Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 26.05.2007., 15:12   #331
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
aaaaaaa ovo je bilo prezakon Hamilton i Alonso se prezakon kolju na stazi , treba i Fisija pohvaliti odlicno se probio s tim svojim renaultom,,,, Massa oke je 3 to je good,,, Kimi kreten sto rec, ocito mu se bolid vise svida sa slomljenim ovjesom ,,,,, David predobro do onog mutavog poteza sa je napravio Heikiu,,,
BMW oba vozaca odlicni fino im ide, Honda cak ima nekakav napredak Rubens fino demonstrirao za razliku od Buttona kojem uopce nije bilo mjestu u zadnjem krugu kvalifikacija...

anyway odlicne kvalifikacije sad jos samo da sutra bude kisa pa da negledamo dosadan race u kojem Alonso vodi od pocetka do kraja....
speedy-3 je offline   Reply With Quote
Staro 26.05.2007., 15:21   #332
fios151
Registered User

Datum registracije: Feb 2007
da Hamilton i Alonso su dobra ekipa, za kimija sta reci nikako da se nađe ove sezone, ja inace navijam za ferrari pa sam malo razocaran ali kako je moglo biti ??
fios151 je offline   Reply With Quote
Staro 26.05.2007., 15:38   #333
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

i ja sam za Ferrari otkako pratim F1 ali Kimija nikako nepodnosim,,,,,,, i sve sve vise i vise dokazuje kakvu su pogresku u Ferrariju napravili sto su njega uzeli,,,,, samo sto ono,,,,, ako ne njega koga?? no previse su ga platili dok Massa fino rastura,,,,, imao je los start sezone ali to se sve sad vraca.........
Staro 26.05.2007., 15:44   #334
peroW1
Premium

peroW1's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Platili su ga 52 milijuna. Bravo Ferrari.
I Fizikela je dobro "odvozila", konacno. Debilni Coulthard, morao je zasrati Kovalainena.

peroW1 je offline   Reply With Quote
Staro 26.05.2007., 16:09   #335
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

a oke sad to sto je napravio je glupo ali mislim i da mu se maknio ovaj ne bi nista napravio,,,,,,, full je spor
Staro 27.05.2007., 15:52   #336
Hellsing
Župnik
Moj komp

Hellsing's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
samo 3 bolida ostala u istom krugu,odlicna utrka
Hellsing je offline   Reply With Quote
Staro 27.05.2007., 15:56   #337
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Oprali smo ih. Hehe, ko da pustiš mačku medju miševe.
SRV je offline   Reply With Quote
Staro 27.05.2007., 15:59   #338
Problem
Pijem samo KAJ
Moj komp

Problem's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
bravo za fisica
Problem je offline   Reply With Quote
Staro 27.05.2007., 16:00   #339
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

dosadno dosadno dosadno ali zbog D O M I N A C I J E McLarena zanimljivo prezakon je kako su Aloso i Hamilton nastavili fight sa je bio u kvalifikacijama i na utrci fino su im se izjenjivala najbrza vremena,,, a ovo sto su pojeli sve ispred sebe (osim Masse) je prezakon,,,, dobro je da se tako nesto nece nastaviti na iducim utrkama jer bi bilo prelose....... Fisi odlicno 4. mjesto bas najc,,, ostatak svi su oke odvozili ,,,,, i samo 3 bolida nisu zavrsili sto je isto prestrasno za ovu stazu ,,,,,,, no stvarno steta sto kisa nije padala bilo bi zanimljivije,,,,
Staro 27.05.2007., 16:58   #340
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Kako boring utrka, ja sam poludio + komentari Prasička - ja ne znam od svih komentatora na HRT-u on mora baš formulu komentirat. Jooooooj. McLaren ovo, Alonso ono. Pa onda malo Hamilton pa Alonso, Alonso, Alonso. Pa Massa ne valja, ajoj Raikkonen prestignut za krug "kako sam sretan i to pokazujem", Alonso, Alonso, Alonso car. Ne sjećam se više tko je prije komentirao utrke formule, ali bilo je puno više detalja o utrci o bolidima o svemu. Ovaj kao da komentira sapunicu, samo ga neki odnosi zanimaju između ovog vozača, onog vozača ko' baba tračara neka.

