|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Neznam još,imamo prostor al nas ide 50,a to je malo previše rulje,tako da se nas 5-6 odvojilo i sad neznamo dićemo ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
200 ljudi u Dubravi. Neznma nista znam samo da moram dat 200kn. Prostor je kolko znam privatan, bit ce tehno i rnb. To je sve sto znam. Trebalo nas 7 frendova u prag, ali jedan mulac je zapio sve pare, pa nemremo bit gay da idemo bez njega. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
E i još jedan razlog zašto smo se nas par odvojili,muzika koja će bit je svi pogađete ![]() ![]() ![]() Sve vam je jasno A za frenda budite kolegjalni,i neka mu svako od vas posudi nešto para i odite u Prag,i deri ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
DeMoDe Osijek, bilo je super prošle godine, dobra hrana, sve od cuge osim redbulla... uglavnom cijelo društvo sa faksa, još jedna obična pijanka samo što će se svi malo bolje obući. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
![]() |
#7 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
nakon 2 radne nove sa muzikom , ove godine samo obicna pijanka isto , nekih 20 ljudi u jednom resotranu , ziva muzika i to je to . |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Jedan restoran - kafić. Nas oko 20-tak. Većina s društva. Cijena oko 150 kn. Puno jela i svega. Piće se plaća posebno. Oko 250 kn će biti dosta da se ubijem od alkohola ako bude potrebe. Glazba živa ali ne narodnjaci i sl. već bi trebao biti rock. Domaće i strano. U svakom slučaju ima i jukebox tak da.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Ja trebo sa curom u Pariz, ali je sve rasprodano već ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
A nekamo će uletit, imam par kombinacija, sada gledam šta ću s curom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
od LemilicE
|
A šta ćeš, pa u krevet!!!
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Mesto: Krapina ( točnije .. lokalne huste ) Vreme: ispod -10 , snježi , puše Za konzumiranje:100l TO mulitvitamin soka , 100pari suhih kobas , 1kg hudog luka Broj ljudi: čim manje tim bolje jer bu meni več ostalo .. nego .. obično se tu kod mene na trgu uvek nekaj organizira .. muzika do ranog jutra .. veliki vatromet i tak .. dosta ljudi pa se međusobno grijemo ![]()
![]() |
#17 |
Doktor Olja
Datum registracije: Nov 2006
|
Prag (po treći put, drugi put NG), nas 15, vlakom, smještaj u hostelu, od 27og do 3ćeg...
X2Terror Epox 9NDA3J; AMD Athlon64 x2 4200+; AC Freezer64Pro; 2x512 Mb Kingmax DDR400 (SC); ATI Radeon 9600 Pro 256 Mb; Seasonic S12-380W WD Caviar 250 Gb, WD Caviar 160 Gb otopio se, hehe Old_Skool MSI KT3 Ultra VIA KT333; AMD Athlon 1700 XP @ 1959 MHz + Falcon Rock 2; 2x256 Mb Kingmax DDR333; MSI Nvidia GeForce FX5200T 64 Mb; Maxtor DiamondMaxPlus9 120 Gb, WD Caviar 80 Gb; |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Ex-Gastarbajter
|
ma davore, prvo se treba proveselit, a onda prionut poslu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
od LemilicE
|
Pa reko si da ne znaš kamo sa curom, pa da ti dam prijedlog. A može i kolače spremat ![]() Andro ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
ni ja nemam pojma di cu... nikad prije mi nije manje stalo do nove godine. cestitke ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
hmn ovako mislio sam u neki restoran ali trenutacno mi nista neupada u oko jelte. tako da se vrlo lako moze desiti da ostanem doma sa curom uz veceru cugicu i krevet ![]()
![]() |
#25 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
pravi zagorec : lol2 : vidim da ima svakakvih planova. od putovanja ( ![]() meni se jos uvijek najvise svida moja opcija ( ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
Bratislava, od 28.12-02. 01, sa rodicom i hrpom njenih frendica: goood : , poluotvoreni klub sa staklenim krovom i pokrivenim BAZENOM (grijanim), oko 600 ljudi će bit, kažu da je u tom klubu najbolja proslava Nove u Slovačkoj zadnjih nekoliko godina ![]() I can´t wait, brojim dane već 2 tjedna: cheers2
![]() |
#28 |
Ex-Gastarbajter
|
bemti svi idu u češku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006