![]() |
flash k750i finish
O kakvoj se to kustomizaciji točno radi nakon flešanja telefona K750i.
Te na koji način procedura ! Stavka dva gdje skinuti firmwear fs+main cid49 red Pošto topsony traži dužu proceduru. Hvala. |
pa ako se ne varam na k750i ide firmwire od w800.
|
ide i od D750.
A da bi ti se pomoglo moraš reći s čime flashaš? |
|
Dal je netko uspio zamjenit SW sa k570 na w800?
Dal je bolji onda mob ili lošiji? EDIT: Crn slike su preteške, stavi ih molim u thumb. |
Kolega je to napravio pa sam ga priupitao. Po njemu, samo su komande za mjuzu bolje. Drugo je ostalo isto.
|
Citiraj:
|
Ubi me, 750 je :D
Ako se prati onaj link za flashanje jel se može neš zeznut? I da kak da spremim sadašnji firmware na hard? |
Citiraj:
|
Citiraj:
k750i > w800 flash upute + teme/ikone, audio/cam/display driveri... |
ima li negdje za skinut brandirani vodafonov software (vip) ?
|
Citiraj:
|
Jel može ovaj FS?
W800_R1BC002_FS_EMEA6 Ako ne di da skinem odgovarajuči, imaš neki link? :) Da se poigram s mobom kad se vratim s posla... hehe |
evo posto vidim da se lome koplja kako do orginalnog softwarea, pa da odgovorim.
S phoneXS++ flashnete neki stari firmware (main i fs) na fon i nakon toga SEUS-om updateate telefon :D Ta-da i imate ***eni vodafone ili t-mobile ili sta vec :P P.S. PAZNJA neznam zasto, ali mnogi upozoravaju da ce SEUS zakljucati telefon (meni se to nije desilo) EDIT: sek750i.pl tu imate software , firmware,drivere.... |
Meni ovo drugo traje već sad 10 min. :S
Piše sending loaders blabla i tak stoji.. EDIT: http://www.imagesforme.com/thumbs/252mob.jpg I kaj sad? :D EDIT2: Izgleda da je zapeo pa sam stisnuo STOP i opet ponovio i sad je prošlo. :) Javim dalje kaj će bit. |
Wow ovo je mrak osim kaj sam ostao bez svih brojeva i slika i mjuze ^^ :D
|
Citiraj:
Znači uspjelo je ? |
moj frend ima d750 (brandiran na t-mobile) i kad mu se mob pokvario (još je bio pod garancijom) decki u t-centru su mu flashali software od w800.
|
@Crn
A znao sam da će se to dogodit ali koliko odgađam to flashanje nije mi bitno (imam 2 moba tak da mi za brojeve nije problem) a što se slika tiče bolje da nekih nema :D E sad pitanje dal se mogu koristit teme sa K750 na W800? |
Citiraj:
Sad mu možeš ubaciti i nove drivere za zvuk i animirane menije i ikone... Postoji jednostavna shema kako direktno iz mobitela mijenjati menije i ikone sa memory sticka bez potrebe za flashanjem. Flashas jednom i dalje samo trpaš na stick i mijenjaš po želji. |
Aj molim te pogledaj tu koji bi bili najbolji driveri za zvuk i kameru (možda još nešto što ti valja)
http://sek750i.pl/content/view/104/116/lang,en/ I ako može neke upute kak se to flasha. heh Imaš pivu tj. dvije kad se vidimo negdje :beer: |
Odlično Crn, svaka čast, evo stavio sam si samo jedan, onaj koji mi je bio najbolji :)
E samo još 1 pitanje, koja je putanja za mjenjanje drivera za kameru? |
Neznam, kad sam stavio Kriomag cam driver vidi se kako se slika na mobu fluidnije krece kad micem mob nego sa original driverom i zum je malo drugaciji, a sa SuperCam driverom je ogromna razlika ali je i komplicirano za koristit jako.
|
Citiraj:
|
Ma da, ustvari je sve jednostavno kad se skuzi, nisam ni ja izprve sve znao, al kad sam skuzio sad se igram kad i kako scim hocu :)
|
ja sam može se reći početnik u ovome
imam SE T630, a sada si planiram kupiti K750i...ima li ikakve razlike između crvenoga i crnoga, jer vidim da govorite o tom flashanju (cid36/49), da ima razlike, i koji je onda mob bolje za kupit??? :respekt: |
Citiraj:
--------------------------------------------- Vanjska boja mobitela nema nikakve veze (ako na to misliš) ja sam nekidan flashao i crni i crveni i oba su bila CID49 RED... da se ne ponavljam pročitaj jedan od mojih prijašnjih postova već sam objasnio oznake softwarea (CID36/49, RED/BROWN) |
Citiraj:
Svakako ga isprobaj :goood: |
Evo odmah ;)
De mi sa o reci jesi probao mjenjati display driver, i ako jesi kakve su promjene? ... Evo upravo slusam Styles P - No Remorse sa Blizzard acousticsom i zvuk je oke, ma odlican :D. Ostavit cu ovaj driver za sada :) Ubacio sam i Blizzardov display driver, eh sad, nevidim bas neku razliku, mozda je brightness malo slabiji, ali to moze bit do mojih ociju :D |
nisam mijenjao display driver slika mi je skroz OK ovakava kakve je... a i inače ne nalazim po netu da se nešto dobija s njim...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:38. |