaj sam to propustio ? ( naravno da sam ih odabrao prije konvertiranja ) Tako je malo opcija vezano za titlove da bi to trebalo biti krajnje jednostavno. Ja dobijem odličnu sliku i zvuk ali titla nema :-( Frustrira me to nije valjda da ne mogu kroz AutoGK nego ovako na "žgance" :-( Hvala unaprijed |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
---
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
živio! ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
4K FTW
|
pitanje vezano uz AGK i titlove. ako se uključi opcija use external subitles, da li se zadan size (od npr 350mb) smanjuje ako uključim sve titlove (npr cro, slo, ...) ili je 700mb + 5-10mb po titlu? to mi je dosta bitno jer ne bih volio vidjet na kraju 330mb fajl makar sumnjam da je tako, ali bih htio bit siguran pa pitam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Pa nisu titlovi 5-10 MB, što ti je... 200 kB max za jedan jezik.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
4K FTW
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
EMP moderator
|
Ah, što vi imate u tim titlovima... ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() ne stvarno, sve vise i vise titlova vidim u tom kretenskom formatu. a da bi ih prebacio u "normalni" .srt, .sub ili sta vec, moras radit OCR slovo po slovo (ili rijec po rijec ak imas srece...) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
MicroDVD = .sub od nekoliko KB VobSub = .idx + .sub od par MB MicroDVD je čisto tekstualni dok je VobSub grafički (direkt s DVD-a) tako da se za njegovu konverziju mora raditi OCR.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|