|
![]() |
#121 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]() Neko kupi sminka felge za 3000kn, ja radje uredim/opremim autic za tu lovu. A i ove stock felge se daju prelakirat u neku perlaboju pa je pimp efekt potpun ![]() |
|
![]() |
![]() |
#122 | |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
tnx |
|
![]() |
![]() |
#123 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Daj zašto se u opće svi prepirete ovdje o konjima i inim stvarima... Za par god vas to neće uopče zanimat, nisam star, ali sam neke stvari skužio sam... Nema tih para da bi si kupio auto od 200+ konja, kad za 3 puta manje para kupiš motor koj ide bolje. Makar bi Marac to morao znat iako je imao par nezgoda sa motorom ![]() Moj motorić dođe 100tinjak tisuča kuna i sam nekim doradama oko 115, i to je sve od uloženih para, auto mi može puhat u guzicu u ubrzanju i neznam čemu. Znam da je to opasan sport i da se tu gine, ali ako je pamet na pravom mjestu (ne u šaci koja je na gasu) nema nikakvih problema. Sad je 7:48 i upravo se pakiram na Grobnik jer se održava Motohappening. Malo ću se prođirat po stazi da se raspušem i to je to... peace
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
#124 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
svaka cast popizdim kad vidim kako se pojednici voze otkako sam imao nezgodu na zebri gdje sam skoro bez nogu ostao zbog idiota koji se kurcio pred svojom curicom |
|
![]() |
![]() |
#125 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
lord, sutra dolazin na pistu. danas ren na maškare za ku uru pa ne stignen... |
![]() |
![]() |
|
|