|
![]() |
#452 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
#454 | |
Laughing Man
|
Nisam obrisao taj post, niti nemam namjeru, mada sam vidio već da to ekipa radi. Govorim da je netko obrisao negativan komentar (reputaciju) koja mi je dana na moj post. Uostalom taj post me koštao 9 rep pointova i ne smeta me to. Napisao sam ga svjestan da će biti negativnih komentara. Samo me zanima s kojim pravom netko može sam svoje rep pointove koje je dao nekome, pozitivne ili negativne, micat kako mu se prohtije.
![]() |
![]() |
#456 |
Premium
|
Evo sad mi nesto nije jasno: imao sam 58 rep bodova i nakon komentara popracenog sivim kartoncicem je bodovno stanje ostalo: 58! Dakle nista se nije promjenilo... Kontam da su sivi kartoncici kad se dobije rep. od clanova sa nizom repuacijom, ali da li ovo znaci da sam dobio rep. od clana sa rep. 0? EDIT: I da, uz post pise: "Your reputation on this post is Even." |
![]() |
![]() |
#458 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
#459 |
Premium
|
a to je onda... @Mr.Ex.President: izgleda da nije, eto uz taj sivi kartocnic je pisalo: "debilu". Nakon sto sam provjerio koji je to post za koji sam dobio (negativnu) reputaciju, fakat mi nije jasno. Nista krivo niti uvredljivo nisam napisao a netko me je nazvao debilom. No ocito se radi o juzeru sa reputacijom 0. Ne bi svatko tek tako dijelio negativnu reputaciju. |
![]() |
![]() |
#460 |
Spiderpig
Datum registracije: Jul 2005
|
neda mi se čitat unazad i tražit jer ima više od 15stranica ali može li neko samo nabrzinu reć koliko treba pointsa skupit da bi se sa recimo rep 3 došlo na rep 4. I kako neki imaju rep 5 i 2 zelena kartona a neki rep 7 i samo jedan zeleni karton. |
![]() |
![]() |
#461 |
Premium
|
Ja sam imao 49 i rep je bila 3, sad kad imam 58 je 4. Vjerojatno treba 50 za rep. 4. |
![]() |
![]() |
#463 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
#467 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
e pa nabrzaka provrti ovih 12 stranica, baš je lijepo napisano (u quoteu) o čemu sve ovisi (ima toga puno) |
![]() |
![]() |
#468 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
evo jos jednom: vrlo dobro bi bilo kad bi se moglo vidjet ko je kome kakvu reputaciju dao... i jos jedno pitanje: ak je sivi kvadratic, moze li to biti i negativni bod od nekog sa manjim rep ili je to samo pozitivan? i sto dovraga znaci DEBOS, to sam dobio kao objasnjenje jednog ![]()
#469 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
http://www.urbandictionary.com/defin...term=debos&r=f ![]() Al ipak mi se nekako čini da znači nešto tipa debil.
#470 |
Premium
|
sivi je kako Vuco rece karton od osobe sa reputacijom 0...bez obrzira je li pozitivna ili negativna. Meni sivi kartoncic nije nimalo utjecao na rep, oba puta kad sam ga dobio(jednom je bila pozitivna, drugi put negativna) |
![]() |
![]() |
#473 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
mislim da vise nije tako, tj. ja sam imao +1 za godinu na forumu sve do ove nedavne promjene. poslije toga godina nije imala utjecaja ocito jer sam s 2 pao na nulu(nisam imao negativnih reputacija). ovo sto sad imam je na osnovu bodova. takoder ako se ne varam |
![]() |
![]() |
#476 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
#477 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
#478 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Bolje da mi niste rekli za ovo. Dobivam ovakve poruke: Dam ti reputaciju samo zato kaj si star, senilan i nemocan ![]() Edit: da ne ispadne da su razlozi dobre reputacije samo starost i senilnost, ja ti dam jer si debeo i Zderonja! Čak se boji i potpisati. ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Amdejac. 16.01.2007. u 11:12. |
![]() |
![]() |
#479 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
Joj, ima stvarno komicnih izjava uz reputacije. ![]()
![]() |
#480 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
|
|