|
![]() |
#361 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Ne kuzim sta sad preuvelicavaju stvar. Radi se o Monacu, najmanje im je trebalo da se jos i sudare. Hamilton je sa razlogom bio razocaran, jer bi u "normalnim" okolnostima (kakva-takva staza na kojoj je moguce preticanje) imao realne sanse za pobjedu. Ovako je tim odlucio da se ne sukobljavaju i gotovo. Ne vidim nista lose u tome. |
![]() |
![]() |
![]() |
#362 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Da li je naredba stigla? Jest. Pravilo prekršeno? Da. Hamilton kaže da se svejedno utrkivao, pa eto nije nekakva ogromna nepravda učinjena, iako je prekršeno pravilo... mislim da bi najpravedniji ishod bio da FIA oduzme McLarenu timske bodove s prošle utrke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#363 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
![]() Ja zbog naših debilnih komentatora gledam samo prvih 5 minuta utrke,jednostavno ih NE MOGU slušati ![]() Al eto,tako to ide,plaćaš pretplatu da bi ti dva debila s***ala gledanje F1. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#364 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
hmm, da vidimo, ići u veoma rizično prestizanje klupskog kolege kada su oba minutu ispred svih, i tako riskirati odustajanje obojice? pa bogme ni ja im ne bi dao... bilo je pretproslu sezonu mislim, kad je trulli držao skoro svih iza sebe (bio je unutar bodova), i niko živ mu nije mogao proć (coultard je bio mislim iza njega, dosta brži), jednostavno, tamo teško se prolazi uopće, a i kamo se može, nije lagano... po meni se opet diže previše buke... |
![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
ma nije stvar u obilazenju direktno na stazi,,,,, to je nemoguce bilo i ipak je to Alonso a njega je tesko obici i na stazi gdje se moze obliblazit fora je sto mu s***ali strategiju i rekli da popusti gas da ovaj moze fino prednost stvorit i zadrzat u tome je fora,,,,,,, i sama pomisao na to da obilazi alonsa u ondje bi bila debilna |
![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
Premium
|
Nema nista od kaznjavanja: http://www.autosport.com/news/report.php/id/59281 kao i: http://www.autosport.com/news/report.php/id/59282 |
![]() |
![]() |
![]() |
#368 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#369 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Bilo bi lepo da Hamilton pobere naslov prvaka. Nakon dugo vremena silom prilika sam gledal kvalifikacije na HRT2 i naravno Blažićko standarno kenja. Nakon uvodnih 5min i neprestanog spominjanja Kovalainena (i njegove zamjene šasije), skoro je svršil kad je ovome odneslo zadnji kraj i pokupilo spojler, gumu, a vrlo vjerojatno i ovjes. Red downforcea, instalacijskog kruga, konfiguracije bolida, supersoft guma i još mase samo njemu zanimljivih naziva i nekak je i ove kvalifikacije sprokomentiral. Uz već standarno prepiranje sa sukomentatorom i argumentirane izjave poput: "No dobro, vidjet ćemo kad režiser premota diskove." Pred kraj je valjda jecal od žalosti kad mu Alonso nije završil na prvom mestu. Strašan komentator - da ga nema, HRT ne bi bil to kaj je danas. |
![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
a šta ćeš ![]() mislim da je alonso teži i ne gine mu 1. mjesto |
![]() |
![]() |
![]() |
#371 |
Premium
|
Ja mislim da je obrnuto, i da je i ovaj put Hamilton tezi. Nekako mi se cini mogucim da ce Hamilton odmah na startu propustit Alonsa ukoliko je Alonso zbilja laksi. Zasto mislim da je Alonso laksi? Imao je jos brzi krug kojeg je na samom kraju zezno. Inace bi ziher bio brzi od Hamiltona. |
![]() |
![]() |
![]() |
#372 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
ma mislim da hamilton sad nista nepusta uzeo je pole i to je to ide se do kraja pa sto ako je "sporiji" nek se alonso potrudi da ga obide ako moze a ne sad da ga se propusta nema smisla,,,,,, anyway Haifeld je bio zakon 2x se ubacio na trecu poziciju odlicno je odvozio kvalifikacije,,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#376 |
Premium
|
To si izgubio prije nego si napisao ![]() Hamilton Heidfeld i Massa su najbolji vozači trenutačno IMHO nije mi jasna strategija s gorivom koju Ferrari vodi... očito im je slabiji bolid trenutačno - pa daj hebote natankaj malo goriva odvozi 15-20 krugova pa onda još jedno zaustavljanje... prvi krugovi su najbitniji, ostalo se temelji na prednosti koju napraviš u startu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#377 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#378 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#379 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Zna li neko sta je sa Kubicom? ![]()
![]() |
#381 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Strašno. Bojim se da je Kubica opako nastradao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#382 | |
Premium
|
Citiraj:
U Ferrarijevom boksu idioti slažu taktiku... ono je stvarno bila krasna odluka kod prvog SCa Nadam se da je Kubica OK... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
nadam se da ce se kubica izvuci, ovo je izgledalo strasno ![]() A kaj se tice davidsona - cista komedija, mislil sam da sam sve videl dok je neznam vec tko dobio po glavi lolipopom ili dok su serafi otpali sa kotaca ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|