|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ovako imam neki trash koji Dinamic Euro 500, 4-tu godinu vozim, izmjenjo pola dijelova, i zadnja kočnica ne radi, srednji pogon je u banani. Uglavnom bike je da oprostiš u k... a takav je i bio na početku ali od bicikla koji dođe 470 kn više ne možeš očekivat. Ima prednju i zadnju suspenziju pa ga nije tako loše ni vozit. Uglavnom ne sprečava me da s njim svaku večer ne odradim bar 7-8 km-a. Vozim se svugdje,. Nisam baš tip za ekshibicije i to, a i nije sigurno jel. Ne znam gledam neki osnovni Kelly's bez suspenzija i đinđurija si uzet za laganu vožnju možda ali... al nisu mi ni loši Giant bicikli, frend dobio uz Seata, vozi ga 5 ili 6 godinu i na njemu je promjenio samo kočnice jer su se izlizale. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
kona fire mountain 8. bio 3500 s par đinđa prije 2-3 tjedna. nisam ga jos uspio ubit do kraja,al ono, dosta sam se vec navozio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
me too isto
Datum registracije: Jan 2005
|
iz peveca za 199kn. vozi vec 2 godine, a ja san mislija aj neka traje 1 lito i ja za te pare zadovoljan. brzine i kocnice postojane. peek level 90% ![]()
FJAKA = psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo. Dok u Indiji i drugdje fjaku postizu dugogodisnjim izgladnjivanjem i meditacijom, u Dalmaciji ona je jednostavno Bozji dar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
cannondale chase 4, 6999 prie 2 tjedna. vozim street. |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Datum registracije: Sep 2006
|
Norco pinnacle cca 1800kn prije mj. dana, imam u planu nest bolje iako mi ovaj super sluzi..imam vec 600km |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
Merida matts 40-v, modificiran: pogon Truvativ blaze, volan FSA xc280, lula FSA os-150, flat pedale s pinovima. Još da organiziramo kakvu laganu off-road vožnju kroz nekakvu šumicu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Trek 810, ostala samo rama i prednje vilice, ali nema veze jer ionako je za po cesti, trenutačno su gore 1.15 slick gume... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
4K FTW
Datum registracije: Dec 2006
|
fuji utah - 1700kn + lampe, lokot, pumpa... još moram blatobrane, brzinomjer, zaštitu za predni treći zupčanik (točnije moju desnu nogavicu) i nogica 120kn! to uzimam najvjerojatnije u rog joma prije tjedan dana, ono za zahebanciju, makar sad mislim stavi slick gume i pičit do varaždina ili trakošćana i slično, ponekad i do ivančice ili neki nezahtjevan brežuljak. ono, čist za gušt, ništa posebno |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
trek 3900 imam ga vec drugu godinu mjenjane samo gume (prednja i zadnja) i kocnice (pakne) zadovoljan jesam jer je bajk stvarno otporan na ono kaj mu radim... vozim divlju gradksu voznju i imam oko 30 km po danu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
U ZG vozim Konu Lanai, zasad nije vidla srafcigera. Imam i jednu kramu kojom se bojim otici do jaruna ![]() Na vikendici imam delanca, rama je od Jumpertrek Canyona iz 1999, gotovo svi dijelovi rabljeni i s puuno km. http://img300.imageshack.us/img300/5010/p4140080sg8.jpg Vozim XC i po gradu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Rog Mountain iz 1990. http://www.imagesforme.com/images/78...i-vodenjak.jpg Prije par dana sam išao malo do mora ![]() http://klub-sic.hr/index.php?option=...d=1&id=100#100
![]() |
#20 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Jeo sam na putu tak da ništa nisam izgubio. Još sam dobio pola kile ![]() Meni kilaža već par godina varira u par kila ali je stalno u istoj granici. Pokušavam dobiti na masi ![]()
![]() |
#21 |
A mighty pirate!
Datum registracije: Feb 2007
|
Karaton Gepida...ništa mjenjano osim guma..Hotster Electra street gume... Technix dobra ideja,kolko se sjećam srky je isto kupio bajk...mogli bi jednom nešto dogovorit |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Talijanski pevec bicikl kuplje za 60 eura....malo lose zavidao pedalu pa pukla,stavio novu. Kocnice u banani totalnoj,ne mogu ih napraviti da koce,heheh...uglavnom vozim se do metroa i nazad tako da je ok.
![]() |
#23 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Mogli bi se i mi Zagrebcani dogovorit za neki izlet na Sljeme ili bar miting na Jarunu. P.S. Danas sam isao na Velesajam onom starom kramom i na pol puta sam morao kupovat selotejp da ga sastavim u jednu relativno vozecu cjelinu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
4K FTW
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
4K FTW
|
Citiraj:
slažem se. još uvijek ne znam što koljega atha čeka pa da posta svoj fuji nevada, ZAKON izgleda, ono, hot je bike! ![]() ![]() sve je ok sa mnom ![]() ovo je moj: http://www.esnips.com/doc/a417f6e7-c...0ff35/DSC00466 http://dalco.de/index.php?kat=Bikeau...dd72783a60665f plava boja mi je malo dosadna, ali zasad je odličan bike. malo skuplji i bolji za par godina valjda :/ Zadnje izmijenjeno od: jollyb. 10.08.2007. u 11:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
4K FTW
|
nisam mogao čekati, previše sam se uzbudio. svejedno, i dalje se čekaju slike od ovog bajka ![]() http://www.max-save.org/images/55807dsc016797.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
To je athin bike? Vid' pico ne bi se pohvalio ![]() Ma plava je još OK, moja je crveno bijela sa nekim natpisima, baš je pre girly, al kontam si sljedeće godine to ić prefarbavat onak propisno, u crnu. (LOL @"kontam"- pokupila kad sma bila u Osijeku hahaha) Bundek > Jarun |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|