|
![]() |
#691 |
Spužva Bob Skockani.. :XD
Datum registracije: Mar 2005
|
Gle Hamm,stvarno mi već zvuči kao da ti plaćaju za propagandu,smiješno ali ono... ![]() ![]() Ajmo to uzeti ovako - više je parametara - donwnload danju; "flat 1Mbps veze po noći" ![]() ![]() A ovi ti reklamiraju ono što ne dobiješ! Amen,tu je svakoj raspravi po meni kraj...mene ne zanima koliko ću uspiti skinuti nego samo onoliko koliko bih teoretski mogao skinuti sa 1Mbps vezom po noći,i bez ikakvih p2p ograničenja i limita,te naročitih usporavanja...pa čak i po http-u...tako da neka se udostoje i skuliraju i naprave to. Krajnjeg korisnika ne zanima dali je to do njihove konekcije po infrastrukturi od T-coma ili do njih i samog trafic shapinga ili čega već...ne radi kako treba... ![]() Budući ne skidam neznam šta sa neta,ostajem na t-comu dok kod ne bude kako treba na Optimi,jer vidim da ni OptiDSL ne ide bajno iako ide preko njihovog zakupa u DTK optičkoj infrastrukturi;ili dok mi ne bude dostupan AMIS 2 u 1...ili nešto treće,nebitno. ![]() Optima mi "daje Ferrari" šatro i primjera radi,koji po noći može da ide na plin ![]() ![]() Eto,mislim da sam u pravu,ako šta ne štima daj na PM da ne spammamo previše. ![]() El fakat i ti si već bar 5 puta navodio za to koliko se "ipak može uspjeti skinuti"... tako da sam puko...NHF ![]()
Athlon64 X2 5400BE Brisbane @3000Mhz + KATANA 2 + AirTunel@2x Xilence 120mm Gigabyte GA-MA78G-DS3H @F4 Mushkin Redline @1000Mhz 5-5-5 XFX 9600GSO @680/1700 || 2000Mhz Seagate Gonzales 250GB & 320GB && Spinpoint F1 500GB Coolermaster Elite Power RS460; Sharkoon Silvation; LG GH22NP20/LG GH20NS10/Pioneer DVR107D/Pioneer 216DBK/ Samsung SH-S223F; Logitech MX518; Philips 190P7ES 19" LCD |
![]() |
![]() |
![]() |
#692 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() @Hamm - ova računica od max. 20kbps se prevodi u jedva 500MB po danu (noći), to je max 15GB mjesečno što je LOŠE. Imam na faksu dostupno 35MBit up/down link s računalima na koje mogu skinuti što želim (i koje nas nekoliko koristi naveliko), ali sam se nada da će ovo biti barem 50kbps. Problem je i u pingu, nemogućnosti browsanja dok se nešto downloada itd. Ako se malo izračuna se dolazi do toga da imam 5x sporiji flat 1/3 vremena za 2.5x nižu cijenu. Znači: "normalni" ISP 24h flat, puna brzina, 200kn optima 8h flat, 1/5 brzine, 70kn I to je ovima na 1Mbit, niti ne želim znati što je s jadnicima na 2 ili 3Mb koji su uzeli optimin ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#693 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
kojih crnih 50 GB!!! komp mi rade SVAKE noci , + kaj u zadnej vrijeme skdiam dosta sa rapidsharea pa se povecao promet time.. strah me pomislit kolko bi bilo da ne skidam i tak. ![]() ode ja na voljasmart , racunica je jasna : 256 mBit d/l - cca 25 kb/s * 60 sec. * 60 min = 90 MB po satu. da mi komp radi na dan 15 sati , a radi vise , to je 1,3 GB samo downloada. |
![]() |
![]() |
![]() |
#694 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
http://img267.imageshack.us/img267/2506/sstl1.png a nisam ni imala baš svaku noć upaljen komp! no zadnjih dana sam puno uploadavala filmića i clipova, pa možda je i zato pojačan promet. sve u svemu, meni je optima OK, dok ne nabavim amis. |
![]() |
![]() |
![]() |
#697 | |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#698 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
da to sam htio naknadno napisati ali nisam stigao...znaci jedini bed je ping...njah..a nista ljudi...spamajte amis da se proširi ili t-com da spust cijene paketa ![]() osobno da mi t-com stavi flat za 138kn (brzina+"kolicna podataka) prodao bi mu dušu opet na dvije godine ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#699 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Hm, neznam za vas no meni treba full flat i nemogu razmisljati o flat minu. Uglavnom kako sam doso tako sam i oso sa OPTIME. Jako losa usluga, JAKOOOOOOO losa. Ono stvarno sam se razocarao. Ne tolko sto cu dati 40 kn vise opet t-comu, neg stvarno mi bilo drago preci na optimu a ono optima banana. A well jos cemo malo cekati do nove ozbiljnije usluge... |
![]() |
![]() |
![]() |
#700 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
![]() Optima Telekom i HT sklopili primirje http://www.jutarnji.hr/novac/clanak/..._tcom,67534.jl Što bi sad ovo trebalo značiti, jeftiniji net ili Optimu čeka sudbina Iskona? |
![]() |
![]() |
![]() |
#701 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Koji qc to se ne zove primirje, to Optima plaća reket. Ljepo su rekli da je DTK gradska /državna, šta se onda ima plaćat T-Comu... "Ovaj model reguliranja pravnog i sigurnosnog stanja u telekomunikacijskoj kanalizaciji" - lol tako se u 90-ima zvalo kad su Janjevci reketarili hahahahaha |
![]() |
![]() |
![]() |
#702 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#705 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Mar i ostali, dižete nepotrebnu paniku... ako ti se zalomi da jednu večer skida 20kbps nije i neće tako stalno bit, ne možeš odma radit mjesečne projekcije na temelju toga... Dr.Beast je car koliko je uspio skinit ![]() ![]() Evo i moje... skidam samo s eMuleom, upali se navecer, auto-shutdown ujutro, i to je to. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#707 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#711 |
lepi
|
cini se da optima od p2p klijenata jos jedino nie uspjelo krekat taj emule , stogod to bilo ( ![]() + kaj imaju premium pa skidaju dosta sa rapidsharea, tam je i meni brzina 80-105 kbps. |
![]() |
![]() |
![]() |
#712 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
ekipa imam pitanje ![]() tj.nemrem naci odgovor na njihovim stranicama ![]() imam flatmini tj.flat ponoci a prek odana kroz mjesec dana 5gb..ja sma presao tih 5gb..tj.dosao sam na 5,3gb ok..pitanje...dali je tih 5gb 5x1000 ili 5x1024 i dali ima opcije fair usage ili kako se vec zove ukoliko sam vec otvorio drugi paket koja je njegova velicina? hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#713 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Ima fair usage (+512) i tih 5 giga ti je 5*1024...
![]() |
![]() |
![]() |
#714 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
optima ima FAIR usage ![]() inače, paketi su im po 2GB, i to 20kn (da, dvostruko su jeftiniji od T-Coma) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#716 |
lepi
|
i jos 7 dana . ja znam da ja nebi izdrzo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#720 |
lepi
|
lol.. nego ajmo jso jednom utvrdit...ja cu sad od***at optimu zauvijek. dakle , dovoljno je da se vise ne spojm prek njihovog accaunta da mi ne salju racun vise..jel to 100 posto ziher?jel paztite , imam FLATmin |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|