|
![]() |
#1 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Noctua NF-R8
Jel ima u hrv kupit tih ventova?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
zasada ne, nešto smo na linksu žicali 12cm verzije, ali zasada ništa od toga... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
|
Ah...steta...meni trebaju isto 12cm verzije ![]() Ak dodje, javi!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ja bi možda mogao nabaviti koji komad, al jos ni cijenu neznam, tak da.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
Ajd, kad saznas cijenu, javi...zainteresiran sam..jako... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ev1LMa5ter
Datum registracije: May 2006
|
E to sam i ja mislio pitati : hello2 : Ja sam razmisljao o NH-U12F cooleru za CPU, dva NF-S12-1200 i jednom NF-R8... amo kolika bi cjena svemu tome zajedno bila ![]() Vec dugo cekam da ih Links nabavi, mislim da bi potraznja bila dobra jer po meni su ovo najbolji hladnjaci na trzistu
![]() |
#7 |
Guest
|
ja bi rekao preko 100kn komad.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ovako... Za sada nema... Ali kad dodje racunaj oko 5000 tolara po komadu, sto je imho previse. Puno previse.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
~150 kn...ouch...gadno |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Ev1LMa5ter
Datum registracije: May 2006
|
Ja sam i racunao oko 150 kuna za veci i 120 za manji... a ovaj za procesor oko 380 kuna... znaci za hladenje bi mi trebalo 800kuna sto je po meni prilicno novaca : sweating... vidjeti cemo kolike ce cjene biti kada dodu u Links, ako dodu... ili mozda negdje drugdje
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
![]() /connect 185.107.96.125:28990 server rcon: oldschool COD2 PCekspert ekipa https://discord.com/invite/zZ4PeqVpBv |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
bratic mi tu i tamo zapali za austriju u bec pa sam mu prije par tjedana narucio (a prosli tjedan i dobio ![]() nh-u12f - mrcinski kuler za proc + nf-s12 u paketu = 48E 2 x nf-s12 = 2 x 16E sve skupa 80E sto nikako nije malo ali opet, vent je tamo 100kn, ovdje ce biti sigurno 150 ako ne i vise :'((( mislim da je sporija verzija ventilatora jos koji euro skuplja, neda mi se sad gledati ali ako vas zanima noctua ima super sajt sa resellerima diljem austrije (tamo sam i nasao ducan odakle sam dobio) http://www.noctua.at/main.php?show=bezugsquellen&lng=en izaberi zemlju najblize tebi (austrija / madarska) & road trip ![]() btw zvao sam i u cool-pc u sloveniji (nekako sam poprilicno siguran da ce oni dobiti taj vent prije bilo kog u hr) pa su rekli da ce naruciti i njega i sharkoon silent eagle.. zivi bili pa vidli ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
PC Ekspert šerif
Datum registracije: Feb 2002
|
Sad su mi baš javili da će Formel najvjerojatnije preuzeti distribuciju Noctua proizvoda za Hrvatsku. Bacio sam pogled na njihov cjenik i još ih nemaju, no vjerojatno čekaju na prvu isporuku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
to je super vijest, iako sam vec uzeo sve od noctue sto mi treba ![]() ali nema sumnje da ce noctua i dalje sklapati inovativna, jos bolja rješenja za hlađenje.. zasad imaju u ponudi samo vrhunske stvari stvarno.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|