![]() |
Firefox problem(iritantan)
ok prije 2 dana mi je firefox poludio
kad otvorim jedan prozor firefoxa sve je u redu on bude prek cijelog screena, cim otvorim drugi, drugi se otvori prek pol screena, znaci nije maximiziran to me fakat nervira jel ima ko ljek za to? zaboravih napisat ne radi ona stara finta da kak izades iz firefoxa da ce se takav otvorit jednostavno se prvi prozor otvori maximiziran a drugi do pola mamu mu njegovu |
Re: Firefox problem(iritantan)
Počni koristiti tabove ;)
|
@Veki
Neki ljudi, ukljucujuci i mene, koriste FF s vise prozora, te u svakom prozoru jos po brdo tabova... @jedi Cuj, probaj zatvorit prvi prozor, ostavit ovaj prozor koji je na pola screena, onda njega maksimiziras, pa ga zatvoris... ak to ne pomogne, probaj onda u postavkama potrazit negdi nesto... |
A baš me zanima tko ima potrebu imati otvoreno 10 prozora i u svakom 100 tabova...
|
a cuj tabovi me nerviraju
dok pogasim 10 tabova pogasim negdje 30 firefoxa ne radi fora sa maximize a uopce ne kuzim kak mi se to pojavilo samo je jedan dan tako nastalo i bok sve postavke sam pretrazio ukljucujuci i nvidia control panel(probao sam preko grafe podesit nekaj) iritira me kaj se prvi prozor otvori cijeli a drugi je "polovni" i reinstall firefoxa sam napravio i opet je isto ne kuzim ima neko nekakvu ideju? i zbilja mi ne trebaju komentari tipa koristi tabove ovo ono, jer ne zelim |
U quicklaunchu desni klik na ffox ikonu, properties, run in maximized window... Možda ti pomogne, meni jest, no bio je malo drukčiji slučaj
|
i to sam probao, zbog toga mi samo prvi prozor otvori maximiziran a drugi ne
rijesio sam problem search-all files and folders upisao mozilla, opcija search hidden files and folders je bila aktivirana i pocistio sam s kompa sve kaj je imalo veze sa mozillom uspjesno sam vrstio sve bookmarkse i to je to sve super sad, nemoram tabove koristit |
okies .. da sam ne otvaram zaseban topic. kad otvorim firefox pocme mi se trest,mrdat,stovec. mislim dok surfam i tak cijelo vrijeme
ummm .. |
Citiraj:
|
Ili odi u View - Toolbars - i klikni na Bookmarks Toolbar da ga makneš
|
okies tnx .. :D
|
Reinstall napravi.
|
Firefox me strašno nervira u zadnje vrijeme.
jučer mi se OPET srušio i pobrisao sve bookmarkse, i addonse koje sam imao. POLUDIO SAM zadnji backup bookmarksa sam napravio prije 2 mjeseca... i spor je. i još k tome, više ponekad jednostavno neće da otvara stranice, samo krene i izbaci done. i to je to. a od stranice ni glasa. |
i da, evo se i meni prozor više neće paliti u fullscreenu, nego manje od cijeolog ekrana, pa svaki put moram klikati maximize.... :grrr
|
Citiraj:
Citiraj:
|
najlakše ti je koristiti bookmarkse
|
nacin na koji sam ja izbrisao firefox, i to je rijesilo moj problem
search(opcija search hidden files and folders i system folders aktivirana) i upisao mozilla i izbrisao sve kaj mi je izbacilo |
Citiraj:
Evo recimo trenutno imam 4 prozora + u svakome 10 do 15 tabova, u nekima vise u nekima manje, a ponekada imam i do 6 prozora u kojima grupiram stranice koje posjecujem po nekoj kategoriji, lakse se vide imena tabova nego kada ih je 30 u jednom prozoru, lakse se snalazim jer mi je u jednom firefoxu IT, u drugome npr. CoD2, u trecemu portali, u cetvrtome mrezni resursi i kontakti.... Ima potrebe, ima. |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Kod mene radi backup bookmarksa za zadnjih 5 dana, a koliko se sjecam nisam nikakav addon instalirao za tako nesto. |
Tako je. Firefox radi backup za zadnjih 5 dana (uključujući trenutni dan) ali Foxmarks je bolje rješenje jer će Gabre biti opet ljut ako mu hard slučajno rikne. Ovako je veća sigurnost a može i imati sinkronizirane bookmarke na više računala.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:01. |