| 
 | |||||||||||
|  07.06.2007., 19:31 | #1 | 
| --- Datum registracije: May 2007 Lokacija: - 
				 | 

Spajanje 2 avi filma i titla u jedan
			 imam DivX film koji je podijeljen na 2 dijela, kao i titl za taj film koji je također podijeljen na 2 dijela, a htio bih posebno spojiti titlove i posebno film, da izgleda kao svaki drugi divx file (učitam film i posebno učitam titlove) zanima me kojim bi (po mogućnosti freeware) programima to mogao napraviti, probao sam sa Avi-Mux GUI...što vi kažete na to??    | 
|   |   | 
|  07.06.2007., 20:12 | #2 | 
| Premium Datum registracije: Dec 2004 Lokacija: Osijek 
				 | probao si? Pa jesi uspjeo? Ja sam uvjek koristio AviMux i sve je bilo uredu. Titlove spojis prije filma, sa "subtitle workshop". Imas opciju spajanje titlova, odaberes ta dva djela titla i za prvi dio oznacis njemu pripadajuci dio filma. Dalje program sve sam preracuna i spoji titl. | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  07.06.2007., 20:28 | #4 | 
				 | evo, probao sam spojiti u subtitle workshopu, ali ubacim oba subtitla i idem na save i izaberem kao .srt i on spremi, ja pokrenem ono što sam bio dobio od avi mux gui-a i ovaj subtitle, on priča jedno, a dolje piše nešto SASVIM drugo kako to?? možeš li mi možda ukratko objasniti kako ti spajaš subtitlove?  | 
|   |   | 
|  07.06.2007., 20:50 | #5 | 
| Moderator Datum registracije: Aug 2003 Lokacija: Zagreb 
				 | Pokreni Subtitle Workshop i biraj Tools > Join Subtitles Klikni Add i dodaj prvi dio titla. Označi taj prvi dio, stisni Set Movie Fragment i izaberi prvi dio filma da bi program znao koliko dugo traje i tako pravilno spojio drugi dio. Ponovno Add i dodaj drugi dio titla. Neka ti je uključeno Recalculate time values. 
				__________________ | 
|   |   | 
|  07.06.2007., 21:18 | #6 | 
| herr Flick Datum registracije: Oct 2005 Lokacija: Umag 
				 | Ako zelis DviX prebaciti u DVD odlicno ti moze posluziti DVDFlick http://www.dvdflick.net/ Podrzava : Supported file container formats are, amongst others, AVI, MPG, MOV, WMV, ASF, FLV, Matroska and MP4. Supported codecs are amongst others, MPEG-1\2\4 (XVid, DivX, etc.), Windows Media Audio\Video. MP3, OGG Vorbis, H264, and On2 VP5\6. For a full list of supported container, audio and video formats, see http://ffmpeg.mplayerhq.hu/ffmpeg-doc.html#SEC20 Odlican i jednostavan program 
				__________________ .:S:T:A:L:K:E:R:.  . :2 u ocekivanju  nema vise zippacha  ...... | 
|   |   | 
|  07.06.2007., 22:19 | #7 | |
				 | Citiraj: 
 P. S. možete zaključati temu  Zadnje izmijenjeno od: Stormbreaker. 08.06.2007. u 00:33. | |
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| 
 | 
 |