|
![]() |
#1 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
snijeg :)
malo je zakasnio na blagdane da dopuni onaj blagdanski ugođaj ali je ipak stigao. neznam kako kod vas al kod mene ga napadalo nekih 15-20cm u roku 2h. Nasi cestari naravno jos spavaju i ceste sukod mene totalno zakrčene, katastrofa.
![]() |
#2 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Kod mene ni S od snijega...samo kiša pada... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Ja sam imao bijeli Božić kod djeda na Žumberku, tada ga je bilo nekih 15 cm A tek sada ![]() http://img401.imageshack.us/img401/1410/p8310910ly3.jpg ![]() U Zg, nema ga, samo kiša... EDIT: nešto thumbnailsi ne rade :/
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: Nov 2006
|
trenutno u Zgrebu 5/6C ,kisa pada cjeli dan,kako razer kaze ni S od snijega ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Na platku isto pada ko mutavo. tu dole kod mene samo kiša... do srijede (sutra) je naprogramu još zahlađenje i više snijega, tako da bi mi mogli ostat gore ![]() aparat budem uzeo pa ću poslikat... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Što se to bijeli u gori zelenoj Jel' snijeg il' su labudovi Snijeg nema teorije Labudovi fakat nisu
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
![]() |
#13 | |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
... Pa samo izbrises .th No,evo: http://img269.imageshack.us/img269/124/dsc02533ut5.jpg Kod mene nista, samo kisa ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
U ZG-u je noćas padala kiša non stop. Garant da je bilo malo hladnije bi se probudili u sniježnom okruženju. Ovako, samo lokve vode ![]() Ali fali mi snijeg...Ovaj Božić i Novu godinu nisam imao feeling da je to to jer snijega nije bilo...
![]() |
#16 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Kiša & grmljavina cijelu noć. Fakin shit jos snjega nisam vidio u zagrebu.... Ovo smrdi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Kako netko može voljeti snijeg? Bijelo gofno koje se kasnije pretvara u crno gofno i uzrokuje poteškoće u prometu, na sve moguće načine. Danas sam kod ZL Pleso tako fino zaplesao, policajac je samo u čudu gledao : stoopid |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ma ja volim da malo padne. Onda nema guzve na cestama tolke ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
U Međimurju samo malo kiša. Tek toliko da je mokro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
vjerovali ili ne u zagrebu je padao snijeg ![]() e sada kako to znam pa recimo da sam bio na vlaskoj jedno 6 sati pa znam da je u nekih 30minuta padao snijeg ali je odma poslje njega kisa tako da nista od toga... eto ![]()
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ja radim u vlaškoj pa mogu potvrdit, padao je nekih pola sata, a odmah nakon tokga kiša. ali da i nije bilo kiše ne bi se primio snijeg, bilo je 6-7 stupnjeva....
![]() |
#23 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
kod mene je ostalo naonih 15cm s tim da je jucer to bila sama bljuzga i po noci se sve to smrzlo i sve skupaje bilo jedno veliko klizalište po cestama. sad lijepo sije sunce al je jos uvijek neko siće ispod 0°C, predivno... btw nemojte se nis cudit kaj pisem takve stvari, vec 4 noci nisam spaval doma....
![]() |
#24 |
pwner sa stilom
Datum registracije: Jun 2006
|
nema smisla da vam saljem slike blata : roller :tu je padao malo ali se otopilo, jer je padalo sa kisom i sad jos vani sunce, vise ni sami ne znamo kaj je, kisa, snijeg il pak sunce :confused: al ipak odemo u okolnu birtiju na : cheers2
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|