|
|
Rezultati ankete: Najbolji multi IM je... | |||
Miranda |
![]() ![]() ![]() ![]() |
8 | 47.06% |
Trillian |
6 | 35.29% |
GAIM |
1 | 5.88% |
neki drugi (navesti koji) |
2 | 11.76% |
Glasači: 17. Ne možete glasati na ovoj anketi |
![]() |
|
Uređivanje |
![]() |
#61 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Odi u Options > Network > ICQ > Contacts > Manage servers list Tamo se malo igraj. Vjerojatno ćeš ih morat sve opet dodavati ali nikad se ne zna. Napravi više grupa za ubuduće tako da ti "šteta" bude manja ![]()
![]() |
#63 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Ponovno dodaj svaku osobu koju si izbrisao. Options > Network > MSN > Server list Tu bi ti svi trebali biti izlistani jer u MSN-u ne možeš nikoga do kraja izbrisati. Uvijek će ostati zapisan na serveru, samo će biti obilježen kao maknut iz liste i eventualno blokiran (miranda automatski blokira i briše dok MSN pita želiš li i blokirati). Obzirom da si već imao dodane te ljude i da se nalaziš na njihovoj listi nećeš ih morat tražiti da te dodaju već ćeš to moći obaviti bez njihovog odobrenja. Naravno ako se netko nije našao uvrijeđen pa te blokirao ![]()
![]() |
#64 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
4K FTW
Datum registracije: Dec 2006
|
ostavio mirandu, koju koristim već dugo. dosta mi je svega, jednostavnost se traži i samo jedan program za sve ja sam si stavio portable verziju, tako da ju mogu bez beda nosat okolo icq + msn + gmail = ![]() preporuke za pidgin |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|