|
![]() |
#181 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
btw: nije tako lako..ja svoju furam u subotu u links..fakat nejde...ZAGORENO JE...zagrijao sam grafu od 80C° i nejde...stvarno nejde...skidao sam hrpu coolera s hrpu grafi..i nikada nisam na ovako nešto naletio....: hitthewa : hitthewa |
|
![]() |
![]() |
#182 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#183 | |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Kakve su se samo drame napravile na temi Reputation, ista se komotno mogla preimenovat u PcE Top10 Reputation Power. Sam bog pa se to zaklenulo, jer bi valjda do iznemoglosti moljakali. |
|
![]() |
![]() |
#184 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Mislim, tu se buniš na iste metode koje se koriste i na tom forumu i još pokušavaš to prikazati kao "borbu za pravdu": suicide Kad tamo mod nekog pobriše ne buniš se kao sad na PCE. Ne pada ti na pamet. Pa bio mod u pravu, napol u pravu ili ima loš dan. Zanimljivo je to, kad je neko user vulgaris sve je lako...kad mu se uvali da bude mod onda se spika lagano promjeni...
![]() |
#185 | |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Hvala za rep, evo i tebi. Inače vidim da nisam jedini koji je krivo shvatio. Tor je lockao temu tako da... : cheers2 |
|
![]() |
![]() |
#186 | |
Administrator
|
Citiraj:
E da mi je to dobit...:clap: Da se maknem vise od ovog jednog... Evo ti ![]() Tralalalala, sad imam dva kartoncica, tralalalala.. ovi kartoncici su izgleda megaultrapopularni... dajte meni koji samo reci boju, izbor je velik..... **ate šta ste se nagomilali kartona I meni deckovi previse dajete uuuu neko je postao popjulr Koliko se meni čini, rekli ste sve što ste imali na tu temu tamo (korisnog, naravno). Ovo gore je totalni OT i za*ebancije. Ajd pogledaj još jednom u to i reci da ti nebi zatvorio to da si admin? Dođavola, kužim ja šalu ali ovo više nema veze s time. I da, i ovo ovdje lagano odlazi u totalni OT. Kao što rekoh tamo negdje napola ovoga svega, ovdje se ispucajte sa svim što imate, objavite odlazak, ženidbu ili što već. Nakon ovoga u obzir dolazi samo tihi odlazak. |
|
![]() |
![]() |
#188 | |
Re-Registered User
Datum registracije: Apr 2006
|
Napomenuo sam Adminima, ceka se sta ce jos biti! Citiraj:
Moderator tamo nikada ne brise usere? pise redak iznad Moderator/Super Moderator/Admin ne bi smjeli imat los dan, zasto? Sta mene briga zasto si ti lose volje?! zaboli me jesi fukao danas ili nisi te imas li problema sa zenom ili ne! BMK za tudje probleme! Sto se vidi iz prilozenog, u pravu si! |
|
![]() |
![]() |
#189 |
Administrator
|
Mislim da je vrijeme da završimo ovu OT raspravu. Ako netko ima još koju pametnu nek mi se javi na mail ili PM pa budemo raspravili. Slijedeći post na temu editiranog damirovg posta brišem. Mislim da smo svi rekli što smo imali. |
![]() |
![]() |
#190 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Tamo mu je najveći domet pod***avat Dragu-tu je kuku dana i odmah je manga... ![]() Znaš kak to ide... Dečko je očito uzor objektivnosti.
![]() |
#191 | |
Re-Registered User
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
Mislim sa vama se nemre niti pricati kao sa odraslom osobom, odma' vrijedanje! |
|
![]() |
![]() |
#192 | ||
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() I uostalom, našao si za pravoga voditi bitku; usporedi Nickov post sa postom ovog "pao sam iz paralelne dimenzije" lika. Fleks je onaj koji ima ili je imao najbolju volju pomagati, car nad carevima...Jelc je onaj koji samo piše što jede? Vidi se koji je podforum posjećuje najviše; kladim se da je 40% postova "LOL, Cool, : goood : : hitthewa " i sl. Nema dva konstruktivna posta od 150 koliko ih ima, a nada se da će forum propasti kada najbolji useri (valjda i sebe ubraja) odu, zaziva bannanje njubara, moderi su mu gnjide ...vidi se čija je škola. Gleda trun u tuđem oku, a nevidi brvno u svom. Možda bi trebalo uvesti trodnevni ban za svaki bezobrazan odgovor na postavljeno pitanje. Možda sprečimo nastanak poznatih "internet junaka" kakav je forumski svijet pun. Nek se bahate doma; komplekse ne_liječiti_na PCEkspertu, tu neka vide međusobno poštovanje i uvažavanje, a ne "ja sam si so cool" spiku balavaca, bilo po godinama bilo po emocionalnom razvoju.
![]() |
#193 |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
Pa ne mogu vjerovati ovo s reputacijama.. Vec dugo ne pratim aktivno forum, pogotovo otkako je poceo svako malo pucat.. I eto dojdem malo vidit sto ima novo, citam thread i zelim dati odgovor kad ono reputacija "0". A zadnji put kad sam postao bila je 4 ili 5?? Pa sto je s tim bodovima? Neko mi dijeli bad reputation? Gdje se vidi na koje postove sam dobio bad reputaciju? Naravno da sam izgubio volju za pisanjem odgovora, ne zbog neke jadne reputacije, vec zbog tog sto vecina od ovih 800 i kusur postova nije bila nekakvo zaspamavanje ili vrijedjanje i sl. stvari koje su u zadnje vrijeme postale ocito normalne i pozeljne za dizanje "rejtinga" na forumu...
