|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
meni je osobno DVD FAB PLATINUM Iz cistog razloga sto je prejednostavan,ima dosta mogucnosti (na ipod,na PSP itd itd) i ima mogucnost automatskog lijepljenja subtitla na film. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
![]() |
#7 |
---
Datum registracije: May 2007
|
Zadnje izmijenjeno od: Stormbreaker. 14.05.2007. u 06:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
---
|
Citiraj:
ako na to misliš, onda to može i DVDx ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
---
|
a zašto po tebi GordianKnot rula??? ja sam ga probao i nije mi se uopće svidio razlozi: 1. nemaš detaljne opcije, većinu on radi automatski 2. ne piše niti koliko posto je dovršio posao, niti koliko još ima vremena do kraja niti koliko on dugo već convertira 3. ne možeš ubaciti normalno subtitlove da budu "ugrađeni" u film (barem koliko sam ja vidio) što vi ostali kažete na to?? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | ||
all you need is freeware
Datum registracije: Dec 2006
|
![]() To što se ti nisi dovoljno potrudio da upoznaš program ne znači da program ne valja, dapače, program je odličan. Citiraj:
![]() 2. kako ne piše? u vdubu uključiš opciju koja prikazuje sve te podatke "show status window", a i prikazano ti je u gknotu na tabu "encoder" 3. PREZIREM ljepljenje titlova na film, to mi digne tlak u nebesa, pa mi ta opcija treba ko i čir na želucu, al ima on i to, pogledaj pod subtitles imaš opciju: Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#12 | |
---
|
Citiraj:
![]() a ovo vezano za "ljepljenje" titlova na film ja radim samo iz jednog razloga: moj DVD player ne podržava to da subtitle bude odvojen od filma, pokaže upitnik, da ne očitava vrstu datoteke i malo me kod AGK živcira to što imaš "na njemu" 2 programa ugl., ja sam proučio jako dobro DVDx i mogu reći da daje dobru sliku da je po meni ODLIČAN!!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
all you need is freeware
Datum registracije: Dec 2006
|
![]() |
#15 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() A koliko sam vidio taj program, optimiziran je ono za one prve Pentijume 4, dobro da ima neku podršku za K6 procesore ![]() Inače koristim AutoGK, jer je besplatan i odradi posao fenomenalno. Isti vrag kao i Gordian Knot samo što je prilagođen početnicima. Tko želi više mogućnosti - Gordian Knot pa nek se malo pomuči. Inače, postavke možeš i mjenjati u Xvid encoderu ![]() Jučer sam probao TMPGEnc i mogu reći da je program moćan. Otvara MPEG2 instantno, reže ga bez problema i ima podršku za sve moguće formate. Stvarno moćan program, ali nije naravno besplatan. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
---
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
---
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Druge programe ne koristimo.
![]() |
![]() |
#23 |
---
|
ok, thx...a ti, Bruno_Rv, nemoj me zezat, već si gore napisao da koristiš DVD FAB PLATINUM ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|