Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 22.01.2007., 17:11   #1
newalss
Raindrops keep fallin'...
Moj komp

newalss's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Divx u današnje doba

Ajde da ne živim u neznanju...htio sam ovo priupitati u topicu o Smartboxu ali da nebi čovjeku spamao...
U današnje doba pržilica, jeftinih videoteka, big screen TV-a, HT-a, flat-a i ostalih čarobnih stvari navedite pametan razlog zašto bi netko u DVD player ubacivao divx? Vidim da je nekima najvažnije da DVD player dobro čita divx... Ja ne mogu smisliti ni jedan razlog, u životu sam zavrtio 3 (slovima: tri) divx-a, pa me zato zanima...:confused:
Staro 22.01.2007., 17:39   #2
raf
šlap
Moj komp

raf's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
pa mozda ak skines s neta, da nemoras konvertirati u DVD format, pa onda snimiti, pa tek onda gledati?
raf je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 22.01.2007., 17:48   #3
morph
*

morph's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
ne moze se sve nabaviti u dvd formatu
morph je offline  
Staro 22.01.2007., 17:48   #4
BrunoZG
Junior Member

BrunoZG's Avatar

Datum registracije: May 2003
Dobar razlog bi npr mogao biti , ako imas npr materijala duzine 3 dvd-a stavit na jedan medij.
Super prakticno ako npr radis backup originala za backup ti ne treba 3 DVD.a nego samo jedan. na njemu sve. Naravno da se i vise iskomprimirat, ali recimo to bi bio odokativno neki maksimum npr. za potpuno istu kvalitetu mpeg2 na dvd-u.

I bolje xvid nego divx.

meni ne fali kaj moja yamada 6600 ne moze citat dobro DVD-e, xvid i divx (jer to radi odlično) nego mi fali kaj nemre citat nero digital, na zalost stali su sa modificiranim filmovima, to kaj bi jednom u 5 godina gurno takav medij druga stvar...

AMD 3800+x2@2500, 1,375V
MB-ASROCK DUAL SATA(bios 2.2) 2+ENERMAX485W
2x512 Supertalent CL2
HDD-Hitachi 160GB, WD 800JB
ELSA 7600GT
Leadtek-2000XP expert
DVDROM-LITEON-167T ,DVDRW BENQ 1650,DVDRW NEC ND2500A@2510_fw205C
Monitor: Samsung 997MB (19')
Terratec Sky 5.1,EPSON-C42

Zadnje izmijenjeno od: BrunoZG. 22.01.2007. u 18:41.
BrunoZG je offline  
Staro 22.01.2007., 18:12   #5
pogi
aka Mali Mirko
Moj komp

pogi's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor newalss Pregled postova
Ajde da ne živim u neznanju...htio sam ovo priupitati u topicu o Smartboxu ali da nebi čovjeku spamao...
U današnje doba pržilica, jeftinih videoteka, big screen TV-a, HT-a, flat-a i ostalih čarobnih stvari navedite pametan razlog zašto bi netko u DVD player ubacivao divx? Vidim da je nekima najvažnije da DVD player dobro čita divx... Ja ne mogu smisliti ni jedan razlog, u životu sam zavrtio 3 (slovima: tri) divx-a, pa me zato zanima...:confused:
Možda zato što na DVD stane cca 4-5 puta više materijala u xvid, nego u mpeg2 formatu, uz neprimjetnu razliku u kvaliteti? Pa ako neko snima neku seriju sa DVD nije svejedno da li cijeli serijal stane na 10 ili 40 DVD-a?
Verifikacija poštenog trgovca #1, #2, #3, #4, #5, #6, #7, #8, #9
pogi je offline  
Staro 23.01.2007., 15:48   #6
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp

LAcy's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor pogi Pregled postova
Možda zato što na DVD stane cca 4-5 puta više materijala u xvid, nego u mpeg2 formatu, uz neprimjetnu razliku u kvaliteti? Pa ako neko snima neku seriju sa DVD nije svejedno da li cijeli serijal stane na 10 ili 40 DVD-a?
Ovo je zapravo jedini razlog, nije uopće stvar u tome kolika je cijena medija (sa ovim nametima će biti veća ali to je druga priča) nego nemam više kamo sve to trpati, unatoč što se primijeti razlika u kvaliteti.

Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
RTX 2080 TI 11GB GDDR6
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Samsung 32" (2560x1440) CHG70 Gaming Monitor with Quantum Dot
MacBook M1 Pro
MacBook Air M2
Moto Edge

LAcy je offline  
Staro 23.01.2007., 17:11   #7
nexus-6
Pero_Snajper

nexus-6's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Tu bih se definitivno slozio s newalss-om. Sto se tice prebacivanja s dvd-a u divx, xvid i sl. po meni to nema apsolutno nikakvog smisla. Jedina prednost mu je kolicina materijala/medij. To je meni osobno totalno irelevantno jer ionak sve sortiram u one kofere, a i 2h po mediju mi je neki optimum, vise od toga ionak nemrem bez da dignem dupe iz fotelje. A s druge strane imas bolju kvalitetu i sto je najbitnije, standard. A da ne spominjem onu gomilu divljih divixa sa katastrofalnom kvalitetom slike, stereom, titlovima nesinhroniziranim s filmom itd, itd. Stvarno ne znam kome se danas da za*ebavat s tim kad za sicu u videoteci dobijes - film.
S druge strane svaki feature na playeru je pozeljan pa tako i taj, jer opet ak nest vec imas u tom formatu onda u svakom slucaju dobro dodje. Al kad sve zbrojis i oduzmes divix i klonovi po meni vise nisu vrijedni gnjavaze.
Staro 27.01.2007., 22:06   #8
sh0kre
Premium
Moj komp

sh0kre's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor nexus-6 Pregled postova
Tu bih se definitivno slozio s newalss-om. Sto se tice prebacivanja s dvd-a u divx, xvid i sl. po meni to nema apsolutno nikakvog smisla. Jedina prednost mu je kolicina materijala/medij. To je meni osobno totalno irelevantno jer ionak sve sortiram u one kofere, a i 2h po mediju mi je neki optimum, vise od toga ionak nemrem bez da dignem dupe iz fotelje. A s druge strane imas bolju kvalitetu i sto je najbitnije, standard. A da ne spominjem onu gomilu divljih divixa sa katastrofalnom kvalitetom slike, stereom, titlovima nesinhroniziranim s filmom itd, itd. Stvarno ne znam kome se danas da za*ebavat s tim kad za sicu u videoteci dobijes - film.
S druge strane svaki feature na playeru je pozeljan pa tako i taj, jer opet ak nest vec imas u tom formatu onda u svakom slucaju dobro dodje. Al kad sve zbrojis i oduzmes divix i klonovi po meni vise nisu vrijedni gnjavaze.
@robee
Slazem se stobom... a i ak bas hoces znat sve o filmu, glumcima itd itd itd... odes na www.imdb.com

Costa: obrisao sam sve što se kosi s pravilima foruma.

Zadnje izmijenjeno od: Costa. 28.01.2007. u 12:50.
sh0kre je offline  
Staro 28.01.2007., 02:52   #9
nexus-6
Pero_Snajper

nexus-6's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Prvenstveno mi je bila namjera iznjeti misljenje o neisplativosti prebacivanja s mpeg2 u divx, ali nitko se tu ne mora slozit sa mnom...
Mislim da ste malo otisli u opasne vode, mogao bi doplivat kakav gladni moderator.
Staro 28.01.2007., 12:22   #10
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Ajde da ne živim u neznanju...htio sam ovo priupitati u topicu o Smartboxu ali da nebi čovjeku spamao... U današnje doba pržilica, jeftinih videoteka, big screen TV-a, HT-a, flat-a i ostalih čarobnih stvari navedite pametan razlog zašto bi netko u DVD player ubacivao divx? Vidim da je nekima najvažnije da DVD player dobro čita divx... Ja ne mogu smisliti ni jedan razlog, u životu sam zavrtio 3 (slovima: tri) divx-a, pa me zato zanima...:confused:
Cudi me da takav tradicionalno razborit igrac postavlja ovako nevjeste teze?

