|
![]() |
#1 |
hustla
Datum registracije: Nov 2006
|
from the begin
znaci pocinjem od 0 imam ovo kuciste koje nema nis moddano na sebi!ja zelim nesto napraviti a neznam sta zato bi vas sve molio da mi pomognete i da napisete sta da radim http://img54.imageshack.us/my.php?im...1072205ln7.jpg http://img254.imageshack.us/my.php?i...1072206iw9.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Slušaj, kaži ti nama otprilike što bi ti htio imati ? Što misliš pod modanje? Opširan pojam... Bušit rupe, plexi, w00t ? Pogledaj si preko tražilice par modova što su dečki radili (ima par jako dobrih) pa onda ponovno napiši. Žemo ? ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
hustla
|
ma nema problema,ja bi htio imati najbolji modan komp u gradu=) ma htio bi si staviti pleks,nabaciti uv lampe i neke kablove da mi bljeste,neonke i te gluposti,naravno i coolere,naprijed neki potenciometar il kak vise i nekaj di cu moci regulirat brcinu,palit gasit fan-ove |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
hustla
|
ipak mi je bilo zao svoga kucsta,pa sam nabavio neko drugo sugavo,i odmah sam se bacio na posao...kuciste sam vec cijelo rastavio al sam ovo samo stavio da vidite na kaj to lici... ![]() ![]() ![]() to je to,e sad je dosao problem...neznam sta da odrezem....ovdje na slici je oznaceno 2 stvari koje bi ja rezao ali neznam koju od njih...mislim da cu ipak odrezati do one vanjske crte,sta vi mislite? ![]()
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
Ja bi ga ofarbao u crnu i vani i nutra. Onda bi napravio plexi stranicu sa venićem od 120mm ili većim, i zbušit rupu za vent gore na vrhu kućišta. I onda bi probal napravit prednju stranicu jer mi je ta ružna do zla Boga. ![]() Napraviš si sam potenciometre ili jednostavno kupiš... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
hustla
|
kupio samsad mat crtnu boju,iznutra ide ta boja,a vani ce biti gornji dio srebrn,a donji plavkasto srebrn boja ce izgledati kao da se presijava!
![]() |
#8 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Vidi si i tu http://www.techpowerup.com/gallery/, dole u sigu imaš moj case mod.
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
pleksi ne blijesti...to samo fotic tako vidi ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
to mozes postic djelomicno tako da postavis LED-ice na coskove plexija i da su usmjerene u "unutrasnjost" samog plexija... ne znam kak da ti to objasnim... ili postavis neonku ispod i/ili iznad plexi ploce... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
hustla
|
kuciste je u fazi rezanja stranice,ja to sve sam radi,bez icije pomoci pa ce trebati malo vise vremena!a mislio sam na sva 4 ruba pleksija staviti neonku naiso sam na jedan problem,moje napajanje ne pase na ovo kuciste...tako da sam morao napajanje smjestiti negdje drugdje!smjestio sam ga dolje ispod harda i flopija i stavio 1 vent ispred onog koji ispuhuje zrak iz nnapajanja i jos 2 na bokovima!
I don't need to "Get a life". I'm a gamer. I have lots of lives. Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 09.02.2007. u 17:20. Razlog: double post-ao |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
hustla
|
![]() |
#15 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Ne kuzim, kako ti ne stane napajanje :confused: Kolko vidim iz slika, trebalo bi stati, standardne su rupe! I koliko vidim iz slika, dobro pofarbano. Kaj ces napravit s prednjom osim promjene ledica? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
hustla
|
cekaj sad ces vidjet slike od napajanja rupice su skroz uz rub napajanja... ![]() dok su rupice od kucista i sama vidite gdje ![]() na prednjoj stracnici cu probusiti dolje rupu zato sto mi je napajanje skroz naprijed u kucistu ispod harda,pa da zrak moze ici van kroz to...znate da se naprijed na prednjoj stranici nalazi mjesto za vent e meni je tamo vent,u njega puse iz napajanja vent sa vrucim zrakom,ali posto je sad stranica preko rupe toplina se zadrzava tako da cu probusiti tu prednju stranicu i nekako pokitati ili nesto,mozda cak staviti ono sto se stavlja na kutije od woofera kroz koje on "dise"
![]() |
#17 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
E, pa tu nema problema! Na jednoj strani su dvije rupe bas u coskovima, to tebi ide dolje, a ono di su rupe malo prema sredini ide gore. Vidi sliku, rupe se dobro vide: http://img476.imageshack.us/img476/1604/p7210004hy6.jpg Okreni napajanje naopako u odnosu na ovo na slici i probaj onda... Edit: Slika je od mog moda iz siga... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
hustla
|
i da,napajanje koje je prije bilo na kucistu bilo je neko jaaako jeftino,i nije imalo niti prekidac niti onaj drugi utikac za kabel...i sad je problem sto taj prekidac i ovaj drugi utikac smeta!
![]() |
#23 |
hustla
|
da,kad je moding,neka bude modificirano!danas se stavlja pleksi,a i mozda fan od 120 mm!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|