|
![]() |
#151 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ja bum možda opet navratio do Saća na ćevape. Sa debelim Mitzekom ![]() bdw-za one koji se ne snalaze baš na forumu-lista moderatora i admina je tu: http://forum.pcekspert.com/showgroups.php ![]()
#152 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
#153 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Nego, Jelc, da te upitam, koliko triba platit Administratoru da promovira moderatora u super moderatora. Jer, ja za sebe mislim da sam baš super (cijeli), pa ako bi bilo moguće, nekako, šta ja znam, samo ne u naturi, da dobijem neku kvačicu kao i ti. ![]() ![]() ![]() Ova saga o forumu još traje?! Evo čitam samo malo da se nasmijem. Inače, imam sina od 5.5 godina. Slično se ponaša kao pojedinci na forumu. Ako mu nešto ne dopustim, a on malko nervozan, namusi se. Onda ga ja od***em stručno, pa je odma' dobar, jer vidi da mu nema smisla. E sad, kad tako mali bebač to brzo skuži, ne vidim zašto ne bi mogli neki koji su već veliki telci. :P
#154 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() # Radite kako vam Moderator kaze! # Ako vam Moderator ne odgovori na pitanje, pitanje je vec odgovoreno na forumu. # Ne saljite glupe email poruke ili PM moderatorima jer to neće dobro završiti po Vas. # Ako je odgovor na Vase pitanje vec na Forumu, mozete da dobije privremeni ban za glupa pitanja. # Ako vam nalog ne radi - pomirite se sa sudbinom da ste izbrisani ili bananirani ili da postoji dobar razlog zasto ne mozete da se ulogirate. # Ako ne koristite nalog duze od 2-3 meseca, bicete izbrisani. # Nikada nemojte da se suprodstavljate Moderatorima, pa i ako mislite da nisu korektni. # Moze da se desi da moderatori nisu korektni prema Vama, ali to rade da bi ostalim korisnicima bilo BOLJE. # Vazna je zajdnica , a ne individualni korisnici. Favoriti ne postoje! # Ako moderator izmisli jos neko pravilo sto ovde nije napisano, mojne se suprodstavljate... slusajte moderatora. Jako dobro. ![]()
![]() |
#155 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() I još mi je ostalo para za novi monitor i hard... Beren mi je još davno obećao kupit Nvidia grafu ali još ništa od toga ![]()
![]() |
#156 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Mali OT,već mjesec dana neuspješno tražim nekoga iz Zg,da mi montira VF700Cu na X800XT PE,pa eto ako ima netko viška vremena,nagradim ga jasno za trud..50kn..nek se javi na PM Zbilja mi je bezveze da stoji u vrećici od linksa otkad sam ga kupio,meni je bed petljati jer nikad to nisam radio..a koliko čitam po netu,to je 10min posla.. Eto,isprike na OT..kad ima na jednom mjestu toliko rep up usera,neka se javi netko da pomogne..nagrada 50kn.. ![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Super Moderators
|
A isusatiboga...donesi ga na Žderonje skupa sa alatom pa će ti to napraviti doslovno bilo tko..
#159 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
#160 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
decki, citajuci sve ovo zakljucila sam da je i meni vrijeme da odem odavde...u reputaciju mi konstatno stizu crveni kartoncici s napomenama da sam "glupa ko noc" ili "glupa isto kao i bugica" i slicno, pa sam ja zakljucila da meni ipak nije mjesto ovdje... ...tako.. da...ode ja na rucak i vracam se nakon pauze... ![]() : p
#162 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#163 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() Problem je u tome sto je pracenje foruma teze, posebno za nas koji imamo uzasno malo vremena za to, a kad nas jos uz to ne interesira nikakav flame i neke druge opcepopularne price tesko je ocekivati brdo postova.
![]() |
#164 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
kako bi rekao jedan smješni crnac "suck his dick, play wit his balls, fix him a sandwich and don't talk so much". Ak si i glupa ko bugica, već si pametnija od autora (i tvoje i moje reputacije lol) tri puta ![]() |
|
![]() |
![]() |
#165 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Kad odem na reputacije i pogledam koje imbecilne poruke ljudi ostavljaju na repp. bodove ove vaše glupa si ko noć dođu kao kompliment. A uostalom, valjda gledaju u ogledalo pa im izlazi njihova feminiziranija strana na vidjelo, pa ih uhvati panika, pa svojoj ženskoj strani daju negativnu repp. Ma, ko zna što im se događa u glavama. Jedan dan kad mi dignu tlak dovoljno jako budem napravio top listu. Javnu. Pa da onda vidimo junačine. Zanimljivo je vidjeti kako se na obje članice foruma kelje dva ista nicka, s sličnim komentarima. Glupa si ko noć, kako dubokoumno i duhovito. ne., a stvarno si glupa, mrzim strumfove. Da mi je samo znati kolika muda imaju ti likovi i jel se hoće možda javno predstaviti... |
![]() |
![]() |
#166 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() Svakom tko ima ista protiv zena u IT-u saljem poziv da dodju k meni u firmu pa da vide sto i kako zene rade. Bez ikakve zezancije. A onda cemo vidjeti sto oni mogu. : baad :
![]() |
#167 |
Re-Registered User
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
#168 |
Moderator
|
S obzirom da je nazvao moderatore sa "gamad", nije niti čudno. Zašto odmah nije na tom svom postu rekao athi ili Riviju da ga se okane ? Nego je još priznao grešku i stavio smajlića na kraju ? A koliko vidim, dečki su samo rekli da baš i nije to napisao čitljivo i odmah su bahati ? Mada, nije sada važno jer je i Denis je odlučio otići...