Glavni dio razloga sam odavno davno ponudio ovdje

Dodao bih, ako sam sveden na banalnost formata, onda cu isti tretirati kao informaciju. Na kraju, sve ono sto se nalazi na tim medijima je infomacija. Za marginalno bolju sliku DVD-a ne zelim se gubiti u dosadnim menijima i ako mogu birati izmedju XVID i DVD-a, radije cu uzeti ovo prvo. Brzi pristup, vise materijala i jednostavno, tek nesto slabija slika. Previse sam razmazio godine tehnologijom da bi se zadovolio DVD prevarom cije domete sam kusao jos 80-ih.

To ne znaci da cu baciti DVD-e koje imam, ali ako bih birao izmedju prakticnosti Divx/Xvida i DVD-a kao formata ... sa sadasnjim dometima DVD-a.. uvjek bi radije izabrao ovo prvo.
Visage je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 28.01.2007., 18:20   #11
Costa
Moderator

Costa's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Par postova sam pobrisao a jedan editirao. Pripazite malo što pišete.
Costa je offline  
Staro 29.01.2007., 00:43   #12
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Visage - malo sam razočaran tvojom izjavom da bi prvo izabrao divxice...

divx/xvid filmovi se NE MOGU uspoređivati sa original DVD filmom. nikako, možda i mogu ako ih gledaš na 55cm CRT televizoru, ali na bilo čemu modernijem, na bilo kojem LCD-u / plazmi, reze 1024x768 ili 1366x768, 1280x720, ili i više.... divx/xvid će izgledati katastrofa.
Gabre je offline  
Staro 29.01.2007., 09:08   #13
newalss
Raindrops keep fallin'...
Moj komp

newalss's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor Visage Pregled postova
Ponekad i tradicionalno razboriti igrač opali po golu s 40 metara.
Šta ja znam, vidim da je većini jedina prednost Divx-a manje zauzeće mjesta.
Ja nešto nisam tip koji voli imati backup interneta na svom računalu. Od silnog izbora na kraju ne bi pogledao ništa. Čak sam primjetio da manje uživam u filmovima od kada pravim, jelte, "sigurnosne kopije". Veći mi je gušt dići jedan film, prije toga naravno popričati o filmovima s curom u videoteci, lagano pregledati sve menije na DVD-u pa tek onda pogledati film. To je cijeli ritual. Ovo ekspresno skidanje-gledanje mi nepruža tako nešto. Čak su mi filmovi i postali, k'o što ti kažeš, "informacija".
Ako moram birati između DVD-a i divx-a biram DVD jer od te čarolije barem ostanu meniji i razni dodaci.
Ista stvar mi je i kod glazbenih CD-ova. Đaba svi FLAC-ovi ovog svijeta, nema do originalnog CD-a. Sjedneš u svoju sweet spot fotelju, čaša omiljenog pića, pustiš CD, dok on svira lagano listaš knjižicu/omot....ma znaš na šta mislim.
Ovako s brdo FLAC-ova manično ubacujem CD za CD-om a da niti jedan ne poslušam do kraja i kako bog zapovjeda.
I ovo što kažeš da je DVD poluproizvod, tu si debelo u pravu. Neznam jel' sreća ili nesreća ali eto, nisam imao čast upoznati LD diskove. To ti je ono, ako majmuna cijeli život hraniš s kruhom šta on zna šta je voće. Njemu je i kruh dar s neba. Blaženo neznanje.

Zadnje izmijenjeno od: newalss. 29.01.2007. u 16:24.
newalss je offline  
Staro 29.01.2007., 10:07   #14
Dretar
Premium

Dretar's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
imao sam jednom priliku prebaciti divx u dvd format nebi li poboljsao kvalitetu i gledljivost a dobio isti drek pa sam bio prisiljen burno reagirati i raskomadati snimljeni medij
Dretar je offline  
Staro 29.01.2007., 10:18   #15
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor Dretar Pregled postova
imao sam jednom priliku prebaciti divx u dvd format nebi li poboljsao kvalitetu i gledljivost a dobio isti drek ....
Prebacivao si divx u dvd format da dobiješ na kvaliteti ?

