![]() |
Noctua NF-R8
Jel ima u hrv kupit tih ventova??
|
zasada ne, nešto smo na linksu žicali 12cm verzije, ali zasada ništa od toga...
|
Ah...steta...meni trebaju isto 12cm verzije :D
Ak dodje, javi!!! |
Ja bi možda mogao nabaviti koji komad, al jos ni cijenu neznam, tak da....
|
Ajd, kad saznas cijenu, javi...zainteresiran sam..jako...
|
E to sam i ja mislio pitati : hello2 :
Ja sam razmisljao o NH-U12F cooleru za CPU, dva NF-S12-1200 i jednom NF-R8... amo kolika bi cjena svemu tome zajedno bila :eek:... Vec dugo cekam da ih Links nabavi, mislim da bi potraznja bila dobra jer po meni su ovo najbolji hladnjaci na trzistu |
ja bi rekao preko 100kn komad....
|
moze mi neko objasnit posebnost tih ventova?
|
Ovako... Za sada nema... Ali kad dodje racunaj oko 5000 tolara po komadu, sto je imho previse. Puno previse....
|
~150 kn...ouch...gadno
|
Ja sam i racunao oko 150 kuna za veci i 120 za manji... a ovaj za procesor oko 380 kuna... znaci za hladenje bi mi trebalo 800kuna sto je po meni prilicno novaca : sweating... vidjeti cemo kolike ce cjene biti kada dodu u Links, ako dodu... ili mozda negdje drugdje
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
koja mrcina od venta...joj..I garancija jos 5godina..I ko jos kaže da je to skupo??Pa nemamo mi tolko love da jefkupujemo :)
|
bratic mi tu i tamo zapali za austriju u bec pa sam mu prije par tjedana narucio (a prosli tjedan i dobio :) )
nh-u12f - mrcinski kuler za proc + nf-s12 u paketu = 48E 2 x nf-s12 = 2 x 16E sve skupa 80E sto nikako nije malo ali opet, vent je tamo 100kn, ovdje ce biti sigurno 150 ako ne i vise :'((( mislim da je sporija verzija ventilatora jos koji euro skuplja, neda mi se sad gledati ali ako vas zanima noctua ima super sajt sa resellerima diljem austrije (tamo sam i nasao ducan odakle sam dobio) http://www.noctua.at/main.php?show=bezugsquellen&lng=en izaberi zemlju najblize tebi (austrija / madarska) & road trip :) btw zvao sam i u cool-pc u sloveniji (nekako sam poprilicno siguran da ce oni dobiti taj vent prije bilo kog u hr) pa su rekli da ce naruciti i njega i sharkoon silent eagle.. zivi bili pa vidli :) nadam se da nece pretjerat sa cijenom hehe |
Sad su mi baš javili da će Formel najvjerojatnije preuzeti distribuciju Noctua proizvoda za Hrvatsku. Bacio sam pogled na njihov cjenik i još ih nemaju, no vjerojatno čekaju na prvu isporuku.
|
to je super vijest, iako sam vec uzeo sve od noctue sto mi treba :D
ali nema sumnje da ce noctua i dalje sklapati inovativna, jos bolja rješenja za hlađenje.. zasad imaju u ponudi samo vrhunske stvari stvarno.... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:01. |