|
![]() |
#661 |
RiDe Or DiE-O.G.
Datum registracije: Dec 2006
|
ma ovo je banana usluga ti plati kolko ti mi velimo da moras a mi cemo ti dat uslugu manju nego pise na papiru ne se oni ***u..p.s ja cu valjda amis 2u1 cekat do 2010god jer sam iz cakovca auuu.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#662 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
![]() |
#665 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Ma hebo ih traffic, na pce CoD2 serveru mi je ping oko 100, a na t-comu nije nikad išao preko 50. Ako se ne poprave do kraja mjeseca vraćam se na t-scum...
![]() |
![]() |
![]() |
#666 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#667 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Tužio se ja još u pon, danas upalim CoD2 situacija je još gora. Sad sam bio glasan. Curi na helpdesku bilo neugodno, pa sam se stišao. Rekao sam da ako ne srede do kraja mjeseca da gube korisnika, a točno to ću i napravit...
![]() |
![]() |
![]() |
#668 |
Premium
|
![]() |
#669 | |
Brum brum...
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() .... no zna mi se dogoditi da mi prekine vezu i preko dana ...... ...kazu da rade na tome da uklone problem, slabo onda nesto rade.... jer se vec mjesecima obecaje a nist od toga.... Ma svi su oni lopovi i t-scum i optishit... ![]() kad bi t.scum malo smanjio cijene odmah bi se vratio .... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#670 |
Disturbed
|
Prema svima vama onda ispada da sam ja sretnik ... jer ja preko 15 RS linkova istovremeno skidam ( u bilo koje doba dana ) i nist ne puca, sve se lijepo skida .... torrenti poslije 22h oko 30 rade ... i to jos uvijek nisu sredili, a osim toga sve jako lijepo sljaka... |
![]() |
![]() |
![]() |
#672 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#673 |
RiDe Or DiE-O.G.
Datum registracije: Dec 2006
|
preko dana je onak kako bi moralo biti sve se skida ok torrent,rapidshare,sve..skidam torent oko 110kb/s po danu al po noci mi pada na 20kb to je koma i ve sam ih zval 10puta najmanje ali nista nadam se da ce uskoro rjesit to jer ako ne zvat cu help desk i naj.... ce onaj koji mi se javi haa |
![]() |
![]() |
![]() |
#675 |
Pečurka
Datum registracije: Oct 2003
|
Ja sam na FlatMIN i trenutno mi torrenti idu oko 50kb/s ![]()
![]() |
#676 |
Pečurka
Datum registracije: Oct 2003
|
S obzirom da iz nekog razloga ne mogu ići edit prošlog posta, napisat ću novi. Brzina mi se kreće od 30 do 60 koja je do sad bila najveća brzina i moram priznati da sam iznenađen ![]()
![]() |
#678 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() eto mene na FLATmaxu krajem mj. wohoooo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#680 |
Car Audio Fanatic
Datum registracije: Nov 2006
|
Tako je... a kako god okrenes puuuno vise ces prometa napravit sam MINom nego sa tcomovih 5gb! A ako vam ni to nije dosta dogovorite se i ubodite RS premium sa prijateljom i za jos (2x)25kn mjesecno pici kol'ko 'oces! Iznimka su oni koji igraju dinamicne igre preko noci, posto koliko sam skuzio ping nesto sitno skoci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#681 | |
Brum brum...
|
Citiraj:
...a evo sta mi se jos dogodi kad skidam preko noci nekad kad stavim skidati neke fajlove u operi i torente: Opera mi polako usporava ...usporava ... dok ne crkne I pojavi se upitnik i nece vise skidati dok ne restartiram (isto tako i na firefox-u), a nece mi otvarati ni stranice ALI torente i dalje skida ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#683 |
Guest
|
ja stavim skidat sa više hostova istovremeno, megaupload, sendspace, rs, i još stim torent, i ljepo to ide EDIT: da, lijepo. ujutro se probudim i evo iznenađenja, svi su izgubili konekšn sa serverom na nekih 20%. ipak ništa od toga, jel to mijenjanje ipa ili?? Zadnje izmijenjeno od: 64VT. 20.03.2007. u 06:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#684 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
ja ostavio prek ove noci komp , kaze net limiter da je uredno skido do 7 : 00 kad se ugasi. to je do tvog kompa/veze . |
![]() |
![]() |
![]() |
#687 |
Premium
|
dns je veza kod dnwl(1link) u totalnoj banani počel skidat 50kpsa reko dobro nezuri mi se a i file je bio mal oko100tinajk mb kad za par minuta palo na 10 pa na 5 pa se zbloko dok je prek dana swe ok šaljakalo ali tek 1 po 1 link :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#688 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
![]() |
#690 |
Pod naletima kopita zla
|