|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Monitor zviždi
jednostavno odjednom počne zviždit i to traje možda minutu i prestane.... ...počne bilo kad..ali ne odmah po paljenju i ne ponovi se taj dan...sutra opet... ....prvo niski zvuk 30-tak sekundi pa visoki 30-tak seekundi i stane......monitor je '17 flatron......šta bi to moglo bit |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
ista stvar ko i s napjanjima: dakle, u samom monitoru imas transformator struje, te se zbog indukcije u zavojnicama cuje ta visoka frekvencija... e sad, ak ti se to nije prije dogadalo, a imas garanciju na servis ga odfuraj. inace moze biti da je sad malo struja zeznuta zbog onog rikavanja u njemackoj, a moze biti da ti je zbog tog EMP-a nastao nekakav izboj u monitoru i nesto ostetio...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
To je do visokonaponskog trafa, frekva visa od 15625 hz. Ocitio imas savrsena uha jos uvjek ![]() Nekad sam i ja znao cut na nekim televizorima...
__________________ |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
alimilano mislim da to nije nista strasno..ja imam LG F700B ,2001 berba pa imam istih problema sa zviždanjem i smeta mi...sreca da je samo na kratko... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
promijeniti refresh rate/rezu, puknut monitor rukom po boku.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#14 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Meni se isto čuje kad ga upalim..nekih 20-ak sekundi...monitor je od Xeroxa "19..smeta u početku, al ***iga..nemrem ništa tu, a garanciju više nemam..
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|