|
![]() |
#31 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Nisam ih ja snimao, nego moji navijači ![]() Imam i snimak koji sam montirao u cockpit motora i napravio 4-5 krugova po stazi, ali u mov formatu ima 700mb i traje 11min
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ajmo to rekodirat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Ex-Gastarbajter
|
dobar je na stazi... ide njemu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
od LemilicE
|
Sa čime da rekodiram... Ima nešto jednostavno tipa mov2avi? Na stazi me ovaj put baš nije išlo. Samo 1:48, a rekord mi je 1:46 Ipak nisam bio 8 mj na stazi, a zadnji put kada sam bio sam pao. Niti zadnji slick me nije htio slušat. Vidi se na snimci kako zadnji krug proklizi i onda sam izašao van jer se nisam htio zahebavat
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Ex-Gastarbajter
|
hehe, steta plastik... bit ce bolje drugi put... |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
od LemilicE
|
Upravo uploadam rekodiran mov fajl sa 700mb na 42mb na isti link kao i ranije: www.losinj.com/davor/grobnik19.04.2007 Pričekajte 20ak min da se uploada, pa onda skinite... Ako dođe do limita bandwitha na mom webu onda ću uploadat na rapidshare. film se zove cockpit.avi. Nismo mogli bolje zaljepit (montirat) digitalac. To je zadnja vožnja na stazi tog dana. U posljednjem krugu (mislim) 4ti mi proklizi zadnji na izlasku iz Riječkog zavoja. Prvi krug i pol zagrijavam gume... komentari dobrodošli. Iako ovo nije najbolje što mogu. Nisam htio snimiti vlastiti pad ![]() edit: vraga. Program mi ga nije rekodirao do kraja... Čekatje, pa ću probat sa drugim edit2: evo sad je cijeli i ima 76mb 640*480 Za pol sata je uploadan
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! Zadnje izmijenjeno od: LorD ClockaN. 24.04.2007. u 22:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Ex-Gastarbajter
|
čekamo, čekamo... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
od LemilicE
|
uploadano
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Ex-Gastarbajter
|
skida se ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Ex-Gastarbajter
|
dobar je muvie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
od LemilicE
|
WinAVI Video Converter radi čuda sa par klikova mišem...
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Ex-Gastarbajter
|
uopce nimas dozivjaj brzine na kameri ![]() ![]() a i dobro ga zakopa na kraju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
od LemilicE
|
Nakon što mi je proklizilo sam nekako naglo izgbio volju za gasom.. Bit će na psihičkoj bazi kad sam zanji put pao, pa dok dođem sebi ![]() edit: Istina što se tiće brzine. Ne bi nikad na kameri rekao da na ciljnoj ideš max oko 245-250 na sat... A ona ravnica prije zadnjeg zavoja prije ciljne (Zagrebački zavoj) ideš cca 235)
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! Zadnje izmijenjeno od: LorD ClockaN. 24.04.2007. u 23:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Ex-Gastarbajter
|
ma znan ja to... vozil san se po stazi, doduše va autu, ali to zgleda prestrašno ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|