|
![]() |
#31 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
i moj bi izbor isto bio xt. Trenutno imam Peugeot SpeedFight 2 WRC i to bi rado prodao pa bi malo nadoplatio i kupio polovni xt, ali mi starci nedaju. Vele da sam opasni na cesti i s tim kaj imam a kamoli s necim jacim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Znači motor xtx. Još trebam kacigu. Jel ova HX 127 dobra??? http://www.motooprema.hr/default.asp?r=1&g=1&p=4
![]() |
#36 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Koliko para želiš dat za kacigu? to je najbitnije. Imao sam od 1500kn do sada 5000kn kacigu i mogu reći kolko para, tolko muzike. IXS ti baš i nije neka firma za kacige. Radije si pogledaj neki Sharkov model tipa S600 ili S500 ili još bolje RSF2. firma ti je novema nova, ali ne znam točan url... Meni je do sada jednom pošteno, a drugi puta moža spasila glavu jer koliko god puta sam padao, nisam lupio kacigom. edit: Naša si u favoritesu: http://www.novema-nova.hr/
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
Never drive faster than your guardian angel can fly I nemoj ni pocinjati voziti ako si uvjeren da nikad neces pasti, ne kazem da ces se polomiti ili ubiti ali svi padnu prije ili kasnije. zato i kazu da postoje samo 2 vrste motorista, oni koji su pali i oni koji ce pasti ![]() happy riding |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
s mojeg je skutera padano vec vise puta- star je 2 god a vec ima novu limariju ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Ma biži od svega toga,sve če ti postat sporo u roku od 5 dana.Jedine 125-tice sta valjaju su rs,derbi gpr,mito eventualno nsr polovni ako je u bolnica stanju ali za to novo nemaš para a kupovanje polovnog je mačak u vreči.Zato ti savjetujen da uzmes Runnera VXR200 koji jede sve te četverotakne od 125ccm u svim pogledima.Imas ***enu mašinu doslovno nesatarivu,relativno malu potoršnju ma sve za 10.Imat češ vrimena u životu za kupit motor!VXR če ti bit i više nego dovoljan par godina!!A šaltavat češ posli lako naučit! E da runner ti ima 21hp jos gori stavis malossi multivar(950kn) a šta da ti kažen za po gradu više nego dovoljno brzo!!Još ako patiš na zvuk stavis koji auspuh iam ti zvuk ko neki SM nekad čak i luđi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
ako se ne vara mdecko je iz manjeg grada,sela ili kako vec ako sam dobro skuzio...shodno tome,preporucio bih mu ipak XT-a... edit: ako se ne varam,posto iam 16 godina,nesmije vozit motor vece zapremine od 124.9ccm.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Ex-Gastarbajter
|
jep, nesmije voziti preko 125ccm. a i po meni, skuteri sa malim kotačima i 200ccm baš i nemaju previše smisla... i da imam takav, odma bi ga prodao... al to sam samo ja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Rakija
Datum registracije: Jun 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
pa ima smisla kao prijevozno sredstvo po gradu sa kojim napravis recimo 180km za 35kn . |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
od LemilicE
|
Da imaš 14g i da ti starci kupe skuter koj ide 80-90 kad skineš blokadu ima itekako smisla. ja sam na svojem u 3 god napravio preko 40000km i dalje radi (sad ima 8,5 god). I onda sam tek prešao na jače... Mogu reći da se puno toga o vožnji može naučiti na skuteru (ne mislim na Baotian, CPI ili ostala kineska sranja; kymco još kako tako). Na njemu naučiš kontrolirat zadnji kotač kada ti klizi, prednji pogotovo... To su prava iskustva koja se ne zaboravljaju, kasnije to znanje produbljuješ... Uzmi xt125 i nečeš sigurno pogriješiti, pogotovo ako si višlje građe.
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Premium
|
Citiraj:
A i za vozačku ima ljeka kupi polovnog vx125 i kupi novi klip i cilindar 200 za 1200kn,remen od vxr-a.Ima lipo 200ccm placa regu 125 i to mu je nemoguce da iko skuzi da je 200! E da jos novi runner ima kola 13 i 14 cola + šta je još stabilniji od starog i nešto bolje koči.Ima isti provjereni,pouzdani piaggio leader agregat!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Premium
|
Evo već krenuo kupit yamahu kad mi za oko zapne http://www.rpm.hr/sendaSM125.html i kaj da sad radim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Ex-Gastarbajter
|
jest, senda je mnogo lijepa, a tek nova, ajme ![]() inače, pogledaj si i tomosa supermoto 125, ista senda samo košta koju tisuću manje ![]() i da, yamaha, derbi i tomos ti imaju iste mašine ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Premium
|
Neznam baš za tomosa ali bi derbia crno-srebrnog http://bikepics.com/pictures/572054/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Ex-Gastarbajter
|
al zgleda pre***eno, bar meni... ![]() ![]() tomosu običnom PUNO popravi izgled neki bolji auspuh, motor košta nešto sitno preko 19k (barem je bio kad sam ja zvao), staviš gore neki auspuh, i opet si u plusu više tisućica kuna, a imaš motor koji ide dobro i zgleda jako dobro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
od LemilicE
|
Uze mi frend derbi 50 supermoto Jako mali motor Mislim da 125 ima istu šasiju, tako da...
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Premium
|
Ne mogu vjerovat sad mi se još više sviđa http://www.motorbox.com/Moto/Magazin....html?cnt=8454 |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
od LemilicE
|
Derbi je sigurno bolji izbor od Hyosunga
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Načekat ćeš se, neki prodavači više ni ne uzimaju predujem za Z-a jer po njima navodno neće ga biti moguće isporučiti ove godine ako ga sad uzmeš.. Ima ekipe koja ga je "kupila" u 11-om mjesecu..još ga nisu dobili..baci pogled: http://www.motori.hr/forum/index.php...7446.1275.html
![]() |
#60 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|