Po meni vozač utrke definitivno Raikkonen, što je je najbolje startao, najviše se trudio za jedan madafakin' bod, ne volim ga baš ali se najviše pokazao. Svaka čast.
tutix je offline   Reply With Quote
Staro 27.05.2007., 17:37   #341
fios151
Registered User

Citiraj:
Autor speedy-3 Pregled postova
i ja sam za Ferrari otkako pratim F1 ali Kimija nikako nepodnosim,,,,,,, i sve sve vise i vise dokazuje kakvu su pogresku u Ferrariju napravili sto su njega uzeli,,,,, samo sto ono,,,,, ako ne njega koga?? no previse su ga platili dok Massa fino rastura,,,,, imao je los start sezone ali to se sve sad vraca.........
bilo koga da su uzeli a da ima imalo emocija bio bi mi drazi od Kimija
Staro 27.05.2007., 17:59   #342
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Citiraj:
Autor tutix Pregled postova
Kako boring utrka, ja sam poludio + komentari Prasička - ja ne znam od svih komentatora na HRT-u on mora baš formulu komentirat. Jooooooj. McLaren ovo, Alonso ono. Pa onda malo Hamilton pa Alonso, Alonso, Alonso. Pa Massa ne valja, ajoj Raikkonen prestignut za krug "kako sam sretan i to pokazujem", Alonso, Alonso, Alonso car. Ne sjećam se više tko je prije komentirao utrke formule, ali bilo je puno više detalja o utrci o bolidima o svemu. Ovaj kao da komentira sapunicu, samo ga neki odnosi zanimaju između ovog vozača, onog vozača ko' baba tračara neka.
Eh da cujes naseg bosanskog komentatora. Evo nekih izvala:
Citiraj:
"Ocajna predstava Kimija Raikkonena. Jednostavno ne moze nikog da prestigne. Kao da mu je mrsko. Ima duplo vecu 'platu' od Masse. Neki dan se pocastio sa novom jahtom za 3.5mil eura"
Ili ovo:
Citiraj:
"Evo Hamiltonov karakteristicni ulaz u zadnji zavoj. Kao da drifta. Ne znam radi li to namjerno."
Staro 27.05.2007., 18:21   #343
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Lol SRV dobar je taj vaš

@tutix, slažem se za Prasička, taj bolid kad se uhvati jednog pojma ne ispušta ga iz usta, u zadnje dvije utrke to je "McLaren Mercedes", zanima me što mu je sljedeće

EDIT: danas je bilo puno reklama, kako i neće biti kad ga (Prasička) treba natoviti pizzom i kolačima u skupom Monacu

Intel Core 2 Duo E8500 @ 5516 MHz
aski je offline   Reply With Quote
Staro 27.05.2007., 18:44   #344
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
LOL, kao da mu je mrsko. Iz toga vidiš koliki je stručnjak za formulu, da malo pogleda stazu vidio bi da se ne može, a ne da neće.

@ aski: Ne znam koliko pratiš 1. HNL ali najgore mi je kad Prasičko komentira, hvala Bogu to je rijetko. Ne znam prije 2 mjeseca kad je Dinamo igrao, uhvatio se on Lončarića i komentira kao kako bi Dinamo trebao mjenjat golmana, kako je premlad, kako imaju lošu obranu ovo, ono, kao znalac, brijač totalni, a dečko imao možda dva gafa, događa se i najboljima. Ali on je najmanje pet puta ponovio jedno te isto. Donedavno je isto imao nešt grip ili trakcija, stalno to ponavljo. On meni priča kak su sad lože za novinare premještene i kako ima bolji pogled, ma to me zanima skroz

Kao da drifta
tutix je offline   Reply With Quote
Staro 27.05.2007., 19:51   #345
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

e pa Prasicko ako se za nekog zakacio onda je to Kimi otkako je u McLarenu Kimi je po njemu odavno prvak..... a to sto je on odlicno startao,,,,, s Ferrarijem u sumi bolida koji mu nisu ni do muda,,,,, da je samo jedan McLaren bio ispred njega ondje iza nista vec ne bi mogao,,,, ali protiv onih koji su sporiji i u startu i utrci opcenito to nije nikakav problem ne s takvim bolidom,,,,,,,,

inace i ovaj drugi komentator je sve gori i gori sad cak Prasicko zvuci kao profesionalac za razliku od njega kamera na BMW a on vice uuuuuu rosberg ono ovo,,,,, kamera sa Alonsovog bolida gleda na Lewisa a on uuuuuu alonso u zid ono ovo..... ili kako je wurtz letio davidu preko glave,,,,,, zanimljivo vozace je pogodio ali radnju bas i ne,,,,,

i naravno vazno je da se Prasicko moze 100x pohvaliti kako na samoj stazi i da bolidu "tutnje" ispred njega,,,,,,,
Staro 27.05.2007., 20:22   #346
JuVe
Premium

JuVe's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor tutix Pregled postova

Po meni vozač utrke definitivno Raikkonen, što je je najbolje startao, najviše se trudio za jedan madafakin' bod, ne volim ga baš ali se najviše pokazao. Svaka čast.
Potpis... jedna od najdosadnijih utrka u zadnje vrijeme.
Čitavo vrijeme sam navijao da netko nešto POKUŠA, makar na izlasku iz tunela gdje je Fisichella napravio onih nekoliko super pretjecanja kad ga je uhvatila žuta minuta
JuVe je offline   Reply With Quote
Staro 27.05.2007., 20:36   #347
Darth Vader
Dark side Moderator
Moj komp