moram priznat da ovako nešto po prvi put negdje čitam...: suicide
Staro 29.01.2007., 10:36   #16
domy_os
EMP moderator

domy_os's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor Dretar Pregled postova
imao sam jednom priliku prebaciti divx u dvd format nebi li poboljsao kvalitetu i gledljivost a dobio isti drek pa sam bio prisiljen burno reagirati i raskomadati snimljeni medij
Gle, da li znaš zašto su DivX/XviD filmovi puno manje veličine u odnosu na prave DVD filmove? Zato što su iz njih izbačeni dijelovi koje mi uglavnom ne vidimo što je rezultat kompresiranja. Ako previše smanjiš bitrate, smanjit će se i veličina datoteke jer će se više dijelova izbacit. Ti si htio iz DivX/XviD-a ponovo dobit DVD kvalitetu što je nemoguće zbog toga što jednom izbačene dijelove (uslijed prije spomenute kompresije) više ne možeš vratiti pa time ne možeš dobiti ni kvalitetniju sliku. Slična stvar je recimo i s MP3/WAV, JPG/BMP te drugim formatima.

Nisu slomili u kratko vrijeme. Slamali su godinama, desetljećima pa i stoljećima. Svaka odgledana epizoda Big Brothera, svaki dečko koji ne zna niti promijeniti žarulju, a kamoli uzeti sjekiru i pocijepati drva, svaka cura koja misli da je briga za vlastitu obitelj robija, ali rad za par tisuća kuna u korporaciji 12 sati dnevno blagodat, svako promicanje terora političke korektnosti, svaka podrška promociji svih oblika poremećenosti… Sve to nas je dovelo do ovdje. Korona je samo zakucavanje lopte u gol nakon što je obrana već izigrana i golman odletio u prazno.

Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 + Lenovo ThinkPad Universal Thunderbolt 4 Dock

CPU: Intel Core i7-1165G7 @ 2.8 GHz
RAM: 2 x 16 GB DDR4-3200
SSD: Samsung 970 EVO Plus 2 TB NVMe M.2
LCD: 14" FHD IPS 400nits Low Power
WLAN: Intel Wi-Fi 6 AX201
WWAN: Quectel EM120R-GL 4G LTE CAT12

LCD monitor: AOC AG493UCX
Keyboard: Razer Huntsman V2 Analog
Mice: Logitech G502 Proteus Spectrum
SB: Mackie Onyx Producer 2x2
Speakers: 2 x JBL LSR305
MFP: Canon Pixma MP240
NAS: Synology DS420+ with 4 x WD Red Pro 8 TB
HDD Dock: LC Power LC-DOCK-U3-CR + 12 x Hitachi/Samsung/Seagate/WD 1/2 TB

domy_os je offline  
Staro 30.01.2007., 07:16   #17
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
Visage - malo sam razočaran tvojom izjavom da bi prvo izabrao divxice...
Pa dao sam link na stariju temu u kojoj sam iznjeo svoje razmisljanje. Ako si ga procitao onda ti je jasnije. Doduse, mnogi koji su presli sa VHS-a na DVD, imaju razloga svirati fanfare. No moje misljenje ostaje isto na temu DVD-a

Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
divx/xvid filmovi se NE MOGU uspoređivati sa original DVD filmom. nikako, možda i mogu ako ih gledaš na 55cm CRT televizoru, ali na bilo čemu modernijem, na bilo kojem LCD-u / plazmi, reze 1024x768 ili 1366x768, 1280x720, ili i više.... divx/xvid će izgledati katastrofa.
Xvid moze, Slo receno, jako fine izgledati ako je dobro dejstvovan. Bez ikakve ironije, ali mnogi ce tvoju observaciju takodjer prenjeti na DVD. Pogledas li razmisljanja iz industrije, vidjet ces da nisam jedini.

Citiraj:
Čak sam primjetio da manje uživam u filmovima od kada pravim, jelte, "sigurnosne kopije".
Da, ali nije li zalosno da uopce moramo razmisljati o tome?
To najvise govori o ozbiljnosti formata.

