|
![]() |
#1 |
You'll never walk alone
Datum registracije: Sep 2006
|
Bojanje bijele(bež) pržilice u srebrno
Sad imam srebrno kućište i mislim si obojati bijeli DVDRW koji imam od prije u srebrnu boju. Koju boju da koristim? To je naravno od plastike, pa ne znam može li poslužiti kakva boja u spreju za metal (bojim se da ne počne otpadati)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Gle najjednostavnioje ti je otić u neki dobar dućan i objasnit ekipi kaj ti treba, možda će ti trebati primer za plastiku, možda neće ali sigurnije je radit s primerom anravno, posebno ako ne čistiš plastiku od prijačnje farbe...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
ako je bež boja onda nemoras nista skidati. samo kupi neki sprej sa bojom namjenj za plastiku/gumu/metal i mozes bez primera. uglavnom, samo pazi da ne bude akrilna |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Ej, kad smo vec kod toga... Bavim se maketarstvom. I imam airbrush, konkretnije papreno skupu Badger Vegu 1000. Zanima me gdje mogu kupiti boju baš za plastiku, buduci da se ne usudim farbati maketarskim bojama po tome (zbog diranja prstima). Iako bi moja nova akrilna Lifecolor boja za makete bila dobra sa svojim primerima (kuzim se u te stvari), jednostavno se ne usudum... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rakija
Datum registracije: Jun 2006
|
www.rcgroups.com www.rcuniverse.com www.modelar.hr ....imas tu par linkova o modelarstvu...pitaj tamo ljude na forumu sigurno ce ti znati bolje odgovoriti nego mi...... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Pa možeš sa tom bojom i kasnije naneseš prozirni lak i to bi trebalo biti to.
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|