![]() |
snijeg :)
malo je zakasnio na blagdane da dopuni onaj blagdanski ugođaj ali je ipak stigao.
neznam kako kod vas al kod mene ga napadalo nekih 15-20cm u roku 2h. Nasi cestari naravno jos spavaju i ceste sukod mene totalno zakrčene, katastrofa. |
Kod mene ni S od snijega...samo kiša pada...
|
ovak to izgleda trenutno vani
http://img269.imageshack.us/img269/1...2533ut5.th.jpg ps:zakaj thumbatili ne delaju? |
Ja sam imao bijeli Božić kod djeda na Žumberku, tada ga je bilo nekih 15 cm
A tek sada :D http://img401.imageshack.us/img401/1410/p8310910ly3.jpg :) U Zg, nema ga, samo kiša... EDIT: nešto thumbnailsi ne rade :/ |
trenutno u Zgrebu 5/6C ,kisa pada cjeli dan,kako razer kaze ni S od snijega:D
|
Ove godine ga jos nije bilo :D
|
:rambo: nema snjega...iako neki tvrde da na brdu pada...
thumbovi su iskljuceni na svastari, to je odavno tako ;) |
Ma ***eš snijeg...Ak ga dosad nije bilo ni ne treba ga...
|
Na platku isto pada ko mutavo. tu dole kod mene samo kiša...
do srijede (sutra) je naprogramu još zahlađenje i više snijega, tako da bi mi mogli ostat gore :) (idemo na pripreme gore, sad za 2 sata...) aparat budem uzeo pa ću poslikat... :) |
Što se to bijeli u gori zelenoj
Jel' snijeg il' su labudovi Snijeg nema teorije Labudovi fakat nisu |
ROFL care!!! :clap: :clap:
: lol2 : : roller : |
Citiraj:
Postaj direktni link na sliku da vidimo i to cudo od snijega. ;) |
Citiraj:
... Pa samo izbrises .th No,evo: http://img269.imageshack.us/img269/124/dsc02533ut5.jpg Kod mene nista, samo kisa :( |
bio sam sad ujutro vani i padao je snijeg, dosta dugo samo se nije nista ufatilo jer je prije toga kisa padala:(
|
U ZG-u je noćas padala kiša non stop. Garant da je bilo malo hladnije bi se probudili u sniježnom okruženju. Ovako, samo lokve vode :(
Ali fali mi snijeg...Ovaj Božić i Novu godinu nisam imao feeling da je to to jer snijega nije bilo... |
Kiša & grmljavina cijelu noć. Fakin shit jos snjega nisam vidio u zagrebu....
Ovo smrdi :smoke: |
mrzim snijeg:smoke:
|
Kako netko može voljeti snijeg? Bijelo gofno koje se kasnije pretvara u crno gofno i uzrokuje poteškoće u prometu, na sve moguće načine. Danas sam kod ZL Pleso tako fino zaplesao, policajac je samo u čudu gledao : stoopid
|
Ma ja volim da malo padne. Onda nema guzve na cestama tolke :D
|
U Međimurju samo malo kiša. Tek toliko da je mokro.
|
vjerovali ili ne u zagrebu je padao snijeg :D
e sada kako to znam pa recimo da sam bio na vlaskoj jedno 6 sati pa znam da je u nekih 30minuta padao snijeg ali je odma poslje njega kisa tako da nista od toga... eto :) |
ja radim u vlaškoj pa mogu potvrdit, padao je nekih pola sata, a odmah nakon tokga kiša. ali da i nije bilo kiše ne bi se primio snijeg, bilo je 6-7 stupnjeva....
|
kod mene je ostalo naonih 15cm s tim da je jucer to bila sama bljuzga i po noci se sve to smrzlo i sve skupaje bilo jedno veliko klizalište po cestama.
sad lijepo sije sunce al je jos uvijek neko siće ispod 0°C, predivno... btw nemojte se nis cudit kaj pisem takve stvari, vec 4 noci nisam spaval doma.... |
nema smisla da vam saljem slike blata : roller :tu je padao malo ali se otopilo, jer je padalo sa kisom i sad jos vani sunce, vise ni sami ne znamo kaj je, kisa, snijeg il pak sunce :confused: al ipak odemo u okolnu birtiju na : cheers2
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:52. |