#194 |
Member
Datum registracije: Jul 2005
|
dobra je ovo rasprava, ima se što čitati u trenutnom odsustvu meni nečeg zanimljivijeg |
![]() |
![]() |
#195 |
Super Moderators
|
#196 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
#197 | |
Warcraft III TFT
|
Citiraj:
@undo - tnx
![]() |
#200 | |
Warcraft III TFT
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#201 |
Super Moderators
|
#202 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Lock :/ oni koji misle otić neka odu, mi ostali da idemo dalje nastavit... |
![]() |
![]() |
#204 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Dajte mi ovlasti da dijelim bananke. Ovo bih riješio za pola sata i više nebi bilo problema jer ja se svaki dan dižem na lijevu nogu i svaki dan mi je loš dan. Nebi bilo razgovora niti upozoravanja. Tko ima nešto protiv PCE-a, admina, moderatora ili na bilo koji način krši PCE pravila dobio bi bananka.
#205 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
mislim da je nekima ovdje malo teže shvatiti da je ovo forum, on naravno ima svoja pravila, ali nije zatvor. Nitko tu nije pod prisilom. Kome se ne sviđa nek ode. Pojedini članovi ovdje smatraju fleksa legendom jer je imao "muda" reči nesto moderatorima. Pa što se opće ima govoriti?!? Ako ti se ne svidaju pravila odi... ponavljam, nitko ovdje nije pod prisilom. Jer i ja da sam moderator nebi trpio sranja a ponajmanje vrijeđanja na moj račun. |
![]() |
![]() |
#206 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Evo kad su svi rekli svoje da i ja olaksam dusu Sto se reputacije tice meni se sviđa taj koncept. Naravno ima i svojih nedostataka koji su se pokazali u istoimenom topicu (doduse u blazem obliku) - međusobno nabijanje iste. To se moze rijesiti tako da moderator/admin oduzme takvu reputaciju i da po potrebi da jos negativnu (sto opet dodatno opterecuje moderatore/admine - jos jedan nedostatak) Pozitivne strane su laksa orijentacija za nove korisnike i meni puno drazi i prakticniji nacin zahvale nekome od tnx postova.Oni kojima nesto znaci ce dvaput razmislit prije nego sto postaju. Samo jedno mala opaska u vezi negativnih reputacija clanicama slabijeg spola. Zale se zbog nezasluzene negativne reputacije, a sa druge strane malo mi je tesko povjerovati da je sva ta pozitivna reputacija zasluzena. Pa isto tako kao sto nije red da netko dobija negativnu reputaciju jer je zensko, isto nije red da dobiva pozitivnu samo iz tog razloga (da se razumije ne podrzavam vrijeđanje putem reputacije i maltretiranje nekog putem iste). U vezi (ne)funkcioniranja foruma - zna jako zivcirati u par slucajeva - kad zelis nesto napisati (ili si vec napisao) a ne mozes postati, kad se spremis na uzivanje u citanju foruma (npr. uz caj ili kavu) a ono ne radi i kad netko ima vremena samo par puta dnevno na krace vrijeme doci na forum pa se bas potrefi da ne radi. Inace svaka cast onima koji se trude da cijela stvar funkcionira. A ovo sa odlazenjem sa foruma ne bih bas komentirao, nisam toliko dugo ovdje da bih nesto jako pametno mogao reci. Nekako bih se najprije priklonio Rakovom misljenju. Cini mi se da admini i moderatori rade poprilicno dobar posao. Konkretno sto se tice prituzbi - bas sam isao traziti topic gdje je Denisz iz Tominog posta "popljuvan od bahatih modova" - a ono od pljuvanja ni p, samo mu je dano do znanja (opravdano)da je mogao razumljivije napisati post. Eto ne pada mi nista vise na pamet, dovoljno filozofiranja za duze vrijeme...Inace nije lose da sa vremena na vrijeme postoji ovakva tema ![]() |
![]() |
![]() |
#207 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() |
#208 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
Btw, sti se reputacije tice. Dosta njih me "napada" sto si sam napucavam reputaciju. Ljudi dragi, ne dajem si ja reputaciju sam, niti je sistem tako napravljen, vec mi je dajete vi. 2-3 puta sam je dobio i od Fleksa koji me je i vise od toliko puta popljuvao, pa sad vidite u kome je problem - u reputacijskom sistemu ili korisniku (globalno govoreci)? ![]()
![]() |
#209 | |
Administrator
|
Citiraj:
Atha je spomenuo. Dotični (bivši) korisnik Tomo je keljio okolo negativne reputacije s komentarom tipa "zašto sam sebi daješ pozitivnu reputaciju" ili "nemoguće da imaš toliko". Pa zar stvarno netko ovdje vjeruje da si itko može davati reputacije, ono, sam sebi? Uostalom, to vjerojatno ide proč ili ga iz temelja mijenjamo. |
|
![]() |
![]() |
#210 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|