|
![]() |
#7983 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Ooo, pa ti imas 40god...ima tu ekipe za tebe, oldtimeri poput Jelca, mitzeka, panorame... ![]() ![]()
![]() |
#7984 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#7985 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
roflmao!!! E Nino,pa nismo mi svi mornari,pa danas nema pol godine........ e onda bi imali produkcijski studio za snimanje xxx, nasty wives etc.... lool! sala.....mala.....he-he..... kaj da povedem i mrci..ovaaaj Juniora? za ispricnicu ..jel... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7986 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Pazi da tebi žena ne bi stavila skrivenu kameru - pa da vidi na što ti klikaš po netu, dok ona spava. Fuj, prljava Britney, fuj... ![]() ![]() On topic: Ajde da napokon i mi upoznamo te pomorce, ovi Riječani su tu već ko doma, tako da se oni ne broje. Zunzara, također dobrodošao, samo da velim, od prevelikog veselja si fulao redni broj na popisu ![]()
![]() |
#7987 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ja budem popričao sa nekim ljudima, možda se i moja guzica nacrta gore, danas su mi informacije u školi pa sumnjam, ali uvijek vrijedi probati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7988 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Samo ti dojdi...ekipa je odlična, ima nas od 16 do 50 ( neki stari konj sa Savice ) i slažemo se k'o jedna velika obitelj ( Mc Fish mažnjava klopu a mi stariji mu dijelimo virtualne packe ), neki dođu napušeni ( nedaj Bože većeg zla ), slavonci donesu rakijicu pa se veselimo, Jelc ima svaki puta sve veći ŽULJ ( a ne plaća više za hranu), Tor se usuk'o a može pojest' za dvojicu, Mitzek dođe kad Queen dopusti, Matesonik, k'o da je došel iz vrtića a može krknut coca cole 2 litre, uglavnom sve 5 !
![]() |
#7989 |
Ex-Gastarbajter
|
naravno, tu su i nezaboravni partiji nakon bake ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7990 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
poznavajuc njega vjerojatno.....mislim s tom curom me upozno(ne ona nije mit...) al ko ce ga znat mnogo se toga moglo promjenit ko ce ga znat!!! anyway da ne spammam danas: dorucak-burek i 2 lisnata sa sirom!! -rucak-sef dofuro slavonsku jumbicu(steta bacit) i sad-becki sa puno luka,majoneze,krastavaca i tartar umaka!!!!! treba odrzat liniju!!!!
![]() |
#7991 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
1. Tor 2. Jelc 3. mitzek 4. Mrkonja 5. Fleks 6. Mad_Duke 7. Amdejac 8. ZED 9. Sky 10. Daddy 11. E.T. 12. Andeo 13.1. atha 13.2. "Pocasni clan" Hazi 14. Darth Vader 15. Isus 16. masni da pica 17. Wolverine 18. Debeli Buljo 19. Zunzara 20. Panorama 21. Komek 22. Killer Segal 23. nino5 24. nino5 junior Cuga 1. DUMA 2. Killer DIVA 3. Terminator 4. Sam Fischer 5. rendula 6. R.B. 7. vga kiljer 8. Lesa mala promjena, prebacio sam se sam na cugu, Zunzara upisao sma te na svoje mjesto...
![]() |
#7992 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
...bila sam u Rijeci danas i tamo sam rucala u nekom restoranu na Trsatu... teletina ispod peke (rolana),, restani krumpir, dinstano zelje i mijesana salata (rikula, radič, kristalka i zelje) ![]() ali to nije sve ![]() ![]()
![]() |
#7993 |
Ex-Gastarbajter
|
bila si u rijeci i nikome nisi javila ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7994 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
1. Tor 2. Jelc 3. mitzek 4. Mrkonja 5. Fleks 6. Mad_Duke 7. Amdejac 8. ZED 9. Sky 10. Daddy 11. E.T. 12. Andeo 13.1. atha 13.2. "Pocasni clan" Hazi 14. Darth Vader 15. Isus 16. masni da pica 17. Debeli Buljo 18. Zunzara 19. Panorama 20. Komek 21. Killer Segal 22. nino5 23. nino5 junior Cuga 1. DUMA 2. Killer DIVA 3. Terminator 4. Sam Fischer 5. rendula 6. R.B. 7. vga kiljer 8. Lesa 9. Wolverine evo danas na vježbama iz fluida uleti lik kako ćemo imat odradu vježbi u petak u 17h : hitthewa tak da sam kod bake tek poslije 20h dakle samo cuga za mene
![]() |
#7996 |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
![]() |
#7998 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ljudovi ja jos neznam dal sam u petak na zderonjama. Naime, u čet. imam brucosijadu. Klopa je (i presume) u 5 po standardu ili nesto drukacije? Kaj bu bil svedski il standardno na plate? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7999 |
Guest
|
Jelc, koji je zadnji dan za prijavu za klopu?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8001 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Mozda dodjem drito sa posla na cugu dvije tri ![]() ![]() ![]() uglavnom ocekujte i mene .
![]() |
#8002 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Da kao osoba koja pazi na sigurnost prometa možeš si dopustit bit pijan ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#8003 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Ja sam ovaj tjedan u čudnoj smjeni od 18:00 do 02:00 i teško da ću uspjeti raditi ujutro jer se sa šefom poprek gledam.
![]() |
![]() |
#8004 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Trebao bi u srijedu javiti baki koliko nas ima za Žderanje. bdw-atha plaća cugu za 8000-ti post ![]() bdw2-možda opalimo humanitarnu akciju skupljanja para pod nazivom "Kupimo Fleksu grudnjak" Klopa je između 17h-18h, bliže 18h-tako da i radni ljudi uspiju doći...
![]() |
#8005 | |
Guest
|
Ajd, onda javim večeras ![]() Upade u zamku iz koje se jedino može izvući Hamzijem, pečenim ofkors ![]() Citiraj:
Ali ne samo grudnjak, moramo platit i utišavanje ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8006 |
a.k.a. LOPOV
|
![]() |
#8007 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() Ja barem nemoroma nosit segway za škembu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8008 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() Nema veze-atha ima broj 8000. ![]() Danas-vadim iz škrinje sataraš, kuham rižu i u to sve uvaljam ostatak pečenja na kockice. Sve u vatrostalnu pa još malo u pećnicu. Brzo gotovo a fino.
![]() |
![]() |
|
|