Darth Vader's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Hvala bogu na satelitu i F1 u 16:9 formatu, bez komentataora, samo ja, palsma, i zvuk bolida
Staro 27.05.2007., 20:55   #348
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Citiraj:
Autor JuVe Pregled postova
Čitavo vrijeme sam navijao da netko nešto POKUŠA, makar na izlasku iz tunela gdje je Fisichella napravio onih nekoliko super pretjecanja kad ga je uhvatila žuta minuta
hehe al bila je to odlicna zuta minuta ,,,, a i truli je na onom jednom zavoju preko pasica obilazio

samo sto je ipak onda bila kombinacije guma pa je bilo vise razlika sad kad svi na istima voze,,,, tesko je tako nesto napraviti
Staro 27.05.2007., 21:01   #349
fios151
Registered User

Citiraj:
koliko god trka bila dosadna meni svaka trka ima posebnu car, gustam se 2 dana ranije
Staro 27.05.2007., 21:04   #350
fios151
Registered User

cini mi se da mi na brojacu postova ne racuna nove postove. a vama?
Staro 27.05.2007., 21:13   #351
rendula
Registered User

Datum registracije: Oct 2003
Citiraj:
Autor fios151 Pregled postova
cini mi se da mi na brojacu postova ne racuna nove postove. a vama?
u svastari se en broje postovi

hamilton je car, dabog da zavrsio sezonu ispred alonsa, i da raikkonen i alonso ne budu vise 1. vozaci svojih momcadi
rendula je offline   Reply With Quote
Staro 27.05.2007., 22:11   #352
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

ma najbolje da Hamilton zavrsi kao Prvak i Massa odmah iza

inace Raikonen nije No.1. vozac u Ferrariju mozda ga vise placaju i sve ali Massa je ondje duze vozi bolje i na bolidu ima kameru No.1 vozaca a Kimi No.2
Staro 27.05.2007., 23:42   #353
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Kimi je postao izgleda meni glavni predmet ruganja, ima plaću veću od Alonsa, Hamiltona i Masse, a sva trojica ga deru sa svih strana Ja da sam na Montezemolovom mjestu sad bi izbacio Kimija i vratio Schumija, tek se sad vidi koliko je on bio važan. Još jedna ovakva sranje utrka za Ferrari i čini mi se da ću postiti još jedno vrijeme dok se titula ne vrati u Maranello

Staro 27.05.2007., 23:54   #354
JuVe
Premium

JuVe's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Ja još uvijek mislim da je Kimi odličan vozač, samo šta mu nije u glavi sve kako treba bit jednom pilotu bolida. Koliko truda uložiš u ono što radiš, toliko će ti se i vratit, ni više ni manje.
JuVe je offline   Reply With Quote
Staro 28.05.2007., 00:15   #355
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Citiraj:
Koliko truda uložiš u ono što radiš, toliko će ti se i vratit, ni više ni manje.
E to stoji, a on trud i ne ulaže, niti ga je ulagao u Wokingu. Čuo sam da sad Alonso i Lewis stalno vise tamo, kao Schumi nekad u Fioranu etc.

Staro 28.05.2007., 08:09   #356
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Da, navodno je Alonso moralno digao McLaren na noge.
Staro 28.05.2007., 15:39   #357
glista
crni pas
Moj komp

glista's Avatar

Citiraj:
Autor Darth Vader Pregled postova
Hvala bogu na satelitu i F1 u 16:9 formatu, bez komentataora, samo ja, palsma, i zvuk bolida
koji kanal?
glista je offline   Reply With Quote
Staro 29.05.2007., 16:10   #358
rams
80286
Moj komp

rams's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Bas i mene zanima, ja kad su kod nas reklame prebacim na RTL njemacki tek da vidim sliku mada ne razumijem njemacki...
Staro 29.05.2007., 19:02   #359
McZantex
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2006
McZantex je offline   Reply With Quote
Staro 30.05.2007., 00:50   #360
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Hamiltonova izjava

"Sustigao sam Fernanda, ali je stigla jasna naredba da odustanem od utrkivanja. Nisam od onih koji lako odustaju pa sam do samog kraja išao najjače što sam mogao. Ulice Monte Carla su, međutim, toliko uske da je pretjecanje praktički nemoguće. Jedino sam mogao čekati na njegovu pogrešku, ali dvostrukom svjetskom prvaku takve se greške ne događaju"

sto je uzhas uzhasni ako je tako stvarno bilo treba te mutave svabe izbacit iz F1
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na