![]() |
kamo ćete za Novu?
evo samo je bilo pitanje vremena da se i to pitanje potegne.
dakle, kamo ćete za novu? ja palim u Dublin, 29.12-3.1. privatan aranzman nas 5... jbnic... |
Neznam još,imamo prostor al nas ide 50,a to je malo previše rulje,tako da se nas 5-6 odvojilo i sad neznamo dićemo :D
|
200 ljudi u Dubravi. Neznma nista znam samo da moram dat 200kn.
Prostor je kolko znam privatan, bit ce tehno i rnb. To je sve sto znam. Trebalo nas 7 frendova u prag, ali jedan mulac je zapio sve pare, pa nemremo bit gay da idemo bez njega. |
Citiraj:
Sve vam je jasno A za frenda budite kolegjalni,i neka mu svako od vas posudi nešto para i odite u Prag,i deri:beer: : cheers2 |
DeMoDe Osijek, bilo je super prošle godine, dobra hrana, sve od cuge osim redbulla... uglavnom cijelo društvo sa faksa, još jedna obična pijanka samo što će se svi malo bolje obući. :D
|
Citiraj:
BTW - još ništa nemam u planu. |
nakon 2 radne nove sa muzikom , ove godine samo obicna pijanka isto , nekih 20 ljudi u jednom resotranu , ziva muzika i to je to .
|
kuca od frenda
cca 10ljudi...cuge i dobre klope :) |
Zena trudna, dakle doma uz nju i nekoliko frendova. Mozda LAN Party
|
Citiraj:
|
Jedan restoran - kafić. Nas oko 20-tak. Većina s društva. Cijena oko 150 kn. Puno jela i svega. Piće se plaća posebno. Oko 250 kn će biti dosta da se ubijem od alkohola ako bude potrebe. Glazba živa ali ne narodnjaci i sl. već bi trebao biti rock. Domaće i strano. U svakom slučaju ima i jukebox tak da....
|
Ja trebo sa curom u Pariz, ali je sve rasprodano već :(
|
A nekamo će uletit, imam par kombinacija, sada gledam šta ću s curom :D
|
A šta ćeš, pa u krevet!!!
|
cura ne znam kud ce, ja idem sa ekipom u jedan birc. nas oko 100 vecina se znamo tak da ce bit gadno :D. bas ko sto je netko gore napisao, jos jedna pijanka al svi malo ljepse obuceni :D
|
Mesto: Krapina ( točnije .. lokalne huste )
Vreme: ispod -10 , snježi , puše Za konzumiranje:100l TO mulitvitamin soka , 100pari suhih kobas , 1kg hudog luka Broj ljudi: čim manje tim bolje jer bu meni več ostalo .. nego .. obično se tu kod mene na trgu uvek nekaj organizira .. muzika do ranog jutra .. veliki vatromet i tak .. dosta ljudi pa se međusobno grijemo ;) .. stoga ne planiram iti nekam posebno .. |
Prag (po treći put, drugi put NG), nas 15, vlakom, smještaj u hostelu, od 27og do 3ćeg...
|
ma davore, prvo se treba proveselit, a onda prionut poslu :D
|
Pa reko si da ne znaš kamo sa curom, pa da ti dam prijedlog. A može i kolače spremat :D
Andro :D |
Citiraj:
ni ja nemam pojma di cu... nikad prije mi nije manje stalo do nove godine. Citiraj:
|
ja idem doma za novu godinu
dosta mi je zagreba |
hmn ovako mislio sam u neki restoran ali trenutacno mi nista neupada u oko jelte. tako da se vrlo lako moze desiti da ostanem doma sa curom uz veceru cugicu i krevet :)
|
iznajmismo kafic...bit ce nas oko 50...hrane i pića i cura nece nedostajat ;)...znam samo da moram platit ~200kn...
hehe jedva cekam |
Ja sa ekipom idem u Miss Man na cajke:)
|
Citiraj:
vidim da ima svakakvih planova. od putovanja ( :) ), do tihih proslava s curom (lol [šala, NHF]), derneka u iznajmljenim prostorima (: DualWiel : CoolRamb ) i narodnih veselja (: cheers2 ) meni se jos uvijek najvise svida moja opcija ( :D ) i od nekog gore tko je rekao da ide na 8 dana u prag. to je jbnic, ja bio prosle godine slicno... |
Bratislava, od 28.12-02. 01, sa rodicom i hrpom njenih frendica: goood : , poluotvoreni klub sa staklenim krovom i pokrivenim BAZENOM (grijanim), oko 600 ljudi će bit, kažu da je u tom klubu najbolja proslava Nove u Slovačkoj zadnjih nekoliko godina:p
I can´t wait, brojim dane već 2 tjedna: cheers2 |
Idem u Brno, pa skok do Praga možda.
|
bemti svi idu u češku :D morat cu i ja druge godine...
|
Iznajmljeni prostor, cca 100-120 ljudi. Frendovi organiziraju, ja i kolega se brinemo za ziku. Znaci nova ce proc radno. :)
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:53. |