PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Audio, Video, Foto (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=27)
-   -   AutoGK i titlovi pitanje (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=66699)

dartwader 15.04.2007. 13:37

AutoGK i titlovi pitanje

Prije nego što sam odlučio ovo pitati pročitao sam upute "Trajno lijepljenje titlova na film " Molio bih da mi netko objasni zašto meni ne radi u AutoGK ? Naravno i tamo imam tutorial i opet ima xvid bez titlova :-( kaj sam to propustio ? ( naravno da sam ih odabrao prije konvertiranja ) Tako je malo opcija vezano za titlove da bi to trebalo biti krajnje jednostavno. Ja dobijem odličnu sliku i zvuk ali titla nema :-( Frustrira me to nije valjda da ne mogu kroz AutoGK nego ovako na "žgance" :-( Hvala unaprijed

Stormbreaker 12.05.2007. 21:13

Citiraj:

Autor dartwader (Post 699991)
Prije nego što sam odlučio ovo pitati pročitao sam upute "Trajno lijepljenje titlova na film " Molio bih da mi netko objasni zašto meni ne radi u AutoGK ? Naravno i tamo imam tutorial i opet ima xvid bez titlova :-( kaj sam to propustio ? ( naravno da sam ih odabrao prije konvertiranja ) Tako je malo opcija vezano za titlove da bi to trebalo biti krajnje jednostavno. Ja dobijem odličnu sliku i zvuk ali titla nema :-( Frustrira me to nije valjda da ne mogu kroz AutoGK nego ovako na "žgance" :-( Hvala unaprijed

ja ne koristim AutoGordianKnot...često konvertiram iz DVD-a u divx i to pomoću DVDx-a koji ujedno uključuje titlove u film, samo izabereš koji jezik

živio! :chears:

jollyb 15.09.2007. 10:07

pitanje vezano uz AGK i titlove.
ako se uključi opcija use external subitles, da li se zadan size (od npr 350mb) smanjuje ako uključim sve titlove (npr cro, slo, ...) ili je 700mb + 5-10mb po titlu?
to mi je dosta bitno jer ne bih volio vidjet na kraju 330mb fajl
makar sumnjam da je tako, ali bih htio bit siguran pa pitam.

domy_os 15.09.2007. 11:32

Pa nisu titlovi 5-10 MB, što ti je... 200 kB max za jedan jezik.

sNNooPY 15.09.2007. 11:38

Citiraj:

Autor domy_os (Post 814124)
Pa nisu titlovi 5-10 MB, što ti je... 200 kB max za jedan jezik.

znaju bit po par megabajta ako su u .idx & .sub formatu (VobSub)

domy_os 15.09.2007. 11:51

Za idx ne znam, ali za sub vrijedi isto...

http://www.imagesforme.com/thumbs/1153Clipboard01.png

jollyb 15.09.2007. 14:02

Citiraj:

Autor sNNooPY (Post 814128)
znaju bit po par megabajta ako su u .idx & .sub formatu (VobSub)

znamo snoopy i ja o čemu pričamo :D

ove titlovi su napravljeni preko subripa, ali meni se neda radit ot za svaki, nemam sad vremena.

domy_os 15.09.2007. 16:24

Ah, što vi imate u tim titlovima... :D IDX nisam nikad imao prilike vidjeti pa za njega ne znam, ali SRT, SUB, TXT,... su mi svi oko 50-100 kB. Ako AutoGK i ne uračuna tih 5-10 MB koliko treba za prijevod, ne treba paničariti - svaki CD medij ima još najmanje 20 MB extra prostora što popunjavaš overburnom.

sNNooPY 15.09.2007. 18:35

Citiraj:

Autor domy_os (Post 814298)
Ah, što vi imate u tim titlovima... :D IDX nisam nikad imao prilike vidjeti pa za njega ne znam, ali SRT, SUB, TXT,... su mi svi oko 50-100 kB. Ako AutoGK i ne uračuna tih 5-10 MB koliko treba za prijevod, ne treba paničariti - svaki CD medij ima još najmanje 20 MB extra prostora što popunjavaš overburnom.

hehe. be warned then. .idx & .sub (ovo & znaci da dolaze u paketu i ako bilo koji fali, nemozes otvorit titl) dolaze....be warned. :)
ne stvarno, sve vise i vise titlova vidim u tom kretenskom formatu.
a da bi ih prebacio u "normalni" .srt, .sub ili sta vec, moras radit OCR slovo po slovo (ili rijec po rijec ak imas srece...)

Costa 16.09.2007. 11:54

MicroDVD = .sub od nekoliko KB
VobSub = .idx + .sub od par MB

MicroDVD je čisto tekstualni dok je VobSub grafički (direkt s DVD-a) tako da se za njegovu konverziju mora raditi OCR.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:52.