Citiraj:
Čak su mi filmovi i postali, k'o što ti kažeš, "informacija". Ako moram birati između DVD-a i divx-a biram DVD jer od te čarolije barem ostanu meniji i razni dodaci.
Dobijem tjedno kojekavke ECO materijale/ zavjere...
Jednostavno, Divx/Xvid mi je prakticniji. Nedavno sam od Prijatelja životinja dobio nekoliko DVD-a (slobodni materijali) sa novim materijalima. Kad sam vidio koliko je to 0% ekonomicno, sve sam pretvorio u Xvid. Gotovo jednaka slika, a nepotrebnih 12-tak DVD-a pretvorilo se u prakticna 4DVD medija. Svrha toga je infomacija. Setanje kroz 20 menija, jednostavno za mene nema svrhe. No, nekome za prezentaciju, bit ce jednostavnije sa DVD-om.

Citiraj:
Ista stvar mi je i kod glazbenih CD-ova. Đaba svi FLAC-ovi ovog svijeta, nema do originalnog CD-a. Sjedneš u svoju sweet spot fotelju, čaša omiljenog pića, pustiš CD, dok on svira lagano listaš knjižicu/omot....ma znaš na šta mislim.
Dobro, tu nema dileme. Radije cu uzeti original i vec mi ponestaje mjesta za nacin (CD listanje) drzanja. Ali sto raditi, kad naidjes na kineski barok koji nikad nije izdan ili neke snimke iz predzvucne ere koje je neko stavio na share a nisu nigdje nikad izdani? Jednostavno moras biti time zadovoljan.

Citiraj:
Neznam jel' sreća ili nesreća ali eto, nisam imao čast upoznati LD diskove. To ti je ono, ako majmuna cijeli život hraniš s kruhom šta on zna šta je voće. Njemu je i kruh dar s neba. Blaženo neznanje.
Sreca u nesreci
Barem si ustedio brdo novaca.
Visage je offline  
Staro 30.01.2007., 10:56   #18
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Visage..

jedino što se mogu složiti da su filmovi ili nekakv video materijal "praktičniji" ako su u xvid/divx formatu... manje mjesta, lakše držati na disku, bla bla...

ali KVALITETOM prikaza su blagorečeno smiješni...
koja je reza recimo jednog dobro kodiranog filma u divx/xvid formatu?

zapravo želim reći da je film na original DVD-u puno veći gušt gledati, uživati u odličnoj slici i surround zvuku.
Samo mi nemoj sad reći da postoje divxice koje imaju ac3 zvuk... postoje... ali su kvalitetom opet daleko ispod original DVD...
imam hrpu i divx-ica,i isto tako original DVD-a, divx-ica od onih loših pa do vrhunskih ripova, i ni oni najbolji se ne mogu mjeriti sa originalima na DVD-u...

čudi me tvoj stav, ali možda i ne, jer na filmove i video materijal gledaš kao na podatak, a ne nešto u čemu treba uživati.....
Gabre je offline  
Staro 30.01.2007., 12:23   #19
raf
šlap
Moj komp

raf's Avatar

postoje xvidi u 960x544 rezi. skinuo prosli tjedan
u nazivu stoji xxxxxxxxx Hr Hdtv Ac3 5.1 Xvid. HR oznacava high resolution. Ak se nevaram to je veca rezolucija od one na dvdu. Jedino sto malo ljudi na to gleda (pazi na promet jer su barem duplo veci, izlaze poslije onih verzija nize kvalitete, torrent je sporiji, manje ljudi ga shara, i treba mu barem duplo duze da se skine), pa tako vjerujem i ti tako da uopce i nezna da postoje...
raf je offline  
Staro 30.01.2007., 13:26   #20
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

PAL disc je 720 × 576, dok NTSC diskovi su u 720x480 (standard u americi)

raf - koliko takav film zauzima Mb-a?
Gabre je offline  
Staro 30.01.2007., 16:37   #21
raf
šlap
Moj komp

raf's Avatar

nije film vec jedna serija, oko 39 minuta i zauzima 689mb.
raf je offline  
Staro 30.01.2007., 16:42   #22
BrunoZG
Junior Member

