|
![]() |
#61 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
K750 je moguce otkljucat s nekoliko pograma cija imena nesmijem spomenut ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
The Geek Wants Out
Datum registracije: Feb 2005
|
Ako si na VIPu možeš navodno u njih za 420 kn otključati mob ...ili ako negdje nabaviš code ideš na unlock meni sa <**< i pod SIM zaključavanje > Mreža upišeš NCK code.
![]() |
#64 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Jel se prilikom flashanja novog SW-a od W800 da sloziti da se mogu mijenjati funkcije tipki u cekanju, tj. da lijeva ne bude za pozive, desna iza izbornik itd, nego da stavim nekaj svoje? I jel se moze slozit da mogu pridruzit funkciju nekoj numerickoj tipki, kao sto je to bilo na Siemensu? Se mogu customizirati meniji (mijenjati redoslije stavki i tako to)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
zadnje mozes radit s ovim programom |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
.
|
Kad ga prvi put ides spajati na komp, a mob je ugasen, i drzis tipku C, detektira New Hardware Found...dalje znas ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
.
|
Jedno pitanje, frend mi ima brown verziju k750, pa me zanima jel postupak flashanja isti kao i kod red? |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
.
|
Pod convert mislis sa gslideom, jel? |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Premium
|
ne, nisam mislio na to. ali nisam bash ni upucen u proces (nisam imao posla s brown) tako da ti nemogu pomoc ![]() probaj na forums.se-nse.net |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
prcknedl
|
Ja sam zapeo na fazi 2...ugl sve radim po uputama i tu je stao i ne mrda: http://img57.imageshack.us/img57/2870/2phaseff7.jpg Pomagajte! |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
.
|
Jel si slijedio upute sve sa ekrana? Staviš ga, kad kaze vadi, izvadi, kad kaze resetiraj, vadi bateriju, drzi c, vrati ga nazad? |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
.
|
Stisni stop, iskopčaj kabel izvadi bateriju, vrati ju, i ponovi postupak...moraš c držat dok ne vidiš da se ne ispisuju neki podaci, znači ne odma pustiti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
@Matesonik Tek sam sad došao na komp, inače to se događa ako u onih 8 sekundi ne odspojiš mob, onda više neće mrdat i mora se ponovit cijeli postupak. Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
|
|