#169 | |
Administrator
|
Citiraj:
I tko si ti da ikoga nazivaš jadnim? Prilično bahato ponašanje za nekoga kao ti, moram priznati. Čelinici ove zajednice nisu napravili ovaj forum da bi likovi kao ti imali prostora za ovakve postove. Lik je sam napisao da želi otići. To ću napraviti ubuduće sa svim likovima koji odluče javno istrest svoje životne frustracije na ovom forumu. Ovo nije ustanova za liječenje problema, ovo je forum o računalima i takav će i ostati. |
|
![]() |
![]() |
#170 |
Re-Registered User
|
ma nezelim ulaziti u post dine, samo mi je bzvz kaj je pobrisan, ovo je FORUM i svatko ima svoje misljenje,... mozda je decko "ostrije" napisao post, ali to zasigurno nije razlog da se editira ... btw: kako ubuntu ide? |
![]() |
![]() |
#171 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Curice, kaj se tiče vaših crvenih kartončiča, zanimljivoje da imate samo 100 tinjak puno crvenih a 7 reputation points, dok drugi, sa 2000 postova nemaju ni 5. tak da mi to bas ne grmi, ta izjava da dobivate samo crvene kartončiće, jedino ak vas sad ovi lumeni sa 43 reputation points nisu nagradili nakon jadikovanja ![]()
__________________ |
![]() |
#172 |
Administrator
|
|
![]() |
![]() |
#173 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() P.S. Dođi na ICQ pa ću ti reć kako Ubuntu ide, *ebe me ko malog majmuna. Moram kakti 180MB update-a skinut. Znaš da hoću ![]()
![]() |
#174 | |||
Re-Registered User
|
Post je editiran, nije izbrisan! Nista efikasno ... Citiraj:
Puca mi labud za reputaciju, ionako ne vjerujem u nju, jerbo je nemoguce da odredeni korisnici imaju toliko reputacije! Citiraj:
Koga sam ja to tocno nazvao jadnim? Malo si se zaje.ao ... Ajmo polako kroz recenicu, boldat cu kljucne rijeci da ti bude uocljivije! Citiraj:
Ah, kada je bal, nek ***al ... |
|||
![]() |
![]() |
#175 |
Administrator
|
Kako vidim ti imaš vremena za ovakve stvari no, na tvoju veliku žalost - ja nemam. Kad si već tako spreman na borbu za "prava potlačenih" osnuj svoj forum pa budemo razgovarali o ovim stvarima. Što kažeš na to? Lako se ovako postavljati (mislim na tvoje: p.s.: ak se ovaj moj post kazni (na bilokoji nacin - repucatija, ban, PM, mail,...) znaci da su celnici ove zajednice unajmanju ruku jadni!), baš me zanima kako bi ti reagirao na mom mjestu? A kada ja napišem nešto onda ispadnem bahat, zar ne... |
![]() |
![]() |
#176 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Pogotovo ovo sa reputacijom-a negativnu ti može dati svaki user... Pazi ovo "Vrijeđanje i omalovažavanje sugovornika na osobnoj ili bilo kojoj drugoj razini" c/p sa foruma na kojem si TI moderator. Dragu ste banali jer je rekao "ima tu i glupih" Koliko vidim i car Fleks je u banani... Sad mu je Tor obrisao post jer je napisao za athu i Rivija da su gamad a ti odmah osuo paljbu??? Kad su zatvorili knjigu žalbe na moderatore-da li si se onda bunio na Vedrana da je jadan??? Brijem da nisi. Tamo isto kurite Dragu (i ti između ostalih) a tu se prigovara za spam i zašto se uopće pušta Dragu da posta??? Malo su ti drugačiji kriteriji izgleda... Da je to napisao neko od ljudi koje osobno poznam a rade tamo shvatio bi to kao dobronamjernu kritiku. Ovoko to shvaćam samo kao pokušaj provokacije.
![]() |
#177 | |||
Re-Registered User
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Sto se tice mog p.s.:-a, postavio sam se tako bas iz razloga da vidim reakcije, jer mi sada nije jasno zasto ne editiiras post isto kako si editirao od Dine? |
|||
![]() |
![]() |
#178 | |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Onda se neko ide čudit kak nema puno ženski na ovom forumu i općenito bilo čemu vezanom za informatiku/računala. Pored takvih pacijenata, ništ čudno. Cure/žene fino dojdu/registriraju se, pitaju i postaju ono kaj ih zanima i onda se najde grupica, pa ih maltretira...i to prek reputacije. Kriminal čisti... |
|
![]() |
![]() |
#179 |
Super Moderators
|
#180 | |||||
Re-Registered User
|
Meni nije Znam,... Ciljao sam vise na ban! Citiraj:
![]() banali smo ga zbog drugih stvari! Ali izmedu njih je bila i ta, tocno! Da, bas mi je zao sto ste ga banali, I wonder why je u banu ![]() Citiraj:
Citiraj:
Dobro brijes! Citiraj:
Citiraj:
To kako ti shvacas je tvoja osobna stvar! |
|||||
![]() |
![]() |
|
|