BrunoZG's Avatar

Jas se slažem sa drugom Visage-om.
A, u pravilu jedan kvalitetni XVID di se ne stedi na prostoru je kvalitetniji od Shrinkanog DVD-a.A takva opet najmanje 2 stanu na jedan medij.(Naravno sa AC3, 5.1 zvukom)

Citiraj:
Autor Visage Pregled postova

Glavni dio razloga sam odavno davno ponudio ovdje

Dodao bih, ako sam sveden na banalnost formata, onda cu isti tretirati kao informaciju. Na kraju, sve ono sto se nalazi na tim medijima je infomacija. Za marginalno bolju sliku DVD-a ne zelim se gubiti u dosadnim menijima i ako mogu birati izmedju XVID i DVD-a, radije cu uzeti ovo prvo. Brzi pristup, vise materijala i jednostavno, tek nesto slabija slika. Previse sam razmazio godine tehnologijom da bi se zadovolio DVD prevarom cije domete sam kusao jos 80-ih.

To ne znaci da cu baciti DVD-e koje imam, ali ako bih birao izmedju prakticnosti Divx/Xvida i DVD-a kao formata ... sa sadasnjim dometima DVD-a.. uvjek bi radije izabrao ovo prvo.

AMD 3800+x2@2500, 1,375V
2x512 Supertalent CL2
ELSA 7600GT
Leadtek-2000XP expert

BrunoZG je offline  
Staro 30.01.2007., 17:24   #23
morph
*

morph's Avatar

Kad je moguce birati, definitivno dvd...nema trazenja subtitleova kao ni podesavanja istih

Citiraj:
A, u pravilu jedan kvalitetni XVID di se ne stedi na prostoru je kvalitetniji od Shrinkanog DVD-a
Ne bih se bas slozio da je ovo pravilo, (ovisi kako kod koga naravno), ali nekom logikom uvijek ces gledati da se zadrzi najveca moguca kvaliteta, pa ces se prvo rijesiti dodatnih jezika i dodataka sto u pravilu omogucava zadrzavanje 90-100% kvalitete filma.

Btw. prica se o nekoj stednji prostora, a polako ali sigurno dolazi HD sa 15-30 gb po filmu
morph je offline  
Staro 30.01.2007., 17:38   #24
BrunoZG
Junior Member

BrunoZG's Avatar

2GB xvida sa AC3 je otprilike kao 6 GB mpeg2 ili ti DVD.

AMD 3800+x2@2500, 1,375V
2x512 Supertalent CL2
ELSA 7600GT
Leadtek-2000XP expert

BrunoZG je offline  
Staro 30.01.2007., 18:11   #25
morph
*

morph's Avatar

Citiraj:
Autor BrunoZG Pregled postova
2GB xvida sa AC3 je otprilike kao 6 GB mpeg2 ili ti DVD.
Bez ikakvog gubitka kvalitete?
morph je offline  
Staro 30.01.2007., 18:15   #26
BrunoZG
Junior Member

BrunoZG's Avatar

Bez gubitka... Ili bolje rečeno, da se neko ne nakači na teorije rekodiranja , bez ikakvih vidljivih gubitaka, a definitivno bolje nego shrinkanje 6GB MPEG2 na 4,3 GM mpeg2.

Citiraj:
Autor morph Pregled postova
Bez ikakvog gubitka kvalitete?

AMD 3800+x2@2500, 1,375V
2x512 Supertalent CL2
ELSA 7600GT
Leadtek-2000XP expert

BrunoZG je offline  
Staro 30.01.2007., 18:42   #27
Freek
Premium
Moj komp

Freek's Avatar

Datum registracije: Mar 2004
EDIT: Ne postoji "sigurnosna kopija DVD-a" iz videoteke.

Zadnje izmijenjeno od: Costa. 30.01.2007. u 18:59.
Freek je offline  
Staro 30.01.2007., 19:04   #28
Costa
Moderator

Costa's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Zatvaram temu. Vidite li smisla u XviD/DivX/H.264... koristite. Jednostavno.
Costa je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno