|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Firefox problem(iritantan)
ok prije 2 dana mi je firefox poludio kad otvorim jedan prozor firefoxa sve je u redu on bude prek cijelog screena, cim otvorim drugi, drugi se otvori prek pol screena, znaci nije maximiziran to me fakat nervira jel ima ko ljek za to? zaboravih napisat ne radi ona stara finta da kak izades iz firefoxa da ce se takav otvorit jednostavno se prvi prozor otvori maximiziran a drugi do pola mamu mu njegovu |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Re: Firefox problem(iritantan)
Počni koristiti tabove ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
@Veki Neki ljudi, ukljucujuci i mene, koriste FF s vise prozora, te u svakom prozoru jos po brdo tabova... @jedi Cuj, probaj zatvorit prvi prozor, ostavit ovaj prozor koji je na pola screena, onda njega maksimiziras, pa ga zatvoris... ak to ne pomogne, probaj onda u postavkama potrazit negdi nesto...
#5 |
Premium
|
a cuj tabovi me nerviraju dok pogasim 10 tabova pogasim negdje 30 firefoxa ne radi fora sa maximize a uopce ne kuzim kak mi se to pojavilo samo je jedan dan tako nastalo i bok sve postavke sam pretrazio ukljucujuci i nvidia control panel(probao sam preko grafe podesit nekaj) iritira me kaj se prvi prozor otvori cijeli a drugi je "polovni" i reinstall firefoxa sam napravio i opet je isto ne kuzim ima neko nekakvu ideju? i zbilja mi ne trebaju komentari tipa koristi tabove ovo ono, jer ne zelim |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
i to sam probao, zbog toga mi samo prvi prozor otvori maximiziran a drugi ne rijesio sam problem search-all files and folders upisao mozilla, opcija search hidden files and folders je bila aktivirana i pocistio sam s kompa sve kaj je imalo veze sa mozillom uspjesno sam vrstio sve bookmarkse i to je to sve super sad, nemoram tabove koristit |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2007
|
okies .. da sam ne otvaram zaseban topic. kad otvorim firefox pocme mi se trest,mrdat,stovec. mislim dok surfam i tak cijelo vrijeme ummm .. |
![]() |
![]() |
#9 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ili odi u View - Toolbars - i klikni na Bookmarks Toolbar da ga makneš |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2007
|
okies tnx .. ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Firefox me strašno nervira u zadnje vrijeme. jučer mi se OPET srušio i pobrisao sve bookmarkse, i addonse koje sam imao. POLUDIO SAM zadnji backup bookmarksa sam napravio prije 2 mjeseca... i spor je. i još k tome, više ponekad jednostavno neće da otvara stranice, samo krene i izbaci done. i to je to. a od stranice ni glasa. |
![]() |
![]() |
#15 | ||
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
#18 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
Evo recimo trenutno imam 4 prozora + u svakome 10 do 15 tabova, u nekima vise u nekima manje, a ponekada imam i do 6 prozora u kojima grupiram stranice koje posjecujem po nekoj kategoriji, lakse se vide imena tabova nego kada ih je 30 u jednom prozoru, lakse se snalazim jer mi je u jednom firefoxu IT, u drugome npr. CoD2, u trecemu portali, u cetvrtome mrezni resursi i kontakti.... Ima potrebe, ima.
![]() |
#19 | ||
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
pa i koristim ih, no zadnji backup sam napravio prije mjesec da na i popušio sam sve novije od tada... Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
#20 | |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]() |
#21 | |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() Kod mene radi backup bookmarksa za zadnjih 5 dana, a koliko se sjecam nisam nikakav addon instalirao za tako nesto. |
|
![]() |
![]() |
#22 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Tako je. Firefox radi backup za zadnjih 5 dana (uključujući trenutni dan) ali Foxmarks je bolje rješenje jer će Gabre biti opet ljut ako mu hard slučajno rikne. Ovako je veća sigurnost a može i imati sinkronizirane bookmarke na više računala.
#23 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
#24 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
|
|
Oglas