![]() |
[UPDATE] Moja beba, "Božični projekt"
Evo, nakon pada na Grobniku sa original plastikama, odlučio sam nabaviti zamjenske za male pare i još neke dodatne dijelove.
Slike se mogu naći na sljedećem linku: www.losinj.com/davor/plastike/ Za druge slike posjetite link u mom sigu iako te nisu najaktualnije. Ima još nekih slika ako se vratite direktorij u nazad... Za dodatne informacije ako vas zanimaju pitajte... Samo sam se htio pohvaliti da mi se projekt bliži kraju i ostaje mi još par sitnica i farbanje... |
čiji je to suzuki ?
za koliko prodaješ ??? :D cool izgleda ova hondica sad, meni je ljepša nego prije ! ali sukac je glavni u garaži nema veze što je 750 ccm... bome pošteno si se razbio... :beer: |
To mi je od frenda...
On još nije pao :D i nije na prodaju jer ima tek 6 mjeseci... Honda izgleda isto kao i prije osim što nema napred rupu za far i odmah joj daje drugačiji look. Imam žuto-crno odijelo i žutu kacigu, pa mislim da ću i žuto-crno pofarbat... Suzi fali još 250 kubika da bi se meni dopala :D edit: nisu to slike kako sam se razbio. Da vratim nazad dijelove od originala, nebi niti skužio da sam pao. Sve sam nabavio original, ali sam sada nabavio i zamjenske plastike sa prednjim košem od carbona, da ako slučajno opet padnem, šteta bude minimalna. To mu je "roba" samo za po stazi |
Citiraj:
a reko kad mjenjaš plastike očito si ih razbio. kad završiš sa farbanjem stavi slike, zanima me, ok ti je kombinacija boja ! :beer: |
Ovisi o vozaču...
A i imam poboljšanja kojima pošteno biježim suzi koja je "stock" za sada... Plastike sam "zdrobio" i kupio nove... Nije mi prvi put da sam pao, nažalost, a niti prvi motor sa kojim sa pao... Moram najprije u Rijeku kupit boju, pa se bacit na farbanje, a što je još najvažnije, moramo plastificirati nosače za leču jer je ona rupa na prednjoj masci namjenjena tome... |
http://www.imagesforme.com/images/9801govno.jpg
evo ti jedna slika da razmisliš o ... :beer: PS. pozdravi frenda i ugledaj se na njega :D :beer: obojici |
Ružni auspusi na novoj suzi 1000, kao i na staroj...
Nemam ništa protiv Suze jer sam ja htio kupit k5 1000, ali pošto imam 2m nije mi pasao položaj sjedenja... |
Citiraj:
nemam ni ja ništa protiv ijednog motora, malo se šalim. meni je super sjedit na apriliji RSV mille iz 2006. ali mi je Suzuki nekako ispred svih. :beer: |
Šta imaš mille ili?
Ja sam mislio kupit factory, ali nakon testne vožnje odlučio sam se za cbra |
Citiraj:
nemam ga ali mi je na njemu ok. štoviše nemam motor : hitthewa ali sam imao prilike sjedit, bit vožen i voziti neke. :beer: |
oho, znači sprema se za novu sezonu :) a kamo je ono "motori po letu, komp po zimi" :D
neka neka, lipo to zgleda... obavezno slike kad finis... |
Pa nije tako hladno za vozit, a nismo oko Rijeke da non stop pada kiša
|
ej, za divno čudo, kiše nigde... ono par dan kad je pal snig i to je to... celo vrime suho i mirno.... (doduše ja san cele skije pogrebal al dobro)
|
Citiraj:
|
Evo, napokon da i ovu temu osvježim malo...
Sva pitanja dobrodošla. www.losinj.com/davor/grobnik19.04.2007 Možda bude i koj filmić edit: Upravo uploadam 3 filma, pa ih nemojte skidat dok nisu full uploadani... |
Taj motor ispod tebe izgleda ko bicikl :D
|
Znao sam da će netko spoment :rambo:
|
Citiraj:
|
nice:Djel ides gdje dalje po susretima....
|
Citiraj:
|
Cek malo..ovo je tvoja CBR-ka? kojoj si promjenio prednju masku i sad izleda ko 999-ka sa jednim svjetlom??
i da izleda kao romobil ispod tebe.. |
Stvarno mali izgleda, ali odlicno, obozavam crno-zutu kombinaciju boja, inace zutu obozavam, zuta FTW :lol2:
|
isuse, pa ne bi se ni pohvalil da je pol motora prominil :D morat cemo poc na pijacu ki put...
nego ča je s kacigun i rukavicami? |
to je ta cbrka.
@ren: sve je nadjeno @luka mx: idemo. U petak u veliki bukovec kod ludbrega. |
jesi ča i po mašini prčkal ili je samo na plastike i karbon šal sav prihod? :D
|
Ne znam koliko se sjećaš...
Po mašini ništa konkretno prčkano, ali imam: full akrapović Racing Line ispušni sistem BMC Race filter zraka 3 zuba veći zadnji lančanik (i speedohealer koji mi služi za kalibraciju brzinomjera da bude 100% točan) PowerCommander III USB (www.powercommander.com), i u petak idem na mjerenje snage u ZG i na rađenje custom mape ubrizgavanja Ostalo je više kozmetičke naravi osim racing nogara kojima mogu štelat položaj i obrnut mjenjač (GP shifting) @BladeRunner: Nadam se da ne liči kao 999 jer to ne želim... To su identične plastike kao original osim što su jeftine :), nema rupe za siceve (jednosjed), bez rupa za farove. Uglavnom Racing plastike koje sam ja farbao |
Jedino kaj ti je luđe od OC-anih compova su ti pile :D
Izgleda opako :D |
Hvala...
Jel valjaju šta filmići??? |
Bogme puno soldih si ulupal... a bil si se bunil :D
neka neka, lipo zgleda... pogotovo rezervar, perverzije :D a ča se tiče muvija, dobri su, ali daj pobogu drugi put ih rekodiraj... :D |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:23. |